- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.405
- 508
Son zamanlarda gordugum en iyi detektiflikHey maşallah yarın FBI da başla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son zamanlarda gordugum en iyi detektiflikHey maşallah yarın FBI da başla
Ben bu fiyatı yeni sordum zaten siz linçlemek ve dalga geçmek istiyorsunuz. En az 1 yıllık kira ev geçimi elimde olması lazım kiralar çok yüksek. Ara ara işler aldım onları hiç söylemedim. Onu arttırıp 1 yıllık kira elimde olursa iş bulup düzen kurana kadar idare ederim. Böyle düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi takip etmek yerine her şeyi sorgularken ona da yalan söyleme fırsatı verdim. Gizlice takip etmeliyim. Hamam ödeme fişi kirpik delil sayılmaz. Kanıtlayamam iftira attın der. Bir de ben suçlu olurum. Hukuk öyle işlemiyor maalesef. Avukat öyle söyledi.Bunca zaman adamın verdiklerini silkelese semti satın alır yahu bakma. Adamın yediği 50.halt olduğuna yemin edebilirim. Bu kadar arsızlık boşuna değil. Boşanıp napacak şu an, hazıra dağ dayanmaz bir gün biter, kalır kuru nafakayla. Adam da nerde akşam orda sabah bakar keyfine.
O zaman tecavüze ugradiniz şikayetçi olun görsün gününüsevişme değil zorla oldu zorla ne demek yatağımı yorganımı ayırıp gidip uyudum eve geldiğinde hiç bir konuşma olmadan sese uyandım üzerime saldırdı bu sevişme mi oluyor
Halbuki bütün bu zor olasılıklardan daha mümkün bir şey var; dümdüz aldatılmak.bişeye takılmış olmalı hamamda peştamelli girse peştameli çıkarken kirliye atıyorlar kendi havlusunu almış mıydı yanına yada saçı uzun mu ? kirpik takılabilir
KesinlikleSon zamanlarda gordugum en iyi detektiflik
Ya ablacim bundan benim kızımda dolu.
Hani önceki konunuzda boşanacağım diye esip gürlüyordunuz. Hani aşırı kızgındınız. Gelir gelmez adamla birlikte mi oldunuz? O zaman siz alın o kirpiği kendi gözünüze takın. Belki gözünüzün açılmasına vesile olurMerhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.
2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…
normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Sen inanmayabilirsin kimse de inanmak zorunda değilYa bu üyenin konularını neden ciddiye alıyorsunuz? Diğer konusunda o kadar şey yazıldı cizildi dönüp tenezzül etmemiş çıkmış burda diyo ki 3 göz yoruma ihtiyacım var diyor. Okumadan çıkar üstüne bir de yatağa girer. Okuyun geçin akıl vermeyin.
Hani önceki konunuzda boşanacağım diye esip gürlüyordunuz. Hani aşırı kızgındınız. Gelir gelmez adamla birlikte mi oldunuz? O zaman siz alın o kirpiği kendi gözünüze takın. Belki gözünüzün açılmasına vesile olur
Hani önceki konunuzda boşanacağım diye esip gürlüyordunuz. Hani aşırı kızgındınız. Gelir gelmez adamla birlikte mi oldunuz? O zaman siz alın o kirpiği kendi gözünüze takın. Belki gözünüzün açılmasına vesile olur
Ay susun susun. Konuştukça batıyorsunuz bosanamayacaksınız zaten burayıda gereksiz meşgul etmeyin.Sen inanmayabilirsin kimse de inanmak zorunda değil
Evet evliyim ve kocam bu olayda beni zorlasa kadese basardim dakikasinda.Siz inanmayabilirsiniz ne kadar saçma olduğunun farkındayım fotoğraf atabilirim
ya hanımefendi inanmayabilirsiniz saçma zaten kabul ediyorum evli misiniz bilmiyorum zorla olan bir şey neden yalan söyliyim ki ben yeminine de inanmıyorum zaten ama zayıf konumda olan benim yazdıklarımı okusaydınız maddi bir gelirim olmadığını baskılar altında bir çıkış aradığımı anlarsanız
Her kavga sonrası barışmak için eşinin altınlara boğduğunu yazmıştı,üstte Katip de yazdı onları satsa semti satın alır diye.Olabilir maddi olarak zor durumda olabilirsiniz
Üstüne yapışması da yine bir kadının ona sarılması ile olmaz mıvalla her sey ola bilir birinin ustune biyerden yapismis gelmisde ola bilir belki eve gelen birisi oraya koymustur şimdi kimin ne yaptigi belli olmuyo
Linçlemek ve dalga geçmek.. Hımm.. Dışardan nasıl göründüğünüz konusunda fikriniz var yani, zaten "Arkadaşlarıma bunları anlatamam yüzlerine bakacak halim kalmaz." demeniz aslında her şeyin farkında olduğunuzu gösteriyor. Linçlemek ve dalga geçmek derken, ilgilenmiyoruz. Yani kendi adıma konuşmak gerekirse bu bana kazanç getirecek bir eylem değil.Ben bu fiyatı yeni sordum zaten siz linçlemek ve dalga geçmek istiyorsunuz. En az 1 yıllık kira ev geçimi elimde olması lazım kiralar çok yüksek. Ara ara işler aldım onları hiç söylemedim. Onu arttırıp 1 yıllık kira elimde olursa iş bulup düzen kurana kadar idare ederim. Böyle düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi takip etmek yerine her şeyi sorgularken ona da yalan söyleme fırsatı verdim. Gizlice takip etmeliyim. Hamam ödeme fişi kirpik delil sayılmaz. Kanıtlayamam iftira attın der. Bir de ben suçlu olurum. Hukuk öyle işlemiyor maalesef. Avukat öyle söyledi.