• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Olasılıklar
1-Eşiniz kesinlikle güvenilmeyecek biri (bu olasılık değil %100 )
2-bu kadar saçma konu fake
3-eşiniz sizi aldatıyor görüştüğü kadın bilerek bıraktı
4-eşiniz sizi delirtmek için biliçli bu şekilde iğrençlikler yapıyor
5-oyuncak bebek kirpiği olabilir (polyanna)
6-eşiniz ayrılmak sizin boşanma davası açmanız için bu şekilde davranıyor

Böyle bir adamla ömür geçmez. Neresinden tutarsan tut güvensizlik akıyor. Bence onu görmezden gel gizli izli izle bakalım ne yapıyor.
Bu şekilde bir hayatım olsa ben şizofren olurdum .
Allah size sabır versin.
Ve ben kesnlikle erkeklerin ne üzerine olursa olsun yeminlerine inanmıyorum. Çocuk kuran anne baba her şeyin üzerine yalan yemin edebilir insanlar

okuldaki öğretmenlerden çocuklara, çocuklardan yatağa kadar uzanan takma kirpiğin mucizevi yolculuğu.... belgesel kanalları bile böylesini çekemezdi. eşinizin senaryo yazma kabiliyeti çok yüksek. acaba meslek değiştirmeyi düşünür müydü? :confused:
Yani dusununce kayip balik nemo bile o kadar gezmedi

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
takma kirpik yapışıyo ya kendide farketmemiştir ama ben hayatımda bundan daha saçma yakalanma şekli görmedim,düşünsene karını aldatıyosun her önlemi aldın,herşey olması gerektiği gibi,sen kalk yataktan takma kirpik çık,yani ilahi bir işaret gibi msj gayet net,başkasının koyma ihtimali var demişler ama eve giren biri sizi ayirmak istese bile yarım kirpikmi koyar,daha bariz şeyler yapar muhtemelen,onu görmekte zor yani ufacık bişey sonuçta,savunmada değişik çocukların okulundan yarım takma kirpik gelmiş bide yatağa girmiş tesadüfen,yani tanımıyoruz tabiki ama tanımadanda 2 gün şehir dışı akabinde takma kirpik net bir izlenim veriyor açıkçası,bosanmak istesen yeminle şu olaya hakim direk boşar bu msja kayıtsız kalmaz.

Yani profil fotoğrafınla bu kadar uyumlu olman da takdire şayan👌Diego da her haltı karıştırmasına rağmen frida "kocam da kocam" diyormuş.

ay çok özür dilerim ama çok güldüm😂
abi ne yaşadınız da kirpiğin yarısı sana saplandı:skandal:
yani hamam masaj bi
şey demedim de bence aldatılıyorsun buz gibi

Ölme eşşeğim ölme. Zinadan delillerle dava açıp donuna kadar almıyorsanız hiç bir zaman daha iyi şartlarda boşanamazsınız.
Yeni de siz bilirsiniz tabi
Adam ağlayıp zırlamıyor ki. Gerek kalmıyor. Ziynet eşya hediyesi alınsın operasyon tamam.
Ziynete ihtiyacım yok sağlıklı düşünebilmeye ihtiyacım var dava açmak 1 dakikamı almaz belli ki çok film izliyorsunuz çekişmeli boşanma davaları ne kadar bir avukata sorun 65.000 tl den başlıyor nafaka bağlanıp dava sonuçlanması 3 yıl tazminatı ödeyecek de sanki.

Evet bir yorum sahibinin de dediği gibi sessiz sedasız hazırlık yapmam lazım dımdızlak ortada kalmamak için.

Kadının maddi gücü yok boşan gir kurtul adalet çok var ya ülkede komiksiniz

Dünkü konunuzu okudum neyse dedim geçtim.
Şimdi bana istekli diyorsunuz yorumlarda tecavüze uğradığınızı söylüyorsunuz.
Sizin istekli tanımınız nedir?
Ya da konu gerçekse aldatıldığınızı anlamanız için gözünüzün önünde mi sevişsinler?
Uçana kaçana atlayan doyumsuz sapkın bir aç abazanın tekiysen bile seni "Ay çok istekli canım, hep ondan."diyecek birilerini bulabilmen çok hoş.

bence ona altın takı falan aldır , evdeki paradan kendine ayır sakla bunları biriktir sonradan kıçına tekmeyi bas

Attığınız fotoğraftaki kirpik muhtemelen sıfır kullanılmamış bi kirpik, jelatine tutturmak için dibinde gözükmeyen az bir yapitisirici olur kullanılmamış kirpiklerin. Ama göze yapışmaya yetmez mutlaka kirpik yapıştırıcısı kullanmak gerekir. Kirpikte ekstra kirpik yapıştırıcısı yok .

Yani eğer konu gerçekse, diğer üyelerin dediği gibi kadın sizin haberdar olmanız için kirpigi oraya bırakmış olmalı.

Ziynete ihtiyacım yok sağlıklı düşünebilmeye ihtiyacım var dava açmak 1 dakikamı almaz belli ki çok film izliyorsunuz çekişmeli boşanma davaları ne kadar bir avukata sorun 65.000 tl den başlıyor nafaka bağlanıp dava sonuçlanması 3 yıl tazminatı ödeyecek de sanki.

Evet bir yorum sahibinin de dediği gibi sessiz sedasız hazırlık yapmam lazım dımdızlak ortada kalmamak için.

Kadının maddi gücü yok boşan gir kurtul adalet çok var ya ülkede komiksiniz
Ziynete ihtiyacınız yok ama dava açacak paranız da yok. O da güzelmiş baya.

bişeye takılmış olmalı hamamda peştamelli girse peştameli çıkarken kirliye atıyorlar kendi havlusunu almış mıydı yanına yada saçı uzun mu ? kirpik takılabilir

Ziynete ihtiyacım yok
eski konularınızda her haltı yiyip ziynet eşyalara boğup beni geri getiriyor demişsiniz ondan şey yaptım
sağlıklı düşünebilmeye ihtiyacım var
o zaman biraz daha akıllı olsanız,her delili götürüp kocanıza sevişmeseniz biraz değeriniz olurdu(bi tık belki)
çok film izliyorsunuz çekişmeli boşanma davaları ne kadar bir avukata sorun 65.000 tl den başlıyor nafaka bağlanıp dava sonuçlanması 3 yıl tazminatı ödeyecek de sanki.
Fiyatlardan haberim var tam 65 bin olmasa bile -+değişir.
Yani size daha bir şey demiyorum. Ben akıllı bir kadınım. Ve sizin yerinizde olsam madem kurtulmak istiyorsunuz fırsat bu fırsat diyip zinadan dava açardım,aldattığını ıspatlardım,delil toplardım,mal varlığının yarısını çocuklarım için söke söke alır,hem onlara hem kendime nafaka maddi manevi tazminat,çocukların okul masrafları 25 yaşa kadar +artı avukat masraflarını ona ödetirdim.
Ama siz “para biriktiririm” diyorsunız siz bilirsiniz. Kaç yol biriktirirsiniz,sonra ne yaparsınız bilemem ve bu şartlarda alacağınızın yarısını alamazsınız.
İhanetin delillerinin de bir geçerlilik süresi var bildiğim kadarıyla.
Gerçi siz de öyle kaygı olmasın,eşiniz illa ki bu şekilde devam edecektir ve delilsiz bırakmaz sizi

Uçana kaçana atlayan doyumsuz sapkın bir aç abazanın tekiysen bile seni "Ay çok istekli canım, hep ondan."diyecek birilerini bulabilmen çok hoş.
Müko bi ilişki, tecavüze uğruyor, hamamda yok falcı ayağına bilmem nerelere gidiyor ama istekli, bana bayılıyor. Erkek olmak varmış hayat bunlara güzel

bişeye takılmış olmalı hamamda peştamelli girse peştameli çıkarken kirliye atıyorlar kendi havlusunu almış mıydı yanına yada saçı uzun mu ? kirpik takılabilir
Sanmıyorum saçları kısa gündüz işe girmişti ofisten gelse desek nasıl gelicek yani kazak da giymiyor ki ona takılsın

Konu eğer fake ise varya konu sahibi normal değil hep belden aşağı🙄
Kız niye fake olsun ben de şaşkınım kime anlatayım aileme mi diyim onun ailesine mi arkadaşlarıma söylesem bir daha yüzüne bakamam kimsenin ama size yazmak bana iyi geliyor dışarıdan 3. Göz yoruma ihtiyacım oluyor

eski konularınızda her haltı yiyip ziynet eşyalara boğup beni geri getiriyor demişsiniz ondan şey yaptım

o zaman biraz daha akıllı olsanız,her delili götürüp kocanıza sevişmeseniz biraz değeriniz olurdu(bi tık belki)

Fiyatlardan haberim var tam 65 bin olmasa bile -+değişir.
Yani size daha bir şey demiyorum. Ben akıllı bir kadınım. Ve sizin yerinizde olsam madem kurtulmak istiyorsunuz fırsat bu fırsat diyip zinadan dava açardım,aldattığını ıspatlardım,delil toplardım,mal varlığının yarısını çocuklarım için söke söke alır,hem onlara hem kendime nafaka maddi manevi tazminat,çocukların okul masrafları 25 yaşa kadar +artı avukat masraflarını ona ödetirdim.
Ama siz “para biriktiririm” diyorsunız siz bilirsiniz. Kaç yol biriktirirsiniz,sonra ne yaparsınız bilemem ve bu şartlarda alacağınızın yarısını alamazsınız.
İhanetin delillerinin de bir geçerlilik süresi var bildiğim kadarıyla.
Gerçi siz de öyle kaygı olmasın,eşiniz illa ki bu şekilde devam edecektir ve delilsiz bırakmaz sizi
Bunca zaman adamın verdiklerini silkelese semti satın alır yahu bakma. 😂 Adamın yediği 50.halt olduğuna yemin edebilirim. Bu kadar arsızlık boşuna değil. Boşanıp napacak şu an, hazıra dağ dayanmaz bir gün biter, kalır kuru nafakayla. Adam da nerde akşam orda sabah bakar keyfine.

Takma kirpik şüpheli baya...

Kız niye fake olsun ben de şaşkınım kime anlatayım aileme mi diyim onun ailesine mi arkadaşlarıma söylesem bir daha yüzüne bakamam kimsenin ama size yazmak bana iyi geliyor dışarıdan 3. Göz yoruma ihtiyacım oluyor
İyi tamam. Kızma ama sonra çirkin olursun.
Yav sen niye dün adam döndüğünde asansörün orada iki valizle karşılamadın? Aşkından ölüyorsun boşamazsın sen bunu onu anladık ama yani en kötü ders de mi vermek istemez bir insan. Kovsan mesela git defol hamamda mı kalırsın,ağvaya mı yerleşirsin sen sokakta kalmazsın diye çatt diye kapa kapıyı artizliğini yap bedava değil mi.
Yani bazen insan istemese bile prosedür gereği yapılması gereken zamanlar olur ya.
Yutmamış gibi,yutmayacak gibi,benim de bir gururum var mesajı yav. Ne kocaymış ya kocam da kocam gittim seviştim de bari dürüstçe aman burasını ferhans görmesin çokomelli

Attığınız fotoğraftaki kirpik muhtemelen sıfır kullanılmamış bi kirpik, jelatine tutturmak için dibinde gözükmeyen az bir yapitisirici olur kullanılmamış kirpiklerin. Ama göze yapışmaya yetmez mutlaka kirpik yapıştırıcısı kullanmak gerekir. Kirpikte ekstra kirpik yapıştırıcısı yok .

Yani eğer konu gerçekse, diğer üyelerin dediği gibi kadın sizin haberdar olmanız için kirpigi oraya bırakmış olmalı.
Hey maşallah 🧿 yarın FBI da başla😂

Back