• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataktan takma kirpik çıkması!

sevişme değil zorla oldu zorla ne demek yatağımı yorganımı ayırıp gidip uyudum eve geldiğinde hiç bir konuşma olmadan sese uyandım üzerime saldırdı bu sevişme mi oluyor
Adam size tecavüz etmiş siz de hala kocam beni aldattı mı? Kısmını mi merak ediyorsunuz. Aldatmak yaptıği bu hareketin yanında hafif kalıyor!!!

Hani önceki konunuzda boşanacağım diye esip gürlüyordunuz. Hani aşırı kızgındınız. Gelir gelmez adamla birlikte mi oldunuz? O zaman siz alın o kirpiği kendi gözünüze takın. Belki gözünüzün açılmasına vesile olur
Olayı bu işte. Esip gürlüyor. Sakinleşince ohh. Bu şekilde ciddiye alınmayı bekliyor.

Olayı bu işte. Esip gürlüyor. Sakinleşince ohh. Bu şekilde ciddiye alınmayı bekliyor.
Yav şu çekişmeli davalarda kusurlu taraf karşılamıyor muydu avukat ve dava masraflarını? Yoksa ben mi “çok film izlemişim”?

Bosucam seni diyip geldiği gbi zevüştüğüm insanında ciddiye almasını beklemem😅 hamam tasıda gümüştennn gerci bunlarn ki altın varaklı kesin

Eşinin maddi durumu iyiyse altın vs ne varsa topla, maddi değeri yüksek hiç bir şey bırakma. Adan düpedüz aldatmış, üstüne zorla birlikte olmuş. Sen o evde durup para biriktirecem zirvalarina girersen normallestirmis olursun. Ailene git, orası olmazsa sığınma evleri var. İlla ki bi hal çaresi bulunur.

Bir de devlet avukat veriyordu sanki. Ben mi yanlış biliyorum. Özel avukat tutma git boşanma dilekçeni ver. Sor arastir

Yav şu çekişmeli davalarda kusurlu taraf karşılamıyor muydu avukat ve dava masraflarını? Yoksa ben mi “çok film izlemişim”?
Kusurunu şu an kanıtlamanın mümkün olmadığını söylüyor. Böyle davranmaya devam ederse de kanıtlayamaz zaten. Adamı uyandırıp duruyor.

Kusurunu şu an kanıtlamanın mümkün olmadığını söylüyor. Böyle davranmaya devam ederse de kanıtlayamaz zaten. Adamı uyandırıp duruyor.
Şu Ağva olayını anlamadım ben🤣kocası oraya fal baktırmaya mı gidiyormuş ?? Hani fala karşıydı ve karısına bakma diyordu ben o kısmı kaçırdım.
Biz de gittik ağvaya şileye bu arada güzel yerler 😅

Merhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.

2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…

normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Çok iyimser olacak ama oyuncak bebek kirpiği olabilir mi?

Yarım mıknatisli takma kirpikler var cok dogal duruyor bende kullaniyorum.onlar bazen cikabiliyor ya da dusebiliyor.bence esinizin ustune yapismis olabilir.ama durduk yerde benim gozumdeki kirpik ona yapismaz heralde bibtemas lazim sanki

Eklentiler

• IMG_3745.jpeg
    IMG_3745.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 55
Back