Füze at beybi öyle olmem
Keske çeyrek alsaydım o paralarla
Aman sefam olsun zaten bundan sonra hep a 101 donları giyecegim
Benimde farketmem baya acıklı olmuştu.lcw de gezerken aa ne kadarda benziyor deyip, alıp etiketine bakmıştım sadece marks and spencerde daha fazla çeşit var.ben marks and spencerın bir sütyeni var, yumuşak doku olarak geçiyor,onu çok seviyorum ama çok pahalı oda indirimede zor giriyor.hem kalıbı çok iyi,hemde dokusundan dolayı hissetmiyorsun resmen.onu çok aradımda henüz bulamadım başka yerde bulan varsa bi deyiversin

Bende kışın iki sütyen aldım iindirimden . Gerçekten cok güzel memnunum indirimden güzel oluyor .
g lingeire de cok çeşit sütyen var fiyatlar biraz pahalı ama indirimde alıyorum cok da kaliteli markalar tavsiye ederim .

Ayy deneyim bunları da ama memnun kalırsam al sana bir gider kalemi daha

Ya bu yatırım olayına kadar tek banka yeter diyordum banka sayim ikiye cikti birde gumus icin üşeniyorum ama sizlerden de geri kalmak istemiyorum neticede biliyorsun tuzluk forever

Ayy deneyim bunları da ama memnun kalırsam al sana bir gider kalemi daha
Valla ben indirimdeyken almıştım, diyelim normal don 5 tl ise o 8 tl ye gelmişti ya alıp ilk yıkamada ağzı yüzü kayınca ben sinir oluyorum, bunlarda öyle bir durum olmadı,dikiş olmadığından sökülmede olmuyor, üstündede güzel duruyor, bence fiyatı a101 inkilerden uyguna gelmiş oldu bence, çünkü onları 4 kez giyiyorsan bunu 10 kez giyiyorsun mesela.

Ya bu yatırım olayına kadar tek banka yeter diyordum banka sayim ikiye cikti birde gumus icin üşeniyorum ama sizlerden de geri kalmak istemiyorum neticede biliyorsun tuzluk forever
Peki benim tuzluk yazınca klavyenin forever i otomatik eklemesine ne demeli

Ben genelde bralet giyerim hem duruşları hoşuma gidiyor hem de sert dolguları sevmiyorum, a101e arada marie clarie braletleri geliyor birkaç tane aldım memnun da kaldım. Trendyoldan harem suare diye bi butikten aldığım braletler de iyi. Ama küçük göğüslüler için iyi oluyor daha çok, bi de süngerleri ince ben öyle seviyorum gerçi ama kimi de kalıplı sütyen seviyor.

İşte sen burda bana ne anlatmak istiyorsun anlatsana biraz kim napmıs kim ölmüş

Bu iğne atmak tabiri ne oluyor
Yüklü miktarda satış verdiklerinde anlık olarak fiyat dibe vurup geri çıkıyor bibim, belki dakikalık bir olay ama o arada sen mesela %30 altına stop koyduysan stop çalışmış oluyor dolara geçiyosun, düşüş anlık olup eski fiyata geldiğinden düşükten de toplayamıyosun nisan ayında bana olan buydu mesela, epey kardayken ana paranın %20 altına stop koymuştum buralara da inmez artık diye, sabah bi uyandım fiyat oralara inip geri çıkmış

O yüzden sen en başından haklıydın spot işlemde stop gereksiz, sağlam coindeysen tabi.

Banker biloyu izliyoruz bundan sonra adın baker mihail

Hahaha kalma sende katıl aramıza sırf onun için gecenin 3ünde müşteri hizmetlerini aradım adam ne düşündü acaba hem zenginde hissettiriyor fazla gr görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…