Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Helal olsun size valla cevabi yapistirmissiniz.
Tanıştığımız günden cocuk olana kadar konuşulunca artik tak etti valla. Ben çok lafımı esirgemiyorum yoksa baş edemem. Birbirimizi severiz ederiz ama bazı kırmızı çizgilerimiz vardır onları asmadigimiz sürece cok sukur mutlu mesut geçiniriz ailelerle.

Eşiniz sizsiz kalmasın orada, köye gittiğinizde de ben eşimin olmadığı evde kalmıyorum anne bırak bu gereksiz ısrarları artık desin açıkça. Bence siz de çemkirip bağırmadan devreye girin artık. Her müdahalesinde" Lütfen anne! Biz tek kişilik yerde de beraber uyuruz. Gittiğimiz yerde de ayrı uyuyunca rahat edemiyoruz. Bize ayrı yatak yapmaktan vazgeçin artık "deyin açıkça. Ayrı yatakta yatmayın hazırlasa da.
Benim 65 yaşında teyzem söylemişti biliyor musunuz? Annesi rahat edin iki yatak yaptım deyince" Hayır anne biz alışmışız, ayrı uyuyamıyoruz artık. Hiç ayrılmadık daha da ayrılmayız ayrı yatak yapmayın bize "demişti. O an için kendisi de dahil hepimiz güldük ama bir daha kimse onlara ayrı yatak yapmadı.

Inanin gercekten oyle. Bazen kankalariyla denk geliyorum tepeden tirnaga suzuyorlar beni. Rontgenlenmenin nasil birsey oldugunu kaynanamim cevresine girince ogrendim.
Aman boşver .Kocası yok sanırım.Al karsına konuş .Guzel bır sekılde .8 yıl olmuş anne hala neyı kabul etmıosun de

Gelinini kuması zanneden , oğlunun gelinine sevgisini kıskanan, muhtemelen eşinden zerre sevgi ve muhabbet görmemiş, biricik oğluşunun ilgisinide elin kızına kaptırınca kafayı yemiş anne modeli. Bence bir cinnet herşeyi halleder. Anne bak kaç yıllık evliyiz, sen kocamla beni ayrı yatırmaya çalışıyorsun, eşimi evden uzakta kalmaya zorluyorsun diye boşanmayı da düşünmüyoruz, boşa umutlanma. Böyle yaparak oğlunun gözünde de kendini düşürüyorsun, bir anne olarak oğluna evlatlarının yanında ol demen gerekirken, beni ve çocuklarımı evde tek başına bıraksın diye boşa uğraşıyorsu diye bir çemkir bir daha yapamaz. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. O değilde siz böyle konular açrıkça benim kayınvalideme sarılıp annem , ne şanslıyım diye öpme isteğim artıyor.

Sessiz ve sakince istersen senin yanında yatsın diyebilirsin kayınvalidene kocan yanında yok iken o zaman daha anlamlı olur

Bizimki en basindan esimin benimle evlenmesini istemedi. Onun kuyruk acisi var sanirim hala. Iki cocuk sahibi olmusuz derdi bizi ayri yatirmak. Uyuz. Elinden tesbih dusmuyor ama kari koca arasina girmenin ne kadar buyuk bir vebal oldugunu kavramamis daha. Dun geceki sinirim hala gecmedi. Esim bugun icin piknik sozu verdi annesine tum gunumu onunle gecirmek iskence gibi geliyor.

Benimde kv ile hiçbir sorunum olmamasına rağmen bir defa böyle yapmıştı hiç unutmuyorum

Ben dedim ki o bensiz uyumaz ki dedim
eşim o esnada orda değildi

Derken geldi
bu yataklar neden böyle dedi eşim
bende dedim ki sen surda ben burda yatacakmisim
olmaz öyle şey deyip yanıma kivrildi
o son oldu başka da yapmadı kv

Noktalama işaretleri neden kullanılmaz ki??

Arkadasımın anlattıgı aklıma geldi..köye gittiklerinde beraber aynı odada yatarken kv pat diye içeri dalıyormuş...bu da baska model. Sonra gercekten kv nin ve sulalesinin adamı doldurmasıyla bosandılar

Şuan kendi kaynanamdan şüphe ettim bizde senede 1 ya da 2 kez gidiyoruz baya uzağız. Gittiğimizde yer yatağı yapar kanepede rahat edemezsiniz diye. Ama şimdi fark ediyorum biz hep farklı yer yatağında yatarız. Ben hiç takılmamıştım buna bilerek yapmıyordur herhalde ya rahat edelim diye ayrı yazıyordur sonuçta aynı oda içinde uyuyoruz eşimle. Sizin durum cidden can sıkıcı açık açık konuşun kaynananızla küserse de yapacak bir şey yok.

Inanilmaz sinir bozucu bir tip ya anlatilmaz yasanir. En iyisi acik acik konusmak sanirim. Esimede soyleyecegim annenin yaptigi hic hos birsey degil dupeduz aramizi acmaya calisiyor vebale giriyor diyecegim. Boyle bir sacmalik olamaz.

Benim kv de biraz benziyordu seninkine.. cocuklarim 1.5 yasindayken bayramda , yillik izinlerde giderdik yanlarina..
Esime diger odada yer yapardi.
Bende esime kizardim ya nereye gidiyorsun diye..
O da, cift kisilik yataga hepimiz nasil sigacagiz ki derdi.. ben diger odada uyuyayim derdi.

Kisin kv ile ayni evde kalirdik, onlar yazin memleketlerine giderdi..
Gece apar topar ikizlerimi uyuturdum, besiklerine yatirirdim. Bi bakardim esim yanimda yok.
Nerde ki bu adam derdim bi bakardim yan odada annesiyle ayni yatakta uyumuslar.
Veyahut ben uyukaldim odamda diyelim, sabah bi bakardim cocuklari da alip yan odada annesiyle uyumus 4 ü. Ama ne hikmetse esimle biz sigamiyoruz yataga bi..
Ya burda uyunur mu odan varken diye kizdim esime bir gun,
Kv de dedi ki, nolmus ki cocuklarini seviyordu uyuyakalmisiz burda dedi..

Insan eşi varken annesiyle yatar mi? Kp de garibim ust dubleks de tek basina uyurdu..
Benim kv oglunu paylasamazdi benimle.
Sarilir yatarlardi koyun koyuna kazık kadar adamla.

Bayram tatilimiz olurdu, memurlara 9 gun izin cikardi mesela, ben ozelde oldugum icin 4 gun olurdu iznim sadece. Kv derdi ki, oglum sen mezig i bekleme cik gel sen cuma dan. Mezigde pzt mesaisi bitince cikip gelsin(12 saat otobusle, 700 km mesafe) ,sen niye bekliyorsunki demisti.
Annem de vardi hatta o gun yanimizda,
annem de dedi ki olur mu oyle sey.. benim esim beni birakmadi hic bir zaman. Senin esin seni birakip yola cikti mi dedi kv ye.
Kv de yok cikmadi tabi de e bende ozluyorum ondan demistim dedi.
Annem de, kadin erkegin namusudur eş birakilip gidilir mi ne olursa olsun dedi. Senin, cocuklar ayrilmasin beraber gelin demen lazim dedi.
Kv sustu oracikta.
Ama esime cok baski yapiyordu aglayip sizliyordu.
O saf da zavalli anam beni bekler ,ben gideyim derdi. Ben iznim olmazdi, o tek basina annesigilin koye gitmisti. E oglum sen tek gel , kimsesiz garip gibi kaliyorum diye duygu somurusu yapardi.
Bizimki de anacıydi.
Ben de bir oglunu topraga vermis,esim tek kalmis abisiz diye saygi duymaya calisirdim yine de.

Ama boyle yapa yapa aile olamadik biz.
Bosandik sonra.
Kurtuldum.
Anasiyla beraber yatsin uyusun bol bol.

Yatakları kayın validene degil sen ser anne ben sereyim de aynı yatakta yatın ☻ esinle konus bu durumu rahatsız olduğunu söyle annenle birde o konussun bilemedimki

Eşinizde de var sorun.

Dolduruşa gelip burda kalayım ne demek.

Ayda yılda bir olan bir şey değilse şimdiye kadar susturabilmeliydi annesini.

Dolambaçlı konuşmaktansa direkt "Ne bu ısrar, ne yapmaya çalışıyorsun söylediğin mantıklı mı?" denilebilir.

mezig sen zaten ondan kurtulmakla kendine nasıl büyük bir iyilik yapmışsın allahın sevdiği kuluymuşsun valla boşver hatırlama o günleri yeni evlilik güzel gidiyordur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…