• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahaha kalma sende katıl aramıza sırf onun için gecenin 3ünde müşteri hizmetlerini aradım adam ne düşündü acaba :KK70: hem zenginde hissettiriyor fazla gr görünce:rolleyes:
Gece gece ruyasinda gordu herhalde demistir ben bankaci olsam var bu iste bir keramet der ben de gumus alirdim🤣🤣🤣

Valla ben indirimdeyken almıştım, diyelim normal don 5 tl ise o 8 tl ye gelmişti 😁 ya alıp ilk yıkamada ağzı yüzü kayınca ben sinir oluyorum, bunlarda öyle bir durum olmadı,dikiş olmadığından sökülmede olmuyor, üstündede güzel duruyor, bence fiyatı a101 inkilerden uyguna gelmiş oldu bence, çünkü onları 4 kez giyiyorsan bunu 10 kez giyiyorsun mesela.
Bakayım o zaman indirim takip edeyim sütyenini kullanıyorum memnunum benimde şöyle pis bir huyum var çamaşırda bir şeyi beğeniyorsam hep o marka alıyorum başka alsam rahat edemiyorum şimdi fakirim g.. kaliteli dona alışırsa diye endişe ediyorum haliyle:KK70::KK70:

Gece gece ruyasinda gordu herhalde demistir ben bankaci olsam var bu iste bir keramet der ben de gumus alirdim🤣🤣🤣
Allah senin iyligini versin kahkaha attım kızı uyutuyordum şimdi birlikte gülüyoruz eşimde gelmiş noluyor ya diyip bize bakıyor durumu anlamaya çalışıyor garibim:KK70::KK70::KK70:belki almıştır zengin olursa beni de unutmaz 3 5 gr hesabıma gönderir:rolleyes::rolleyes:

Allah senin iyligini versin kahkaha attım kızı uyutuyordum şimdi birlikte gülüyoruz eşimde gelmiş noluyor ya diyip bize bakıyor durumu anlamaya çalışıyor garibim:KK70::KK70::KK70:belki almıştır zengin olursa beni de unutmaz 3 5 gr hesabıma gönderir:rolleyes::rolleyes:
Yaziyormus sana abla sayende hayatım değişti diye dua ediyormus🤣🤣🤣

Nerden ablan oluyorum derim tribimi atar sonra benimkini de değiştir derim :KK70: :KK70:
bana apartmandaki çocuklar teyze demiyor mu cinlerim tepeme çıkıyor.teyzeymişşş içi geçmiş çocuklar siziiiii asıl teyze sizsinizzzz diyorum içimden tabi kiii :KK53:

bana apartmandaki çocuklar teyze demiyor mu cinlerim tepeme çıkıyor.teyzeymişşş içi geçmiş çocuklar siziiiii asıl teyze sizsinizzzz diyorum içimden tabi kiii :KK53:
Ben çoğunun abla bile demesine kızıyorum benden 3 4 yaş küçük gelmiş abla diyor ne ablası daha 30.bile değilim ah keşke hep genç kalsam :rolleyes: 17li yaşlarımda annemlerin apartmanda bi komşunun çocuğu vardı çocuk benden 4 5 yaş küçük ayı bana teyze dedi düşünebiliyor musun daha 18 bile değilken benim psikolojimi düşünebiliyor musun:KK70:

Gec gordum konunu yazacaktim yoksa baktim herkesler sürünüyor hic ses etmedim
asgari ücretle ev araba alıp özel okula çocuk gönderdimciler gelmedi ya tadı olmadı topiğimin.belki yarın gelirler allahtan ümit kesilmez :KK53:

asgari ücretle ev araba alıp özel okula çocuk gönderdimciler gelmedi ya tadı olmadı topiğimin.belki yarın gelirler allahtan ümit kesilmez :KK53:
Artık herkesin tenceresine az, çok dokunmaya başladı. Şu yasaklar varken herkesin tek gezmesi market oldu. Herkes her şeyin farkında. Yüzü tutmaz gelip öyle şeyler demeye. Insanlar da sınır harbi başladı çünkü onlar da farkında.

Back