• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

Çok iyimser olacak ama oyuncak bebek kirpiği olabilir mi?
Olabilir adama söyleyelim kullansın bunu asdfff😂😂
Kadının düşmanı kadın
Başına gelmeyen bilmez
Bir yuva kolay mı kuruluyor
Boşanmak kolay mı
Çocuklarımız var
Çocuklar babalarına çok düşkün
Çocuklarıma kıyamıyorum
Hep ailesi yüzünden
Kocamı seviyorum
Kınayanın yatağından kirpik çıksın
Annem babam yaslı hata üzülürü unuttun

kadin yuzunu esinin neresine yapiatirmiski kiprigi eve kadar gelsin 🤔belki birisi oturdugu yere birakmistir eve kadar gelsin diye her sey yapar pislik insanlar belkide eşinin hic sucu yok
İçimdeki pislik insan kadının yüzünü adamın neresine yapıstrdıgını söylemek istiyor yapma bana bunu😅😅😅

Eskiden gomlegine obücuk atarlardi karısı yıkarken görsün diye. Şimdi yarım takma kirpik mi koyuyorlar. İşte gelismisligimizin gostergesi. Metresler artık kirpigini bilen yolluyor. :KK53:
Ama yatak ne alaka. Pantolonundan bir yerinden düşse neyse diyeceğim. O kısım yok bende :işsiz:

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
😶
Yani tabi ihtimaller hep var, bişey de yapmamış olabilir, yapmış da olabilir.

Ben olsam inanmış gibi yapar, rahat etmesini sağlarım ama o anlamadan da çok titiz davranıp hareketlerini , gittiği yerleri takip ederim. Arkadaşla buluşmaya mı gidiyor? Arkadaşın eşini arayıp ya geçen bizim adamlar gitti ya bilmem nereye falan diye yoklarım.
İnşallah bişey çıkmaz ve aldatmamıştır :(

Benim ozel davet sonrasi ustumden takma kirpik cikmisligi var ama kadinim yani ya sarmas dolas kiz arkadasim ya da benimkiydi.
Ofise takma kirpikle gelen kadinin kirpigi ucmus kocanizin omzuna konmus o da pijama giyip yataga giderken pijamaya yapisip yataga mi dusmus bilemedim..

Aa dün masaj konusunu yazan bayan olduğunuzu gördüm şimdi. Dün yazacaktım olabilir kadın masaj yapmış olabilir kızacaksınız diye söylememiştir erkek yaptı demiş olabilir diye. Ama üstüne kirpik çıkma konusu ... Yinede %100 emin olmadan bişey yapmayın derim

Benim ozel davet sonrasi ustumden takma kirpik cikmisligi var ama kadinim yani ya sarmas dolas kiz arkadasim ya da benimkiydi.
Ofise takma kirpikle gelen kadinin kirpigi ucmus kocanizin omzuna konmus o da pijama giyip yataga giderken pijamaya yapisip yataga mi dusmus bilemedim..
Hint film sahnelerinden bir kesit 🤣🤣

Back