- 31 Ekim 2018
- 563
- 1.539
- 31
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Ayıp değil günah değil, bence söyle. Çocuk olmasa anne kurşun başka odaya çekyat, sen de git cekyatta onla uyu,sabah görsün derdim ama çocukla olur mu bilmiyorum..Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
bu 8 yılda eşiniz annesine tepki verirken “ anne sen napıyorsun ?” diye sordu mu hiç ? hani bi anlık bu kadın napıyor düşüncesine girildi mi ailece8 yillik evliyiz dusunun
Sizin tahrik olmanız bu kadar zorken çok bekler kaynana hayallerinin gerçekleşmesiniBazen diyorum aceba beni tahrik etmeye mi calisiyor. Hani dokulmemi bekliyor sanki kocamla beraber uyuyacagim diye cinnet gecirip ortaligi birbirine katmami falanmi istiyor aceba. Arkamdanda saga sola anlatip benim gelin ne edepsiz bir bilseniz falan bunun hayalini mi kuruyor aceba. Boyle bir potansiyeli var cunku.
Eşiniz ayrı yattı mı peki? Kv ye tepki koyup sizle yattı mı dün gece. Eğer sizle yattıysa boşverin ama kv yi dinlediyse köpürmekte haklısınızBizimki en basindan esimin benimle evlenmesini istemedi. Onun kuyruk acisi var sanirim hala. Iki cocuk sahibi olmusuz derdi bizi ayri yatirmak. Uyuz. Elinden tesbih dusmuyor ama kari koca arasina girmenin ne kadar buyuk bir vebal oldugunu kavramamis daha. Dun geceki sinirim hala gecmedi. Esim bugun icin piknik sozu verdi annesine tum gunumu onunle gecirmek iskence gibi geliyor.
Beraber yattik. Cok bozuldu ama gormeniz lazimdi.Eşiniz ayrı yattı mı peki? Kv ye tepki koyup sizle yattı mı dün gece. Eğer sizle yattıysa boşverin ama kv yi dinlediyse köpürmekte haklısınız
Sefanız olsun.Beraber yattik. Cok bozuldu ama gormeniz lazimdi.
Ay aman kurtuldum sukur..mezig sen zaten ondan kurtulmakla kendine nasıl büyük bir iyilik yapmışsın allahın sevdiği kuluymuşsun valla boşver hatırlama o günleri yeni evlilik güzel gidiyordur umarım
çok sevindim sizin için bundan sonra her şey gönlünüzce olsun. kv de uzak olsunAy aman kurtuldum sukur..
Yeni evliligim de iyi gidiyor. Kv derdi yok en azindan. Simdiki esim annesigille dip dibe bir hayati sevmiyor. Yeni kayinvalidem de iyi bir insan. Ama yine de uzak dursunlar bizden, eski yasadiklarimin binde birini bile cekemem artik
Ne değişik yani zaten karı kocasınız 1-2 gece ayırınca mutlu mu olacak hahah kayınvalide ilginç gece oğluşuna sarılacak derdi o mu kiBu arada cok uzun yazmisim kusura bakmayin ne kadar dolduysam artik