Kızlar, şaka değil gerçek:)
Sanırım bu sefer zenginliğe yaklaştım
Annemin 20-30 sene önce aldigi hisseleri buldum.

Bugün 3,30 olan bir hisseden 1800 lot almış zamanında:)
Şimdi ben bunu nasıl nakde çevirebilirim?? Nerelere gideyim:)) kim bilir,kimlere sorayım??
Hadi bana yardim edin(bir tane daha var ama o arapsaçı gibi,hele bunu bir çözeyim,onu da soracam)

Garanti de yatırım hesabında nemalandirmayi secmediğim halde, blokeli tutar var. neden blokeli olmuş olabilir fikri olan var mi

Son düzenleme:
hissesi olan herkesin mkk'da kaydı olur diye biliyorum, annenin e-devlet şifresiyle e-yatırımcı portalına girince bu hisselerin görünmesi lazım. görünmezse nasıl olur bilmiyorum açıkçası.

Aha ilk zenginimizi bulduk

selam.ödet valla .az da sen ondan geçin .ben de tarihinde ilk defa kredi kartı borcumun tamamını ödeyemiyeceğim.fakir olduğumuz tescillendi artık iyice

selam.ödet valla .az da sen ondan geçin .ben de tarihinde ilk defa kredi kartı borcumun tamamını ödeyemiyeceğim.fakir olduğumuz tescillendi artık iyice
Bu gün kredi kartınamı başvursam diye araştırdım . Tamam hersey güzel de ya hesapta olmayan bir masraf çıkarda tamamını kapatamazsam diye hesapladım . Sonuç 19% faiz . Neyse ben 40 euroyla idare edeyim en iyisi diye vazgeçtim

kredi kartsız 1 gün yaşayamam.alışmışım taksit taksit hayata.

kredi kartsız 1 gün yaşayamam.alışmışım taksit taksit hayata.
Ben yıllar önce kesip atmıştım hepsini . Aslında cokta güzel idare ediyordum ama şu ev işi baya zorladı beni . Bu ay abimden aldığım borcu kapatayım derken açıkta kalan yerlerimi kapatmak icin baya bir çaba sarfediyorum

ben de açılmışım farkında olmadan.1 ay harcamama detoksu yapacağım acil şeyler dışında.

ben de açılmışım farkında olmadan.1 ay harcamama detoksu yapacağım acil şeyler dışında.
Kemerleri sıka sıka bu gidişle bel 32 beden olucak . Şaka bi yana valla sürekli tasarruf edip ihtiyaçları ertelemekten bıktım. Ciddi ciddi birini aramaya başladım . Evlilik olmasada en azından hayatı ve masrafları paylaşabileceğim biri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…