- 19 Mayıs 2010
- 1.568
- 4.741
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.681
Gece gece ruyasinda gordu herhalde demistir ben bankaci olsam var bu iste bir keramet der ben de gumus alirdimHahaha kalma sende katıl aramıza sırf onun için gecenin 3ünde müşteri hizmetlerini aradım adam ne düşündü acabahem zenginde hissettiriyor fazla gr görünce
Bakayım o zaman indirim takip edeyim sütyenini kullanıyorum memnunum benimde şöyle pis bir huyum var çamaşırda bir şeyi beğeniyorsam hep o marka alıyorum başka alsam rahat edemiyorum şimdi fakirim g.. kaliteli dona alışırsa diye endişe ediyorum haliyleValla ben indirimdeyken almıştım, diyelim normal don 5 tl ise o 8 tl ye gelmiştiya alıp ilk yıkamada ağzı yüzü kayınca ben sinir oluyorum, bunlarda öyle bir durum olmadı,dikiş olmadığından sökülmede olmuyor, üstündede güzel duruyor, bence fiyatı a101 inkilerden uyguna gelmiş oldu bence, çünkü onları 4 kez giyiyorsan bunu 10 kez giyiyorsun mesela.
Allah senin iyligini versin kahkaha attım kızı uyutuyordum şimdi birlikte gülüyoruz eşimde gelmiş noluyor ya diyip bize bakıyor durumu anlamaya çalışıyor garibimGece gece ruyasinda gordu herhalde demistir ben bankaci olsam var bu iste bir keramet der ben de gumus alirdim
Yaziyormus sana abla sayende hayatım değişti diye dua ediyormusAllah senin iyligini versin kahkaha attım kızı uyutuyordum şimdi birlikte gülüyoruz eşimde gelmiş noluyor ya diyip bize bakıyor durumu anlamaya çalışıyor garibimbelki almıştır zengin olursa beni de unutmaz 3 5 gr hesabıma gönderir
Nerden ablan oluyorum derim tribimi atar sonra benimkini de değiştir derimYaziyormus sana abla sayende hayatım değişti diye dua ediyormus
bana apartmandaki çocuklar teyze demiyor mu cinlerim tepeme çıkıyor.teyzeymişşş içi geçmiş çocuklar siziiiii asıl teyze sizsinizzzz diyorum içimden tabi kiiiNerden ablan oluyorum derim tribimi atar sonra benimkini de değiştir derim
Gelsene su çok güzelNe işlere girişmişsiniz böyle :))
Bu topiğe bakarsam yoldan çıkabilirim.
Ben çoğunun abla bile demesine kızıyorum benden 3 4 yaş küçük gelmiş abla diyor ne ablası daha 30.bile değilim ah keşke hep genç kalsambana apartmandaki çocuklar teyze demiyor mu cinlerim tepeme çıkıyor.teyzeymişşş içi geçmiş çocuklar siziiiii asıl teyze sizsinizzzz diyorum içimden tabi kiii
Zararları karşılıyor musun bibiGelsene su çok güzelboğuluyoruz ama olsundu
Yohhh anam yohhhZararları karşılıyor musun bibi
fakirim diye konu açtımmmm.ben niye karşılayayım ayolll.ağa demeyeydin iyiydi gece geceYohhh anam yohhhağanın eli tutulmaz cey cey karşilasın pırlantalarıni satsın benana
Nolacak ceycey 3 kuruşluk zararfakirim diye konu açtımmmm.ben niye karşılayayım ayolll.ağa demeyeydin iyiydi gece gece
leynnnn a101 böreği yiyorummm.daha ne kadar düşeyimmmm?Nolacak ceycey 3 kuruşluk zararAgalara gelmeyelim sonra
Gec gordum konunu yazacaktim yoksa baktim herkesler sürünüyor hic ses etmedimleynnnn a101 böreği yiyorummm.daha ne kadar düşeyimmmm?
asgari ücretle ev araba alıp özel okula çocuk gönderdimciler gelmedi ya tadı olmadı topiğimin.belki yarın gelirler allahtan ümit kesilmezGec gordum konunu yazacaktim yoksa baktim herkesler sürünüyor hic ses etmedim
Korkuyorum doktorGelsene su çok güzelboğuluyoruz ama olsundu
Artık herkesin tenceresine az, çok dokunmaya başladı. Şu yasaklar varken herkesin tek gezmesi market oldu. Herkes her şeyin farkında. Yüzü tutmaz gelip öyle şeyler demeye. Insanlar da sınır harbi başladı çünkü onlar da farkında.asgari ücretle ev araba alıp özel okula çocuk gönderdimciler gelmedi ya tadı olmadı topiğimin.belki yarın gelirler allahtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?