Benim çevremde eşinin ailesiyle ve kendi ailesiyle tatillerde sürekli zaman geçirerek mutlu olan insanlar var ama benim için bu biraz yıpratıcı geliyor. İnsan o kalabalığın içinde yoruluyor, yıpranıyor suratı düşüyor beni mutsuz ediyor .Yani tatilimin tamamını kalabalıkla geçirmek beni rahatsız ediyor .7 gün tatil varsa ve ben oraya 7 günlüğüne gittiysem ki bence 7 günlüğüne de gitmemeliyim. Zaten sık gidiyorsam tatilimin tamamını da orada bitirmeme gerek yok diye düşünüyorum o da ayrımevzu. 4 günlüğüne gideyim o 4 günün 3 günününü tamam kardeşler ,abiler , ablalar beraber geçirsin bir gününü de ben orada bireysel zaman olarak harcaya binmeliyim. Varsa bir akrabama, dostuma gideyim yoksa evde hane halkı ile oturayım zaman geçireyim isterim. Yoksa kimsenin ailesine karşı değilim .Bence siz de değilsiniz ama fazlası da insanı yoruyor ve hepsinden öte eşinizin sizi anlamaması ve sizi farklı şekillerde itham etmesi aslında sizi yıpratıyor belki de" Ya hayatım ablamın da huyu bu işte idare edelim ,gittiğimiz günlerin sayısını azaltırız olmazsa , anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim, bir hal çaresini bulalım ortak ."dese siz de sorun yapmazsınız diye düşünüyorum