• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

Kadının düşmanı kadın
Başına gelmeyen bilmez
Bir yuva kolay mı kuruluyor
Boşanmak kolay mı
Çocuklarımız var
Çocuklar babalarına çok düşkün
Çocuklarıma kıyamıyorum
Hep ailesi yüzünden
Kocamı seviyorum
Kınayanın yatağından kirpik çıksın
Babam tansiyon hastası
Ablam da boşandı

Bunları da ekleyelim xjdndnsn

2'nci kadin bul diye ilistirmis olabilir, cakal carlos kocana
Yani zaten konu sahibinin bir kadinin yüzünü görmediği kalmış herşey bu kadar açıkken hala aldatilmadigini düşünüyorsa takma kirpik görse ne saç görse ne. Adam aldattım dese konu sahibi yine ayrılmaz bence. Elinde bir sürü kanıt var ama hala sanki ilk olay gibi anlatmış olması komik.

Bazi oyuncak bebeklerde takma kirpik olabiliyor.evdeki oyuncaklari bi kontrol edin isterseniz.
Evlerinde böyle bir oyuncak olmuş olsaydı emin olun konu sahibi baştan zaten ona yorar asla sorgulamazdi öyle bir profil düşünün 😁🤷🤦 biz demeden kendisi o duruma çoktan inanırdı burda konu bile acmazdi. Eski kemalim yapmazcilardan kim kaldı..

Bazen insanın karşısına dan diye çıkmıyor yavaş yavaş hissediyorsun ama türlü türlü inkar. İnsan da aynı yastığa baş koyduğu çocuklarının babasına ya da annesine inanmayı tercih! Ediyor.
Bu benim hikayemdi daha fazla şüpheyle yaşamaya dayanamadım boşandım. Boşandıktan sonra şüphelerimin gerçek olduğunu öğrenmiş oldum maalesef. Şimdi tercih yapma sırası sen de. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

hamamdaki abla tilki bakışı yapmak için kirpiklerinin kenarına takıyormuş anlaşılan,oyuzden kirpiğin yarısını kesip uzun tarafını bırakmış.
Nereden biliyorum biliyorum işte,kendim kullanmıyorum lifting varken takma kirpik mi kaldı ayol
Niye öyle diyorsunuz hanfendi alındım gücendim 🤣 Kirpik liftingten sonra bir kızın gözü aşırı şekilde şişmişti. Korktum yaptırmaya. Sende bişi oldu mu

Niye öyle diyorsunuz hanfendi alındım gücendim 🤣 Kirpik liftingten sonra bir kızın gözü aşırı şekilde şişmişti. Korktum yaptırmaya. Sende bişi oldu mu
Yok 1,5 ayda bir yaptırıyorum bir şey olduğu yok güzel oluyorum 😇😂

35 kişinin beğeni attığı yorumuma 1-2 kişi eksi atınca o 2 kişiyi acayıp merak etmeye başlıyorum nedense. Diyorum ki bu insanlar kimdir nedir necidir acaba. Ne kullanıyorlar ne içiyorlar.Ben de pilot olmak isterdim.

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Bilemedim bence inanmış gibi yap caktirmadan bı arastirmaya çalış gözün üzerinde olsun öyle bı durum varsa illaki bı yefden bı acik verecektir

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Hamam tası gümüşten…

Neyse bişey demiycem allah yardımcın olsun. Mesele neye inanmak istediğin..

Yav şu çekişmeli davalarda kusurlu taraf karşılamıyor muydu avukat ve dava masraflarını? Yoksa ben mi “çok film izlemişim”?
Dava sonuçlandığında haklı çıkarsan yani 3-5 yıl sonra haksız çıkan sana ödüyor bu süre içinde her türlü masrafı sen ödüyorsun

Benim onun maillerini, telefonunu, ofis kamerasını karıştırarak aldatma olayı yakalamam hukuka aykırı delil oluyor

Sadece beni dinlendiniz adam dese ki “ben işimde gücündeyim ailemi geçindiriyorum bu kadın bana kafayı takmış kişisel her türlü eşyamı karıştırıyor iftira atıyor kendisi çalışmıyor ne iyi bir ev hanımı ne iyi bir anne ben ondan şikayetçiyim”
Siz hakim olsanız ne dersiniz?
Her türlü çirkeflik ile haklı iken haksız çıkmak?
Evde ses kaydı falan mahkemeye sökmez. 2-3 tanık gözüyle görmüş sağlam deliller lazım.

Hadi yatakta kirpik buldum desem nasıl kanıtlıcam? Benden tazminat almak için yatağa bunu koymuş iftira diyebilir. Bir adım atarken karşı tarafın hamlesini öngörüp ona göre davranmak lazım.

Ay pardon ben az önce inanmış gibi yapın dedim ama sizin önceki konunuzu anımsadım emin olmak için tekrar baktım şimdi. Cidden siz neyi bekliyorsunuz belli ki eşiniz zaten sizi kandiriyor bari siz polyanna olarak kendinizi kandirmayin. Öteki konunuzun üzerine bu tuz biber olmuş. Ya inanmış gibi yapip kanıtlarınızi yüzüne vuracaksiniz ya da salağa yatıp kabullenip susacaksiniz üzgünüm ama başka seçenek yok gibi görünüyor.

Ay pardon ben az önce inanmış gibi yapın dedim ama sizin önceki konunuzu anımsadım emin olmak için tekrar baktım şimdi. Cidden siz neyi bekliyorsunuz belli ki eşiniz zaten sizi kandiriyor bari siz polyanna olarak kendinizi kandirmayin. Öteki konunuzun üzerine bu tuz biber olmuş. Ya inanmış gibi yapip kanıtlarınızi yüzüne vuracaksiniz ya da salağa yatıp kabullenip susacaksiniz üzgünüm ama başka seçenek yok gibi görünüyor.
İnanmış gibi yapıp kanıt toplamak olacak. Bir defasında ofisteki bir kadını çok kıskanmıştım. Üzülüp kafama takıyordum. Kimse bana inanmadı, sende bir özgüven problemi yoksa karşı tarafı kıskanmazsın sen de kendine bak dediler. Onun ailesine babasına söyledim. Daha aileyi inandıramazken mahkemeyi mi inandırabilirim?

Dava sonuçlandığında haklı çıkarsan yani 3-5 yıl sonra
her zaman o kadar sürmüyor.bir sürü tanıdığım çekişmeli boşandı maksimum 1-1,5 yıl sürdü.
Benim onun maillerini, telefonunu, ofis kamerasını karıştırarak aldatma olayı yakalamam hukuka aykırı delil oluyor
Neden? Ses kaydı almıyorsanız. Metresiyle bir yazışmasını ekran görüntüsü almanız gayet de delil sayılır. Aldatılan kadınların hepsi mi yatakta basıyor sanıyorsunuz?
dam dese ki “ben işimde gücündeyim ailemi geçindiriyorum bu kadın bana kafayı takmış kişisel her türlü eşyamı karıştırıyor iftira atıyor kendisi çalışmıyor ne iyi bir ev hanımı ne iyi bir anne ben ondan şikayetçiyim”
yaa bırrakkın:) çekişmeli bunun için deniyor aksini ıspatlarsınız şahit tutarsınız falan.
Siz hakim olsanız ne dersiniz?
o ne dedi bu ne dediye bakmam.evrak ve delillere bakarım.mağdur tarafın çoluğun çocuğun menfaatini güderim.
Her türlü çirkeflik ile haklı iken haksız çıkmak?
Sizin konfor alanından çıkmaya cesaretiniz yok. Bunu dürüstçe kabul etseniz burada kimse size boşannn demez diyemez.
Ama siz boşanmak istiyorum diyip de binbir türlü bahane sayarsanız bize bir şey olmaz bu konudan çıkar başka konuya dalarız ama o hayatı siz yaşarsınız.
Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın

Back