o ülkede vardır olabilir neden olmasın.ama bizim ülkede ki adamlar dolandırıcı olmuş.daha dün bir doktor kadın öldürüldü dolandırıcı kocası tarafından.8 ay olmuş evleneli adam mühendisim demiş sabıkalı çıkmış kadın da uzaklaştırma aldırmış defalarca ama kurtulamamış öldürüldü.oğlunu da darp etti ilk eşinden olan. o da yoğun bakımdaydı beyin kanaması yüzünden.doktorlar gurubum bu olay karşısında şok oldular üzüldüler.eş sevgili seçerken 1 değil bin kere düşünülmeli

Tabiki öyle . Hemen şıp diye tamam beğendim hadi beraber yaşayalım yada evlenelim olur mu ... tanıştığım bir erkekle en az bir kaç ay flört ederim . Sonra arkadaşlarıyla ve çevresiyle tanışır tam emin olduktan sonra güvenmeye başlarım . Yani burdada var öyle insanlar . Yarın görüşeceğim adam aslen Amerikalı ve ailesi de orda ama en azıdan yaşadığı ortama gidip göz atarak nasıl biri olduğunu az çok anlayabilirim .

hadi hayırlısı.abd ye taşınırsan bir gün beni unutma ama.

taksit sevmem ama ben de kk olmadan bir hiçim, 10 seneyi geçmiştir nakitsiz gezerim tüm çevrem de bilir bunu
benim cüzdanda gizli köşede hep bir 100 dolar vardır.başıma birşey gelirse dışarda parası adı da onun dışında 20 30 tl olur.kartla harcarım hep

Vayyy hadi topik olarak kiralim seytanin bacagini senle baslasin hepimize bulaşsın insallah

7 yıldır aynı dolar duruyor naberrrr.parçalandı artık.zengünn olsam yerdimmmm
Bana iş arkadaşlarımdan biri bi cüzdan almıştı hediye üç sene falan olmuştur. Bereket getirsin diye de içine madeni euro koymuştu kaç lira tam hatırlamıyorum. Geçen o euroyu naptın çok para artık o, geri ver diyodu :))

allah iş arkadaşının da hayırlısını versin ne diyim başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…