Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Aman onların tesbihinden ne olur göstermelik hep

ahlak yok vicdan yok ellerde tesbih

böyle bir şeyde hiç duymamıştım. ne enteresan insanlar var ya. bence de eşinizin demesi yeterli gelmiyor. kavga etmeye tartışmaya da gerek yok. Yine ayrı yatak hazırlayınca kesin, net ve öz bir ifadeyle biz birlikte yatacağız diyin. Biraz sert bir tavırla. Ailesini bırakmaya giderken de kapıdan dikkatli sür, çok geç kalma deyin. Bide böyle deneyin. Olmazsa olay çıkarırsınız bu ne böyle

Ay yok artık Oğlunu çok kıskanıyor belli ki. Evlenmesini de kabul edememiş. Sizin yerinize başkası olsaydı da aynı şeyi yapardı. Kayınvalidenizin psikolojik sorunları var bence. Şu yaptığının başka bir açıklaması yok çünkü. Ben olsam ayrı yatak açmaya çalıştığı zaman ağzıma geleni söylerim. İsterse evden kovsun densiz kadın.

Suç bizim gelinlerde, ağızlarını açıp iki laf edemiyorlar. Pat diye girdiğinde ‘ Ne görmek istiyorsun anne, bu ne saygısızlık!’ diyememiş mi ? Çıldırıyorum ya bunları okudukça. Ve insanları ayırmayı başarmışlar, üzüldüm.

Bu kaynana sarilamdan uyuyamamdan anlamaz. Anne sevismeden uyuyamiyoruz. Once bi tur atmamiz lazim de.

Yüce Rabbim daha neler duyacağız ne cins kaynanalar göreceğiz Çekinecek birşey yok kocamla ayrı kalamıyorum bir daha teklif etme dersin zorlarsa. Deli midir nedir

Aslinda acik konusmak herzaman kolay degil biliyorum ama genelde sorunlari kokten cozer yine israr ettiginde anne o benim esim biz her zaman birlikte yatariz neden surekli ayri yatirmaya calisiyosun ne bu israr yeter artik birdaha duymiyim biz birlikte uyuruz hep diye bir serzenis kucuk capta bi sok gecirtmesiyle birlikte bu israrlari halleder diye dusunuyorum.

gerçekten bu insanlar var mı
ömür törpüsü
hiç durup sormadınız mı neden her seferinde bunu yapıyorsun diye

Konu sahibi panik yapma kuzum aynı antikadan bende de var. 10 sene bitti hala ona geldıgmızde ogluşunun v3 benim yatagım ayrı odalarda halihazırda bekler.İlk zamnlar ben de derdım esım de ayrı yatak yapma zahmet etme dıye, baktık nato kafa nato mermer biz gece buluşmakta aldık kararıHerkes yatıyor esım yanıma gelıyor usulcana cok da heyecanlı oluyor dene bak sonra sabah bi kalkıyoruz süprizzzz hellööö. Bi de kalkar kalmax duş alırsak ohh tam şenlik.

Kızınız bebek mi ? Ses yapar da oğluşum uykusuz kalır düşüncesi falan mi var acaba ? K.v dipsiz bir kuyu daha ne kadar saçmalayan bir k.valide gorebilirim diyorsun görüyorsun dumur olup kaliyorsun ya Rabbel alemin
Kizim 20 aylik. Bebek sesi vs bahane onun amaci oglunu benden uzak tutmak. Esimin beni sevmesi beni sahiplenmesi zoruna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…