Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Bizimki en basindan esimin benimle evlenmesini istemedi. Onun kuyruk acisi var sanirim hala. Iki cocuk sahibi olmusuz derdi bizi ayri yatirmak. Uyuz. Elinden tesbih dusmuyor ama kari koca arasina girmenin ne kadar buyuk bir vebal oldugunu kavramamis daha. Dun geceki sinirim hala gecmedi. Esim bugun icin piknik sozu verdi annesine tum gunumu onunle gecirmek iskence gibi geliyor.
Aman onların tesbihinden ne olur göstermelik hep

ahlak yok vicdan yok ellerde tesbih

böyle bir şeyde hiç duymamıştım. ne enteresan insanlar var ya. bence de eşinizin demesi yeterli gelmiyor. kavga etmeye tartışmaya da gerek yok. Yine ayrı yatak hazırlayınca kesin, net ve öz bir ifadeyle biz birlikte yatacağız diyin. Biraz sert bir tavırla. Ailesini bırakmaya giderken de kapıdan dikkatli sür, çok geç kalma deyin. Bide böyle deneyin. Olmazsa olay çıkarırsınız bu ne böyle :işsiz:

Ay yok artık 🤣 Oğlunu çok kıskanıyor belli ki. Evlenmesini de kabul edememiş. Sizin yerinize başkası olsaydı da aynı şeyi yapardı. Kayınvalidenizin psikolojik sorunları var bence. Şu yaptığının başka bir açıklaması yok çünkü. Ben olsam ayrı yatak açmaya çalıştığı zaman ağzıma geleni söylerim. İsterse evden kovsun densiz kadın.

Noktalama işaretleri neden kullanılmaz ki??

Arkadasımın anlattıgı aklıma geldi..köye gittiklerinde beraber aynı odada yatarken kv pat diye içeri dalıyormuş...bu da baska model. Sonra gercekten kv nin ve sulalesinin adamı doldurmasıyla bosandılar
Suç bizim gelinlerde, ağızlarını açıp iki laf edemiyorlar. Pat diye girdiğinde ‘ Ne görmek istiyorsun anne, bu ne saygısızlık!’ diyememiş mi ? Çıldırıyorum ya bunları okudukça. Ve insanları ayırmayı başarmışlar, üzüldüm.

Kizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorum🤦‍♀️ Ornegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum 💆‍♀️Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Bu kaynana sarilamdan uyuyamamdan anlamaz. Anne sevismeden uyuyamiyoruz. Once bi tur atmamiz lazim de.

Yüce Rabbim daha neler duyacağız ne cins kaynanalar göreceğiz 🤦🏻‍♀️ Çekinecek birşey yok kocamla ayrı kalamıyorum bir daha teklif etme dersin zorlarsa. Deli midir nedir😅

Aslinda acik konusmak herzaman kolay degil biliyorum ama genelde sorunlari kokten cozer yine israr ettiginde anne o benim esim biz her zaman birlikte yatariz neden surekli ayri yatirmaya calisiyosun ne bu israr yeter artik birdaha duymiyim biz birlikte uyuruz hep diye bir serzenis kucuk capta bi sok gecirtmesiyle birlikte bu israrlari halleder diye dusunuyorum.

gerçekten bu insanlar var mı
ömür törpüsü
hiç durup sormadınız mı neden her seferinde bunu yapıyorsun diye

Kizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorum🤦‍♀️ Ornegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum 💆‍♀️Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Konu sahibi panik yapma kuzum aynı antikadan bende de var. 10 sene bitti hala ona geldıgmızde ogluşunun v3 benim yatagım ayrı odalarda halihazırda bekler.İlk zamnlar ben de derdım esım de ayrı yatak yapma zahmet etme dıye, baktık nato kafa nato mermer biz gece buluşmakta aldık kararı😁Herkes yatıyor esım yanıma gelıyor usulcana cok da heyecanlı oluyor dene bak😁 sonra sabah bi kalkıyoruz süprizzzz hellööö. Bi de kalkar kalmax duş alırsak ohh tam şenlik.

Kızınız bebek mi ? Ses yapar da oğluşum uykusuz kalır düşüncesi falan mi var acaba ? K.v dipsiz bir kuyu daha ne kadar saçmalayan bir k.valide gorebilirim diyorsun görüyorsun dumur olup kaliyorsun ya Rabbel alemin
Kizim 20 aylik. Bebek sesi vs bahane onun amaci oglunu benden uzak tutmak. Esimin beni sevmesi beni sahiplenmesi zoruna gidiyor.

Misal

Eklentiler

• D696495B-7A57-4985-8841-63324B2E8742.jpeg
    D696495B-7A57-4985-8841-63324B2E8742.jpeg
    209,3 KB · Görüntüleme: 93
X