- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.625
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.701
Girince alışiyon bi rahatlık geliyorr ohhKorkuyorum doktor
Olmaz vermez ceycey pırlantalarını onun kıymetlisi onlar arada açıp bakıyor musun C ceycey0406 benim olsa arada onları okşar seyrederdim şahsen 3 5 gr altınımı arada çıkarıp doya doya bakmışlığım varYohhh anam yohhhağanın eli tutulmaz cey cey karşilasın pırlantalarıni satsın benana
Zamanında kemerleri sıkıp alaydınız anacığımm. Şimdilerde pırlanta da lüks altın da lüks oldu. Çıkıp ayy bir altın bileklik alayım kendime diyebiliyormuyuz? Mümkün mü?Olmaz vermez ceycey pırlantalarını onun kıymetlisi onlar arada açıp bakıyor musun C ceycey0406 benim olsa arada onları okşar seyrederdim şahsen 3 5 gr altınımı arada çıkarıp doya doya bakmışlığım var
Kuzum anca bu kadar sıkabildik kemere ek delikler açtık düşün imkanı yok almanın bir tane çeyek olmuş 800 gram desen 500e dayandı daha da artacak gibi Allah düğün yapacaklara yardım etsinZamanında kemerleri sıkıp alaydınız anacığımm. Şimdilerde pırlanta da lüks altın da lüks oldu. Çıkıp ayy bir altın bileklik alayım kendime diyebiliyormuyuz? Mümkün mü?
Eskiden çeyrek takmak ayıptı az bulunurdu. Şimdilerde çeyrek takabilirsek şükretsin düğün yapanlarKuzum anca bu kadar sıkabildik kemere ek delikler açtık düşün imkanı yok almanın bir tane çeyek olmuş 800 gram desen 500e dayandı daha da artacak gibi Allah düğün yapacaklara yardım etsin
Şahsen ben kolay kolay takmam az değil 800 çeyrek yerine artık gr takılır o da yakın kişilere evlenecek kardeşimlerim var para biriktirip bilezikleri şimdi yapmayı bile düşünüyorum onlar evlenene kadar gr olacak neredeyse 1000 tlEskiden çeyrek takmak ayıptı az bulunurdu. Şimdilerde çeyrek takabilirsek şükretsin düğün yapanlar
Altın borcum yok kimseye çok şükür. Bir tek kuzen evlenecek ona da tam altın takacağım bilezik falan yapamamŞahsen ben kolay kolay takmam az değil 800 çeyrek yerine artık gr takılır o da yakın kişilere evlenecek kardeşimlerim var para biriktirip bilezikleri şimdi yapmayı bile düşünüyorum onlar evlenene kadar gr olacak neredeyse 1000 tl
Çok istiyorum, param da var ama korkuyorum . Cunku bilmediğim şeylerGirince alışiyon bi rahatlık geliyorr ohh
Altın fıyatı ne olursa olsun, kim ne taktıysa onu ıstıyor.Eskiden çeyrek takmak ayıptı az bulunurdu. Şimdilerde çeyrek takabilirsek şükretsin düğün yapanlar
Evet o şekilde taktık hep zaten. Yeni evleneceklere gelmez ama sanmam taktıklarıAltın fıyatı ne olursa olsun, kim ne taktıysa onu ıstıyor.
Para takanlar düşünsünEvet o şekilde taktık hep zaten. Yeni evleneceklere gelmez ama sanmam taktıkları
Onlarda haklı bir nevi geleceğe yatırım yaptılar karşılığını alamadılarPara takanlar düşünsün
Bu arada kadının biri dava açmıştı sanirim düğünde takılan altın geri gelmedi diye. Öyle saçma sapan bir haber hatırlıyorum
En güzeli gram yaniBir maruzatim daha olacaktı;
Eki Görüntüle 2846984
Hesabımdan devamlı eksi bin lira nema transfer arti beşyüz lira nema transfer eksi üç bin lira nema transfer falan... Her baktığımda bakiyem değişiyor. Sinir oluyorum.
Ne bu nema transfer,bir bilen yazabilir mi? Benim bildiğim paradan kazanacağın kar ama benden 3 alıp bana 1 vereceklerdir ne yapayım öyle kârı
Merhaba amylee, sen yenisin galiba :)En güzeli gram yani
Şuan bu konuya o kadar yabancıyım kı
Eskiyim baya canim, surrender :)Merhaba amylee, sen yenisin galiba :)
Hoşgeldin topigimize
Altın her devir için çok iyi.
Ama neyin artıp neyin azalacağı,neyin fırlayıp neyin dibe batacagini bilmediğimiz için uzmanlar diyor ki; sepet hesabı yapın. Yani tüm yumurtaları ayrı ayrı sepete koyun ki, sepetin alti delinince hepsinden olmayin:)
O yüzden benim (ben kimim? Hiç) Naçizane tavsiyem tek bir yatirim aracına bağlanma. Altın deli gibi artarken yüksekten alanlar mesela geçtiğimiz 6 ay hep zarar etti,çünkü altın epey bir indi. Ama şimdi yine kara geçtiler,çünkü çıkıyor:)
O yüzden böle böle yatırım yap, derim ben.
Benim mesela tek birikim alışkanlığım günde 3 gümüş , her ay da maaşı alip 2-3 gram altın almaktı.
50 gr altin, 110 Gr gümüşüm, 500 de dolarim varken bu grubu keşfettim :) ve dedim ki biraz da sepetimi çeşitlendireyim. Bitcoin aldım mesela:) eğer sansliysan o da kârlı. Bir coini mesela,15 günde 3 katina satmıştım (satmasaydim bir ara 6 katına da çıkmıştı). Ama işte, yukksekken 'nasilsa artıyor, vay be arkadaşım elli bin koymus, ikiyuz bin cekmis' diye gaza gelip at yarışı gibi tek coine oynarsan o da zarara sokuyor... Ben kaybetmekten cekinmeyecegim bir miktar koydum,çeşit çeşit coinlere böldüm. Şimdi karım daha tam yüzde elli olmadı bile ama bozmayı düşünmüyorum. Umarım paramı değerlendirecegim zaman geldiginde kendini birkaç kere katlamış olur
Onun dışında yine bu grupla halka arzlara girdim,.ilk girdiğimde 840 lira yatirmisim 340 lira kar ettim. Ama sonra halka arz piyasası bozuldu, saçma sapan bir şeyler oldu. Son halka arzlardan paramı zor kurtardım.
Şimdiyse yine bu gruptan aldığım gaz ile hisse senedi almayı düşünüyorum.
Maksat sepet çeşitlensin:)
Aaa surrrEskiyim baya canim, surrender :)
Takipteyim sizi, geçen biraz , gram almıştım, ilk defa bıırikım yapiyorum yani:))
Aaa surrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?