Yatılı Misafir

Kız ananın eviymiş ya sana noluyor kadın yeğenini kabul etmiş görüşmek istemiyorsan odandan çıkma bende senin evine falan gelicek sandim annene sormuşlar da sana sormadan okey demiş
Ama bitanem bu kiz o evde yasiyo. Saksida cicekmi bu kiz ya
Ben ergen kizimin programina bile uymaya calisiyorum bu kiz sinav calisiyomus belki bi program uyguluyo yani olurmu

Ama bitanem bu kiz o evde yasiyo. Saksida cicekmi bu kiz ya
Ben ergen kizimin programina bile uymaya calisiyorum bu kiz sinav calisiyomus belki bi program uyguluyo yani olurmu
Yahu tabi ki değil ama sonuçta ev ailesinin bu kadar sorun yaratacak birşey goremiyorum madem memnun değil ayrı yaşayabilir misafirleride ağırlayacak annesi annesinin sorunu 🤷🏼‍♀️ e noldu şimdi annesi saksıda çiçek mi oldu kendi evinde yeğenini kabul edemedi

Yahu tabi ki değil ama sonuçta ev ailesinin bu kadar sorun yaratacak birşey goremiyorum madem memnun değil ayrı yaşayabilir misafirleride ağırlayacak annesi annesinin sorunu 🤷🏼‍♀️ e noldu şimdi annesi saksıda çiçek mi oldu kendi evinde yeğenini kabul edemedi
O anneyle ayri evde biraz zor yasar.
Annesi istiyoki herkesin dedigi yaptigi dogru cicek atalim ama bu kiz bise yaparsa yanlis
Annesiyle konusup uygun zamanda davet etsinler

O değil de anneniz epey modernmiş. :KK53: Yani ilk başta ne var yani evlenecekler, gelsinler modundaymış ya.
Benim annem olsa ağzını açtırmazdı, geleceğim dediğine diyeceğine pişman ederdi. :KK53:
Benim annemde karışmaz hiç öyle şeylere kocamla az kalmadim bizde sevgiliyken abim bilem vardı :KK53: rizeliyiz biz bide :KK70: tabi aynı odada değil yani onların gördüğü zamanlar :KK70:

E tamam evlensinler oyle gelsinler el opmeye
Gelin ata binmis ya nasip...
Zaten bizim turk toplumunda erkek yapinca herseye bi aciklamamiz var
Ama kiz olunca farkli
Kiz kuzenim nisanli dugun tarihleri belli ama kiz tek basina geldi kaldi
Onun abiside bi kizla tanisiyo hotele gidiyo yatak odasini yatak uzerindeki gulleri paylaşiyo ortada nisan yok evlilik yok, bise dedigimizde onlar ciddi... eee banane ciddiyse
Kuzen kız sevgili erkek. Erkk kuzen sevgilisi ıle gelmıyor

O değil de anneniz epey modernmiş. :KK53: Yani ilk başta ne var yani evlenecekler, gelsinler modundaymış ya.
Benim annem olsa ağzını açtırmazdı, geleceğim dediğine diyeceğine pişman ederdi. :KK53:
Modernlik demeyelim de üzülmesinler istiyor fakat bizi üzüyor aynısını ben yapsam demediğini bırakmaz nedense bizim ailede de herkes her şeyi yapabilir ben hariç. Bu beni biraz cazgırlaştırdığı için pek annemle anlaşamıyoruz. Maddi manevi aşırı fedakar birisi sonra üzülen oluyor

X