Arkadaşımın kocası yapıyomuş biliyo musun olmayacak iş değil yanikocanız siz yokken kadın kılığına giriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşımın kocası yapıyomuş biliyo musun olmayacak iş değil yanikocanız siz yokken kadın kılığına giriyor.
Saniyorum ki siz evde yokken esiniz evinize kadin getirmis ben öyle düsündüm sahsen umarim yaniliyorumdueMerhaba hanımlar bu sabah çıkmadan yatağın üstünü örteyim dedim yatağın ondan taraf olan kısmında yarım tahminen kopmuş takma kirpik çıktı bu ne nerden geldi diye sordum benimle hiçbir ilgisi yok bulaşmış gelmiş demek ki çocukların okulundan mı geldi acaba onlar da bizimle yatıyor bazen veya ofisten birinden mi gelmiş acaba dedi. Ben de saçmalama dedim.
2 gün önce şehir dışından ve hamamdan geldi. Masaja gitmedim dedi ama bir takma kirpik yatağa nasıl girer Allah aşkına kuranı Kerime el bastı beni aldatmadığına dair ama yine de inanmadım kaç yıldır evliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne düşüneyim siz söyleyin…
normal yan yana dursan yine o kirpik çıkıp gelmez ki yani eve geldiğinde birlikte olduk duş aldı sözüm ona beni aldatmamış ya bana da istekli ya bunu nasıl anlıcam çaresiz kaldım aptal yerine mi konuyorum yoksa doğru mu söylüyor nasıl bilebilirim
Evett. Yani bi kadın var ve o kadın tek gecelik birisi değil. Amaç kendi varlığını göstermekBilsin duysun anlamında mı kasıtlıdır yani
Metresin işi de zor, konu sahibi kocasını biraz zor bırakır.Evett. Yani bi kadın var ve o kadın tek gecelik birisi değil. Amaç kendi varlığını göstermek
Metresin işi kolay olsa kirpikle falan uğraşır mı zaten ashsvzbMetresin işi de zor, konu sahibi kocasını biraz zor bırakır.
kasitlimi konulmus acabaTakma kirpiği aktif kullanan biriyim, hiçbir yerimden çıkmadı bugüne kadar, gözümde uyuduğum bile oldu.
Evde onlarca var, üstümüze başımıza yapışmadı.
Söyleyeceklerim bu kadar.
olabilir hiç böyle düşünmemiştim ama çok nantıklıEvett. Yani bi kadın var ve o kadın tek gecelik birisi değil. Amaç kendi varlığını göstermek
Ben hiç metres olmadım da eski iş yerimde karısını aldatan o kadar çok adam vardı ki metres konusunda tez yazma kıvamına geldim asdashagdolabilir hiç böyle düşünmemiştim ama çok nantıklı
aman kız Allah korusun akjsdhaBen hiç metres olmadım da eski iş yerimde karısını aldatan o kadar çok adam vardı ki metres konusunda tez yazma kıvamına geldim asdashagd
Jffjjsndnsaman kız Allah korusun akjsdha
Nasıl bir işyerinde çalışıyordunuz yani hangi sektördeBen hiç metres olmadım da eski iş yerimde karısını aldatan o kadar çok adam vardı ki metres konusunda tez yazma kıvamına geldim asdashagd
FabrikadaNasıl bir işyerinde çalışıyordunuz yani hangi sektörde
Bence en mantikli aciklama bu. Cross dresser olabilir neden olmasin.kocanız siz yokken kadın kılığına giriyor.
İnşallah aldatıyordur.Arkadaşımın kocası yapıyomuş biliyo musun olmayacak iş değil yani
Tanganin serüveniNe şansı? Çıktı da ne oldu? Konu sahibi kocasının donunun içinden tanga bulsa da değişen bir şey olmayacak ki? Gelip burada konu açacak,kocamın donunu yıkarken içinden tanga çıktı ne ola ki a kızlar diye