- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.417
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.461
Annem herkesin yediği b.ku sen de ye.tahtacı ne demek? İyi bir şeyse ben de olayım
Bi 10 yıl sonranı çok merak ediyorum
Yaaa kızlar, ben tahtacı olmak istiyorum
yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Dün zararla çıktım. Bugün biraz yerine koydum ama zararım kocamın suçuhenüz sorumluluk alacak kadar olgunlaşmadım borsada tamam
neyse, tahtacı olup kocasının bik bik, sen borsadan ne anlarsın dediği kadınları kalkındırmak istiyorum. Kaça mal olur bana, bilen varsa söylesin please
*gasteci abi şaka bu
tahtacı ne demek? İyi bir şeyse ben de olayım
Bak ben de memurumBir memurun zincirlerini kırması sanıldığı kadar kolay değil
Soyadimi degusturup zabancu olacaummm
Gasteci abi saka bak. Yarin beni yazma bi gecekondusu var kendini sabanci saniyor diye
Annem herkesin yediği b.ku sen de ye.
Bir şey vardır demişti.
Aklıma o geldi
Zilliyet hakki filan mi yaziyor portakal?O zaman ben de bisey sorucam.
Benim 30 bin tl borca karsilik bi arkadasimdan aldigim bi gecekondum var.
Tapu yok. Muhtardan sozlesme yapildi. Tapu kaydi bulunmayan kargas binanin devri sozlesmesi yaziyor.
Bununla da belediyeye gidip beyanda bulunduk.
E devletimde falan cikiyor. Vergisi falan odeniyor.
Bu ne simdi
Ben aslinda 30 binden umudu kesmistim. Bunu veriym diyince hic demedim bunun tapusu yok falan. Hic yoktan aldim
Bilgisi olsan varsa ozelden belgeyi de paylasabilirim
Aaaaa ne kaaadaaan orcinaaalSoyadimi degusturup zabancu olacaummm
Gasteci abi saka bak. Yarin beni yazma bi gecekondusu var kendini sabanci saniyor diye
Beni tahtada başa yazYaaa kızlar, ben tahtacı olmak istiyorum
yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Dün zararla çıktım. Bugün biraz yerine koydum ama zararım kocamın suçuhenüz sorumluluk alacak kadar olgunlaşmadım borsada tamam
neyse, tahtacı olup kocasının bik bik, sen borsadan ne anlarsın dediği kadınları kalkındırmak istiyorum. Kaça mal olur bana, bilen varsa söylesin please
*gasteci abi şaka bu
Ne demekAaaaa ne kaaadaaan orcinaaal
Beni tahtada başa yaz
Yaaa kızlar, ben tahtacı olmak istiyorum
*gasteci abi şaka bu
Vallahi nomu,ben bu konuyla akilli kadinlar tanidim,Kız senden daha neler çıkacak merakla bekliyorum haaa
Vallahi nomu,ben bu konuyla akilli kadinlar tanidim,
Basta muhtesemGeyikliGece , altinkagit plasticwoman ve diger arkadaslar.
Biz oyle ogretildik,etliye sutluye karisma,bir adim one cikma,evde baba,evlenince kocan anlar para isinden diye...
Baba ve koca beceriksiz bile olsa,parayi carcur da etse.
Kabullenmesekte ne yapabilecegimizi de pek bilmiyorduk,kendimizce cabaliyorduk.
Ufkumuz acildi rahatlikla soyleyebilirim..
Ya bak epi topu 10 yildir burdayim gecekondum bile var. Kayit disi yapiya bile girdim
Boyle akilli bir kadin gordum ya,yemin ediyorum ogrenci olsam tez konum olurdun
Yine baban anneni dinlemis,benim babam halaa ekonomist kendi iddiasina gore:))Bizim evin reisi annemdi.
Babam pek akıllı adam değildi rahmetli.
Annemi dinlediği kadar oldu bir şeyler.
Dinlemedigi hep kayıp..
Bense senelerce kendimi akıllı bildim.
Sonra anladım salakligimi.
Bu konudan sonra ise mal ötesi hissetmeye başladım sağolsun arkadaşlar büyük aydınlanma yaşadım
Sadece maaş gelirleri ile iki ev diyorum. geri kalan zamanda da sefasını sür.Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi
Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi
Oyle mi diyorsunSadece maaş gelirleri ile iki ev diyorum. geri kalan zamanda da sefasını sür.
BeklemedeyimCekirdegimi aldim bekliyorum
Sen asil onumuzdeki gunlerde gor