Yatılı Misafir

Okul okuduğunu düşünmüyorum
Evet var 27 yaşındayım. Kpss de çalışıyorum notlar ve kitaplar dolu
Kpss calisiyomus konu sahibi
Ozaman danisilmaliydi yani ortak karar verilmeliydi

Konusahibi odaniz varsa geldiklerinde guler yuzle karsilayin. Hosgeldiniz bosgeldiniz muhabbetinden sonra yaa bende sizlerle vakit gecirmeyi cok isterdim ama sinava calismam lazim. Keske daha genis bi zamanda misafir edebilseydik sizi kusuruma bakmayin ben yogun olucam diyip odaniza gecin.

Bunlar gelince sizin odanızı mı alacaklar?
Anneniz sizden ne bekliyor tam olarak?
Almayacaklar,fakat annem her şeyine okey denilsin biri sana bişey dese küfür de etse sesini çıkarma oralı olma gibisinden der kendimi savununca da kötü olmanı istemiyorum diye bağırır çağırır açıkçası annem her şeye göz yummamı etkisiz eleman olmamı istiyor fakat bizim de bir birey olduğumuzu aynı evde yaşadığımızı unutuyor bazen.

Kpss calisiyomus konu sahibi
Ozaman danisilmaliydi yani ortak karar verilmeliydi

Konusahibi odaniz varsa geldiklerinde guler yuzle karsilayin. Hosgeldiniz bosgeldiniz muhabbetinden sonra yaa bende sizlerle vakit gecirmeyi cok isterdim ama sinava calismam lazim. Keske daha genis bi zamanda misafir edebilseydik sizi kusuruma bakmayin ben yogun olucam diyip odaniza gecin.
Heh işte beni geren nokta da emrivaki yapılması,ben zaten müsait olsam kendim de davet ederim fakat nokta üslup bu annemin de düşünmemesi bazı şeyleri....

Babanız bu olayın neresinde?
Kusura bakma geleceksen tek gel,enişten kabul etmez öyle arada resmiyet olmadan vs.diyebilirdi anneniz...
Babam da ne annemin ne benim kötü olmamızı ister o yüzden karışmadı erkekler bazen sessiz yaşıyor birşey demedi annemle aramız bozuldu fakat başka bir yabancının evde olmasını güzel karşılayacağını düşünmüyorum. Şimdilik böyle..... Yaa sorun gelmesi de değil emrivaki yapması bizim de planlarımız oluyor yerine göre maalesef biraz uzun oldu kusura bakmayın

Benim anam tam vize final haftası gün ekibini eve toplardı 🫣 didişirdik. Şimdi torun bakmaktan gün yapamıyor 🤣 onu geçtim, oğlum ders çalışırken susturuyorlar. Bangır bangır tv açık odafa sınav çalışırdık. Hey gidi günler hey 🤣

Anne izle birlikte yaşıyorsunuz sanırım bu durumda annenize geliyorlar sevmiyorsanız odanizdan dahi çıkmayın ders çalışıyorum diyin
Canım kardeşim çok haklısın💜 fakat böyle emrivaki yapan düşünür mü sence bunları,bizden memnun olmadı işte beş karış suratla odadan çıkmadı derler misafir var misafir var üslup önemli işte de anlamıyorlar

Canım kardeşim çok haklısın💜 fakat böyle emrivaki yapan düşünür mü sence bunları,bizden memnun olmadı işte beş karış suratla odadan çıkmadı derler misafir var misafir var üslup önemli işte de anlamıyorlar
Ne düşündüklerinin bir önemi var mı sizin için eğer öyleyse surat asmayin ama çok da ilgilenmeyin zaten kpss calisiyormussunuz online dersim var deyin odanıza çekilin

Ne düşündüklerinin bir önemi var mı sizin için eğer öyleyse surat asmayin ama çok da ilgilenmeyin zaten kpss calisiyormussunuz online dersim var deyin odanıza çekilin
Benim için önemi yok fakat elin dili kesilmez derler,vaktimden çalacak günah değil mi? 😢 Anlamıyorlar işte maalesef normalde güleryüzüm fakat böyle gerilmeler yaşamak istemiyorum

Heh işte beni geren nokta da emrivaki yapılması,ben zaten müsait olsam kendim de davet ederim fakat nokta üslup bu annemin de düşünmemesi bazı şeyleri....
Ozaman anneninizle konusun bu konuyu ona anliyacagi dilden anlatin
Benim annemde oyleydi
Dayimin ilkokuk cocuklari sinavi olurdu dunyadan koparlardi ben en agir bolumu okuyan lise sinavlarim olurdu bize misafirlige gelirlerdi
Burda karsi tarafdan anlayis beklemek sacma olur onemli olan annemin tutumuydu

Simdide dedigim gibi 14 yasindaki kizimin en ust katta odasi olmasina ragmen sinav zamani yatili degil normal misafir bile almiyorum bende travma yapti heralde

Benim anam tam vize final haftası gün ekibini eve toplardı 🫣 didişirdik. Şimdi torun bakmaktan gün yapamıyor 🤣 onu geçtim, oğlum ders çalışırken susturuyorlar. Bangır bangır tv açık odafa sınav çalışırdık. Hey gidi günler hey 🤣
Aaa ben 😃😃😃
Benimde annem o gun grubunu olsun kardeslerini yegenlerini hep bir elden toplardi
Odamida okulu birakmis abime vermisti

Bazen kotu ornek iyi insan olmani saglar
Yukarda 3939939 kez yazdim ama sizede yazim😀 14 yasindaki kizimin sinav zamani birak evi kapinin onunden kimseyi gecirmiyorum.
Oda konusu desen koskoca odasi koskoca yatagi var koskoca dolabi var hep ukte kalmis icimde😊

Ozaman anneninizle konusun bu konuyu ona anliyacagi dilden anlatin
Benim annemde oyleydi
Dayimin ilkokuk cocuklari sinavi olurdu dunyadan koparlardi ben en agir bolumu okuyan lise sinavlarim olurdu bize misafirlige gelirlerdi
Burda karsi tarafdan anlayis beklemek sacma olur onemli olan annemin tutumuydu

Simdide dedigim gibi 14 yasindaki kizimin en ust katta odasi olmasina ragmen sinav zamani yatili degil normal misafir bile almiyorum bende travma yapti heralde
Annem de normalde düşünceli ve iyi biridir hatta bazı konularda kendinden çok taviz verdiği için canı çok yanmıştır fakat hâlâ çok afedersiniz biz susalım ağzımızın tadı bozulmasın hep verelim sen de sus işte bu şekil düşünüyor. Emrivakiliği bile göz ardı ediyor gelsinler ne var evlenecek onlar diyor epey tartıştık maalesef🤦🏻‍♀️ biraz da kendini düşüneceksin annem düşünmüyor,müsait değiliz demiyor neden soruyorlar belki işimiz vardır diyorum annem normal algılıyor sorun ortak noktayı bulamamakta. Emrivaki olmaz ki,bazen biz diyoruz yani kahve içmeye çağırıyoruz birkaç kişiyi ya da onlar geliyor napiyorsunuz 5 dk kahveye geleyim mi diye..

Emri vaki yapan insanlar tatlı olur mu sizce yaaa? :confused: hani mesela bir arkadaşın gelir şehir dışından,görüşelim der cafede otururken dersin bize de gel diye uğramadan gitme ya da bir gece kal diye fakat böyle bir durum değil...... Maalesef.
Evet bence de orası öyle ama ben de hiç hoşlanmam evin pis mi temiz mi hasta mıyım yorgun muyum depresyonda mıyım sormadan etmeden doğru değil bir de onları şimdi gezdirmek falan da lazım muhtemelen bulun bir bahane :-)

X