Yataktan takma kirpik çıkması!

sevişme değil zorla oldu zorla ne demek yatağımı yorganımı ayırıp gidip uyudum eve geldiğinde hiç bir konuşma olmadan sese uyandım üzerime saldırdı bu sevişme mi oluyor
Adam size tecavüz etmiş siz de hala kocam beni aldattı mı? Kısmını mi merak ediyorsunuz. Aldatmak yaptıği bu hareketin yanında hafif kalıyor!!!

Olayı bu işte. Esip gürlüyor. Sakinleşince ohh. Bu şekilde ciddiye alınmayı bekliyor.

Olayı bu işte. Esip gürlüyor. Sakinleşince ohh. Bu şekilde ciddiye alınmayı bekliyor.
Yav şu çekişmeli davalarda kusurlu taraf karşılamıyor muydu avukat ve dava masraflarını? Yoksa ben mi “çok film izlemişim”?

Bosucam seni diyip geldiği gbi zevüştüğüm insanında ciddiye almasını beklemem hamam tasıda gümüştennn gerci bunlarn ki altın varaklı kesin

Eşinin maddi durumu iyiyse altın vs ne varsa topla, maddi değeri yüksek hiç bir şey bırakma. Adan düpedüz aldatmış, üstüne zorla birlikte olmuş. Sen o evde durup para biriktirecem zirvalarina girersen normallestirmis olursun. Ailene git, orası olmazsa sığınma evleri var. İlla ki bi hal çaresi bulunur.

Bir de devlet avukat veriyordu sanki. Ben mi yanlış biliyorum. Özel avukat tutma git boşanma dilekçeni ver. Sor arastir

Yav şu çekişmeli davalarda kusurlu taraf karşılamıyor muydu avukat ve dava masraflarını? Yoksa ben mi “çok film izlemişim”?
Kusurunu şu an kanıtlamanın mümkün olmadığını söylüyor. Böyle davranmaya devam ederse de kanıtlayamaz zaten. Adamı uyandırıp duruyor.

Kusurunu şu an kanıtlamanın mümkün olmadığını söylüyor. Böyle davranmaya devam ederse de kanıtlayamaz zaten. Adamı uyandırıp duruyor.
Şu Ağva olayını anlamadım benkocası oraya fal baktırmaya mı gidiyormuş ?? Hani fala karşıydı ve karısına bakma diyordu ben o kısmı kaçırdım.
Biz de gittik ağvaya şileye bu arada güzel yerler

Çok iyimser olacak ama oyuncak bebek kirpiği olabilir mi?

Yarım mıknatisli takma kirpikler var cok dogal duruyor bende kullaniyorum.onlar bazen cikabiliyor ya da dusebiliyor.bence esinizin ustune yapismis olabilir.ama durduk yerde benim gozumdeki kirpik ona yapismaz heralde bibtemas lazim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…