Yatılı Misafir

Aile evinde kaldığını yorumumu yazdıktan sonra gördüm. Anne baba evinde kalıyor diye hiç birsey söyleme hakkına sahip değil mi yani? Konu sahibi sınava çalışıyor ailesi biraz müsamaha gösterebilir. Yeğen ve sevgilisi kızlarının geleceğinden daha değerli değildir heralde.
Söyleyebilir ama sonuçta ailesi talebi kabul etmiş ne değiştirecek 🤣 sadece annesi ile sürtüşme yaşar. Ne gerek var kaç yaşında kadınla böyle gerilmeye
Sınava hepimiz çalıştık 1 gün misafir gelince kaos çıkmaz o kadar da değil ya.
Misafir sonsuza dek kalmıyor her Allahın günü de misafir almıyordur evine annesi.

Söyleyebilir ama sonuçta ailesi talebi kabul etmiş ne değiştirecek 🤣 sadece annesi ile sürtüşme yaşar. Ne gerek var kaç yaşında kadınla böyle gerilmeye
Sınava hepimiz çalıştık 1 gün misafir gelince kaos çıkmaz o kadar da değil ya.
Misafir sonsuza dek kalmıyor her Allahın günü de misafir almıyordur evine annesi.

Allah için kötü olmayı göze alicaksiniz onda yapacak bir şey yok

Ne kadar kalacaklar

o zaman sonuç değişmeyecek gelecekler yapacak birşey yok

Ne olursa olsun orası aile evi mecbur annen ne derse o olacak
Gelmeyecekler annem konuşmuş😅 ona zaten istemediğimi belirtmiştim,mesela sınav da değil net olarak emrivaki yapmaları kendi kendine karar almışlar bir de sinir bozucu insanlar

benim oz ablam bile "gelme ablam" diyor bazen - yilda bir yatili kalmama rağmen
mesela bir kere onlarin ilcesinde tiyatro bulmuştum ama 2 bucuk saat. eve onikiden sonra aktara aktara gidene kadar ablamda kalayim diye dusundum "gelme ablam sabah erken cikacagiz planımız var" dedi gitmedim baska plan yaptim:)
ev senin evin gelme demeye neden cekiniyrosun ki?
bu kisi akraba mi arkadas mi?
arkadassa zaten de ama akrabaysa "teyzemlerin(annesinin) haberi var mi? yoksa kimsenin arkasindan gizli is ceviremem. ben anksiyete sahibi insanim" diyebilirsin.
ayrica iki sevgili bir evde yatiya kalirlarsa o evde sevisirler yani - bu boyledir. her gun birbiriyle uyumaya aliskin olmayan bunyelerde ates- barut durumu olur, sakin duramazlar. adam kondom kullanir mi, yanina tuvalet kagidi alir mi, senin carsafina mi kurularlar sivilarini belli degil
igrenc. ben olsam istemezdim

Gelmeyecekler annem konuşmuş😅 ona zaten istemediğimi belirtmiştim,mesela sınav da değil net olarak emrivaki yapmaları kendi kendine karar almışlar bir de sinir bozucu insanlar
Hepimizin ici rahatladi

Birde bu yegen erkek sanirim, Kiz arkadasiyla gelecek. Tam tersi olsa hic bir anne kabul etmezdi. Yegen kiz olsaydı Erkek arkadasiyla gelmek istese kabul edilmezdi

Bize öyle gelemezler çünkü benim kabul etmiyeceğimi eşim bilir :KK53: zaten beni değil onu ararlar birşey olursa kalmaktan zaten bahsetmiyorum bi bibiye sorayim müsait mi der karşıdakine bana sorar sonra. Ama yakınim kuzenim falan bunlar çat kapi gelebilirsen sorun olmaz akrabalar ki benimkiler tabiki hiç olmaz kocamin tarafi bayilir böyle sacmaliklara neyseki benimki hiç sevmez emrivaki o konuda da direk soyler

mesela bir kere onlarin ilcesinde tiyatro bulmuştum ama 2 bucuk saat. eve onikiden sonra aktara aktara gidene kadar ablamda kalayim diye dusundum "gelme ablam sabah erken cikacagiz planımız var" dedi gitmedim baska plan yaptim:)
arkadassa zaten de ama akrabaysa "teyzemlerin(annesinin) haberi var mi? yoksa kimsenin arkasindan gizli is ceviremem. ben anksiyete sahibi insanim" diyebilirsin.
ayrica iki sevgili bir evde yatiya kalirlarsa o evde sevisirler yani - bu boyledir. her gun birbiriyle uyumaya aliskin olmayan bunyelerde ates- barut durumu olur, sakin duramazlar. adam kondom kullanir mi, yanina tuvalet kagidi alir mi, senin carsafina mi kurularlar sivilarini belli degil

Hepimizin ici rahatladi

Birde bu yegen erkek sanirim, Kiz arkadasiyla gelecek. Tam tersi olsa hic bir anne kabul etmezdi. Yegen kiz olsaydı Erkek arkadasiyla gelmek istese kabul edilmezdi
Evett yaa üniversitede okuyor ve aynı evde yaşıyorlar. Burada kalacaklarmış öyle plan yapmışlar,ben de hoşlanmıyorum yenGEnC yenGEnC böyle işlerden yorumun çok yerinde bir de annem diyordu ki dün,onlar evlenecekmiş diye he evlenirler dedim sandriyon sandriyon

Bize öyle gelemezler çünkü benim kabul etmiyeceğimi eşim bilir :KK53: zaten beni değil onu ararlar birşey olursa kalmaktan zaten bahsetmiyorum bi bibiye sorayim müsait mi der karşıdakine bana sorar sonra. Ama yakınim kuzenim falan bunlar çat kapi gelebilirsen sorun olmaz akrabalar ki benimkiler tabiki hiç olmaz kocamin tarafi bayilir böyle sacmaliklara neyseki benimki hiç sevmez emrivaki o konuda da direk soyler
Çağıracağımız zaten söylüyoruz de böyle kendi kendilerine plan yapmaları beni belirtiyor neyse ki gelmiyorlar

Evett yaa üniversitede okuyor ve aynı evde yaşıyorlar. Burada kalacaklarmış öyle plan yapmışlar,ben de hoşlanmıyorum yenGEnC yenGEnC böyle işlerden yorumun çok yerinde bir de annem diyordu ki dün,onlar evlenecekmiş diye he evlenirler dedim sandriyon sandriyon
anan sana karsi da boyle modern mi? yani mesela zaten evlenecegin kisiyle nisanlinla parise falan gitsen gizler misin söyler misin😅

Burayı atlamışım,annesi arayıp anneme dedi direk birinci ağızdan değil,size kalmaya geleceklermiş?! Gelecekler mi kendiniz plan yapmışsınız zaten yoo yok

Kız ananın eviymiş ya sana noluyor kadın yeğenini kabul etmiş görüşmek istemiyorsan odandan çık bende senin evine falan gelicek sandim annene sormuşlar da sana sormadan okey demiş
Annem de bizim onayımızı almadı aynı evde herkesin söz hakkı var belki müsait değildik,gelmeleri sorun değil ki kendi kendilerine plan yapıp rahatsız etmeleri. Emrivaki hem de. Herhalde arayınca biz de işlerimizi ona göre ayarlarız davet ederiz ya da müsait değiliz deriz

E tamam evlensinler oyle gelsinler el opmeye
Gelin ata binmis ya nasip...
Zaten bizim turk toplumunda erkek yapinca herseye bi aciklamamiz var
Ama kiz olunca farkli
Kiz kuzenim nisanli dugun tarihleri belli ama kiz tek basina geldi kaldi
Onun abiside bi kizla tanisiyo hotele gidiyo yatak odasini yatak uzerindeki gulleri paylaşiyo ortada nisan yok evlilik yok, bise dedigimizde onlar ciddi... eee banane ciddiyse

Annem de bizim onayımızı almadı aynı evde herkesin söz hakkı var belki müsait değildik,gelmeleri sorun değil ki kendi kendilerine plan yapıp rahatsız etmeleri. Emrivaki hem de. Herhalde arayınca biz de işlerimizi ona göre ayarlarız davet ederiz ya da müsait değiliz deriz
Ayni evde tabi ki soz hakkın var ama genede öyle bi yazdin ki evlisim annen senin evine emrivaki birini kabul etmiş gibi sonuçta orası ailenin evi yeğenini kabul etme hakkı onunda var senin nasıl istemem hakkın varsa :KK66: annemin böyle birseyi bana sorucağını düşünmedim hiç kadının evi kendi ağirlicak bana sormazdıda zaten

X