- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.625
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmak ıstıyoeumgel zengin oluyoruz yersen
![]()
hissesi olan herkesin mkk'da kaydı olur diye biliyorum, annenin e-devlet şifresiyle e-yatırımcı portalına girince bu hisselerin görünmesi lazım. görünmezse nasıl olur bilmiyorum açıkçası.Kızlar, şaka değil gerçek:)
Sanırım bu sefer zenginliğe yaklaştım
Annemin 20-30 sene önce aldigi hisseleri buldum.
Eki Görüntüle 2847199
Bugün 3,30 olan bir hisseden 1800 lot almış zamanında:)
Şimdi ben bunu nasıl nakde çevirebilirim?? Nerelere gideyim:)) kim bilir,kimlere sorayım??
Hadi bana yardim edin(bir tane daha var ama o arapsaçı gibi,hele bunu bir çözeyim,onu da soracam)
Aha ilk zenginimizi buldukKızlar, şaka değil gerçek:)
Sanırım bu sefer zenginliğe yaklaştım
Annemin 20-30 sene önce aldigi hisseleri buldum.
Eki Görüntüle 2847199
Bugün 3,30 olan bir hisseden 1800 lot almış zamanında:)
Şimdi ben bunu nasıl nakde çevirebilirim?? Nerelere gideyim:)) kim bilir,kimlere sorayım??
Hadi bana yardim edin(bir tane daha var ama o arapsaçı gibi,hele bunu bir çözeyim,onu da soracam)
hatırladım sizi.yatırım şart bu devirde tl de bırakırsak paramızın değeri hızla eriyor.altın gümüş coin hisse senedi hepsinden de alıyoruz sepet yapıp.
selam.ödet valla .az da sen ondan geçin .ben de tarihinde ilk defa kredi kartı borcumun tamamını ödeyemiyeceğim.fakir olduğumuz tescillendi artık iyiceSelam arkedeşler. Millet zenginliğe yol alırken ben fakirliğe doğru gidiyorum. Hesapta sadece 30-40 euro kalmış ve maaşa daha 10 gün var
. Yarın bir randevum var , çaktırmadan adama hesabı ödetmeyi düşünüyorum
![]()
Hisse satmadım ama 368 TL lik su hisse aldım. Komistonla falan acaba bu o mu, hisse alışı görünüyor ama hesaptahısse mı sattın cıkolatasoslu kek
bugun sattıysan ayın 17sınde bloke kalkar
Bu gün kredi kartınamı başvursam diye araştırdım . Tamam hersey güzel de ya hesapta olmayan bir masraf çıkarda tamamını kapatamazsam diye hesapladım . Sonuç 19% faizselam.ödet valla .az da sen ondan geçin .ben de tarihinde ilk defa kredi kartı borcumun tamamını ödeyemiyeceğim.fakir olduğumuz tescillendi artık iyice![]()
Hisse satmadım ama 368 TL lik su hisse aldım. Komistonla falan acaba bu o mu, hisse alışı görünüyor ama hesapta
kredi kartsız 1 gün yaşayamam.alışmışım taksit taksit hayata.Bu gün kredi kartınamı başvursam diye araştırdım . Tamam hersey güzel de ya hesapta olmayan bir masraf çıkarda tamamını kapatamazsam diye hesapladım . Sonuç 19% faiz. Neyse ben 40 euroyla idare edeyim en iyisi diye vazgeçtim
![]()
Ben yıllar önce kesip atmıştım hepsini . Aslında cokta güzel idare ediyordum ama şu ev işi baya zorladı beni . Bu ay abimden aldığım borcu kapatayım derken açıkta kalan yerlerimi kapatmak icin baya bir çaba sarfediyorumkredi kartsız 1 gün yaşayamam.alışmışım taksit taksit hayata.![]()
ben de açılmışım farkında olmadan.1 ay harcamama detoksu yapacağım acil şeyler dışında.Ben yıllar önce kesip atmıştım hepsini . Aslında cokta güzel idare ediyordum ama şu ev işi baya zorladı beni . Bu ay abimden aldığım borcu kapatayım derken açıkta kalan yerlerimi kapatmak icin baya bir çaba sarfediyorum![]()
Kemerleri sıka sıka bu gidişle bel 32 beden olucakben de açılmışım farkında olmadan.1 ay harcamama detoksu yapacağım acil şeyler dışında.