- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.741
o ülkede vardır olabilir neden olmasın.ama bizim ülkede ki adamlar dolandırıcı olmuş.daha dün bir doktor kadın öldürüldü dolandırıcı kocası tarafından.8 ay olmuş evleneli adam mühendisim demiş sabıkalı çıkmış kadın da uzaklaştırma aldırmış defalarca ama kurtulamamış öldürüldü.oğlunu da darp etti ilk eşinden olan. o da yoğun bakımdaydı beyin kanaması yüzünden.doktorlar gurubum bu olay karşısında şok oldular üzüldüler.eş sevgili seçerken 1 değil bin kere düşünülmeliKemerleri sıka sıka bu gidişle bel 32 beden olucak. Şaka bi yana valla sürekli tasarruf edip ihtiyaçları ertelemekten bıktım. Ciddi ciddi birini aramaya başladım . Evlilik olmasada en azından hayatı ve masrafları paylaşabileceğim biri ...
Tabiki öyle . Hemen şıp diye tamam beğendim hadi beraber yaşayalım yada evlenelim olur mu ... tanıştığım bir erkekle en az bir kaç ay flört ederim . Sonra arkadaşlarıyla ve çevresiyle tanışır tam emin olduktan sonra güvenmeye başlarım . Yani burdada var öyle insanlar . Yarın görüşeceğim adam aslen Amerikalı ve ailesi de orda ama en azıdan yaşadığı ortama gidip göz atarak nasıl biri olduğunu az çok anlayabilirim .o ülkede vardır olabilir neden olmasın.ama bizim ülkede ki adamlar dolandırıcı olmuş.daha dün bir doktor kadın öldürüldü dolandırıcı kocası tarafından.8 ay olmuş evleneli adam mühendisim demiş sabıkalı çıkmış kadın da uzaklaştırma aldırmış defalarca ama kurtulamamış öldürüldü.oğlunu da darp etti ilk eşinden olan. o da yoğun bakımdaydı beyin kanaması yüzünden.doktorlar gurubum bu olay karşısında şok oldular üzüldüler.eş sevgili seçerken 1 değil bin kere düşünülmeli
hadi hayırlısı.abd ye taşınırsan bir gün beni unutma ama.Tabiki öyle . Hemen şıp diye tamam beğendim hadi beraber yaşayalım yada evlenelim olur mu ... tanıştığım bir erkekle en az bir kaç ay flört ederim . Sonra arkadaşlarıyla ve çevresiyle tanışır tam emin olduktan sonra güvenmeye başlarım . Yani burdada var öyle insanlar . Yarın görüşeceğim adam aslen Amerikalı ve ailesi de orda ama en azıdan yaşadığı ortama gidip göz atarak nasıl biri olduğunu az çok anlayabilirim .
Ay yok asla . Zaten burda yaşıyor taşımamakta gerek yokhadi hayırlısı.abd ye taşınırsan bir gün beni unutma ama.
taksit sevmem ama ben de kk olmadan bir hiçim, 10 seneyi geçmiştir nakitsiz gezerim tüm çevrem de bilir bunukredi kartsız 1 gün yaşayamam.alışmışım taksit taksit hayata.
benim cüzdanda gizli köşede hep bir 100 dolar vardır.başıma birşey gelirse dışarda parası adı dataksit sevmem ama ben de kk olmadan bir hiçim, 10 seneyi geçmiştir nakitsiz gezerim tüm çevrem de bilir bunu
Vayyy hadi topik olarak kiralim seytanin bacagini senle baslasin hepimize bulaşsın insallahKızlar, şaka değil gerçek:)
Sanırım bu sefer zenginliğe yaklaştım
Annemin 20-30 sene önce aldigi hisseleri buldum.
Eki Görüntüle 2847199
Bugün 3,30 olan bir hisseden 1800 lot almış zamanında:)
Şimdi ben bunu nasıl nakde çevirebilirim?? Nerelere gideyim:)) kim bilir,kimlere sorayım??
Hadi bana yardim edin(bir tane daha var ama o arapsaçı gibi,hele bunu bir çözeyim,onu da soracam)
Vay bee dışarıda parası bile dolar ile ceyceyin, zenginlikte sıradan bir gün :))benim cüzdanda gizli köşede hep bir 100 dolar vardır.başıma birşey gelirse dışarda parası adı daonun dışında 20 30 tl olur.kartla harcarım hep
Ceycey gizli zengin caktirmiyorVay bee dışarıda parası bile dolar ile ceyceyin, zenginlikte sıradan bir gün :))
7 yıldır aynı dolar duruyor naberrrr.parçalandı artık.zengünn olsam yerdimmmmVay bee dışarıda parası bile dolar ile ceyceyin, zenginlikte sıradan bir gün :))
Bana iş arkadaşlarımdan biri bi cüzdan almıştı hediye üç sene falan olmuştur. Bereket getirsin diye de içine madeni euro koymuştu kaç lira tam hatırlamıyorum. Geçen o euroyu naptın çok para artık o, geri ver diyodu :))7 yıldır aynı dolar duruyor naberrrr.parçalandı artık.zengünn olsam yerdimmmm
allah iş arkadaşının da hayırlısını versin ne diyim başkaBana iş arkadaşlarımdan biri bi cüzdan almıştı hediye üç sene falan olmuştur. Bereket getirsin diye de içine madeni euro koymuştu kaç lira tam hatırlamıyorum. Geçen o euroyu naptın çok para artık o, geri ver diyodu :))
Aaa bendede 200 tl dir obenim cüzdanda gizli köşede hep bir 100 dolar vardır.başıma birşey gelirse dışarda parası adı daonun dışında 20 30 tl olur.kartla harcarım hep
aynen .yıllar içerisinde kaçtann kaça geldi bakkAaa bendede 200 tl dir oaslında 100 dolar mantıklıymış paranın değeride kaybolmaz
Ay dur bi okuyup neşemi bulayımbüyük yatırımcı diyor kiaralar ve altınlar asla bankaya yatırılmayacak güvenilmeyecek yastık altına istiflenecek . vardır bir bildiği yarın çekeyim bütün paramı bankadan
hesap no mu yazıyorum mihail.sen çarçur edersin şimdi o parayı bende dursunBenim cüzdanda 10 lira var şu an, normalde o da olmazdı da geçen para çektiydim ondan arta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?