- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.521
Ucuz avokado yemiş demek ki ceycey, yoksa beyine sormazdı. Yapıştı artık ceyceyin üstüne avokado bu sitede :))Avakado yiyen kendi cevap verecek
Burada KK kadinlari tezlerle ispatladi zekaya etkisini
Hani utangac coban kendi dugununde zerde yiyememiste,sari aştan kim yediyse,gerdege de o girsin diye trip atmis ya
Hakikaten çok güzel bi dönemdi şarkılar açısından hele de tam lise dönemimdi ki aah ahh :))Bertuğ cemilben de çok seviyorum o şarkıyı, o dönemde çok güzel soft rock şarkıları vardı, şimdi hepsi arabesk zakkum şarkıları falan -_-
Ciddi misinBu tatlı şarkıyla yeni tanışmam peki..:)
Vesile olan tatlı minnaka teşekkürler
Peki ismini nasıl okuyoruz canım, türkçe olarak yazabilir misinBenim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.
Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.
Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmisbardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya kinetix nedir
Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be
Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.
Ciddi misin
Peki ismini nasıl okuyoruz canım, türkçe olarak yazabilir misin
Biz o sesi biliriz portakal,kur'ani kerim okumayi ogrenenler bilir,dat harfi aynen oyle cikarilir,z ve t arasi.Zenya ama tam da degil. Basta z, t ve s arasi bi ses.
Y de tam y degil i ile y arasi bi ses.
Yani siz kisaca kinetix diyebilirsiniz.
Mihail Zoscenko aynen o yuzden ece sectim. Oglum da ali. Dumduz.
Peki Alinin babasiyla,esinle nasil tanismistin ,kinetixci cocuk degil degil mi:))Zenya ama tam da degil. Basta z, t ve s arasi bi ses.
Y de tam y degil i ile y arasi bi ses.
Yani siz kisaca kinetix diyebilirsiniz.
Mihail Zoscenko aynen o yuzden ece sectim. Oglum da ali. Dumduz.
Sarışın renkli gözlü çok güzel Arap kızları da var portakalBenim oglan da arap kizi camdan bakiyoru söylüyor ve arap kizi benmisim1 gram benzesem
Yaa beğendin mi çok sevindimBu tatlı şarkıyla yeni tanışmam peki..:)
Vesile olan tatlı minnaka teşekkürler
Sarışın renkli gözlü çok güzel Arap kızları da var portakalArabistan’da yaşadım ben bi süre..ben de görünce çok şaşırıyordum ilk zamanlar:)
Ya ne hoş bi hatıra olmuşBenim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.
Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.
Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmisbardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya kinetix nedir
Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be
Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.
Peki Alinin babasiyla,esinle nasil tanismistin ,kinetixci cocuk degil degil mi:))
Ya ben de hoşuma gidebilecek birçok şarkıyı kaçırdığımı düşünüyorum üzülüyorum biliyo musunCiddiyim valla..
Kaçırmışım mis gibi parçayı.
Hayatta kaçırdığım nice güzellik var böyle..
Şimdi yakalamaya çalışıyorum bak kripto fon borsa neye el atcam şaşırdım
Ah keşke, arz olunca haber verir misiniz?Invision ve qua granit de halka arz aciklayacak sanirim.
Ama once isbir ve konya kagit gelir. Her hafta bir tane olsa ya
son gida fiyatlarina baktim arkadaslar yatirimi illa borsaya altina yapmak zorunda degilsiniz.
Mercimek, süt efenime soyleyeyim salca falan stoklayin. 3 ay sonra kagidi 1 liradan 10 liraya cikan hisse sahibi gibi hissedersiniz.
nomunomuchua 500 ne oldu?
Fon almıştım bir beş gün olmuştur galiba.
9. 84 lira kâr getirmis :)