Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Bence sizde tek yatmasina birsey demeyin kv uyuduktan sonra o odaya gidip esinizle uyuyun sabahta kv gorene kadar yatakta bekleyin bebeginiz aglasa bile kv gidip baksin sok olsun bir daha da demez zaten

Nedir şu kaynanacıklardan çektiklerimiz.
Gir kocanın yanına seviş gitsin arkadaş duysun oda.
bazıları yediremiyor oğlunun evlendiğini kıskançlıktan kuduruyorlar.
bendede farklı bi cinsi var

Sizi kışkırtma çabaları bunlar siz cinnet geçirin eşinizle de tartışın diye bekliyor...ciddiye almamaya çalışın inadına oğluna daha çok yapışın yanında sarılın koklaşın aşkım canım falan deyin ..ayrı yatak açtığında da eşiniz itiraz ederse annesine (( aşkım zaten sürekli beraber yatıyoruz hayat bizim bu gecelik ayrı yatsak ta bişey olmaz özleyelim birbirimizi anneni kırma evimize gidince telafi ederiz nasılsa yada annenle uyu belliki seni özlemiş kadıncağız) deyin duyacağı şekilde dahada çok kudursun
Sonra gece geçin eşinizin yanına yatın sarmaş dolaş sabahta sizi öyle görsün mümkünse ..yada eşinizi yanınıza alın..aaaa hasretime dayanamadın mı sen deyin yine duyacağı şekilde..
Amaç sizi kışkırmak malzeme vermeyin eline ..
Polemiğe girmezseniz bir süre sonra vazgeçer amaç sizi kızdırmak asla belli etmeyin kızdığınızı

Son düzenleme:
Bence ayıp bir şey yok biz sarılarak uyuyoruz veya eşim ben olmadan uyuyamaz birlikte uyumaya alıştı artık gibi diyin yani evlisiniz nesi ayıp kaldı ki eşinizin sizi evde tek bırakıp kalması da çok saçma zaten insanların kendi evi varken başka evde kalmalarına mantığım asla basmıyor da saat kaç olursa olsun kendi evim gibisi yok şuan kendi ailemin evinde bile kalamam yani evimi benimsedim ne gerek var bide çocuğunuzla sizi tek bırakıp kalması da çok yanlış Allah korusun gece bir ihtiyaç bı hastalık olsa teksiniz evde

Aklıma yazlıkta kocasıyla birlikte olan yan odaya sesleri duyulan kız geldi bence o taktiği deneyin KV sesinizi duysun daha da demez artık ayrı yatak yapmak (şaka tabiki)
Bide bunun sinirini çıkarmak için hararetli bir şekilde sevişsinler

Öyle yaptığı bir zaman anneciğim bir bakar mısın deyip kulağına eğil ve usulca "oğlunla sevişmeden uyuyamıyorum ayırma yatakları yazık bana" de. Bir daha yeltenirse bende bişey bilmiyorum ayrıca okurken sinir oldum siz iyi sabretmişsiniz

Benim kv de onlarda kaldığımızda sabahın 7 sinde odaya bişeyler almaya giriyordu hepte eşim bi tarafta dönük ben bi tarafa dönük yattığımızı gördü sonra ben birinde eşimi uyandırdım sıkı sıkı sarıl bana aşkım dedim o şekil görünce bizi bidaha girmedi

Hayırdır anne gece kocamı boğazlamamdan falan mı korkuyorsun, öldürmem oğlunu merak etme, bak evleneli bu kadar sene oldu hala yaşıyor çok şükür de. Bu ne lan, bildiğin kıskanıyor

Cocuk kv nin yanında yatıyormus, alın cocugunuzu uyumuyor diye bahane edip girmiş, bişi diyememiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…