Yataklari ayirmaya calisan kaynana

Kizlar olayi ben mi buyutuyorum yoksa gercekten buyutulecek bir mevzumu size danismak istiyorum. Mevzu şu ki kaynanam surekli esimi benden ayri tutmaya calisiyor. Ve bunu yaparken sanki dunyanin en normal seyini yapiyormus gibi davraniyor bazen kendimden suphe ediyorum🤦‍♀️ Ornegin onlarda yatili kaldigimiz zaman zoraki esimi ayri bir odada yatirmaya calisiyor yorganini yastigini aliyor esimin yatagini kendi basina farkli bir odaya hazirlayip orda yatmasi icin baski yapiyor. Esim beniml ayni odada uyumak istedigini belirtince bozuluyor anormal olan bizim beraber uyumamizmis gibi davraniyor. Koy havasini cok sevdigimiz icin onlar koydeyken bir iki kez yanlarina gittik kalmaya esimi gece zorla imamin evine gondermeye calisir gece orda kal o senin arkadasin laflarsiniz diyerekten. Bize geldikleri zaman esim arabayla birakir eve o gece esimi salmaz artik gece orda kalmasini soyler 15 dakikalik yol icin bu saatte ne gerek var eve gitmeye diye manipule etmeye calisir. Gercekten biktim artik bu huyundan o kadar sinir oluyorumki yuzun yuzune cemkiresim geliyor inanin zor tutuyorum kendimi. Ogluma dogum yaptigimda esimin israriyla bir sure evlerinde kaldik istisnasiz her gece esimi ikna etmeye calisirdi ayri odada yatmasi icin. Bu neyin cabasi anlamiyorum 💆‍♀️Esim cogu zaman direniyor ama kadin pes etmiyor esimi ikna etmek icin bildiginiz dil dokuyor ya ben boyle birsey gormedim. Simdi diyeceksiniz ki evlerinde kalmayin zaten mumkun mertebe kalmiyorum artik ama bu seferde onlar bize geldiklerinde esim evlerine birakmaya goturdugunde salmiyor. Bir iki kez esim mesaj atti gec oldu artik ben burda kalayim sen yat falan diye o konuda ciddi tepkimi koydum soz verdi artik oyle birsey yapmayacagim diye ama bu kezde benim yanimda ikna etmeye calisiyor damarima basar gibi. Gecen gun eltimi havalimanina birakmasi gerekti evden cikacaklari saat sabah her gun ise gittigi saate denk geliyordu bir onceki gun bizdelerdi eltimle beraber o gunde eltimin kardesi birakacakti onlari evlerine tutturdu sende gel bu gece bizde kal nasil olsa bizim evden gececeksiniz havalimanina. Esim israrla anne aksamdan niye geleyim zaten X kisi sizi birakacak eve ben niye geleyim sabah gelirim almaya diyor yok yok sen uyuya kalirsin diyor anne her gun o saatte ise gidiyorum niye uyuya kalayim cocukmuyum ben diyor olsun sen yinede gel diyor. Esim sinirlenmeye baslayinca sustu pes etti ama devamini yine bir sekilde getiriyor. Allahtan esim cevabini verdide ben muhatap olmak zorunda kalmadim. Ama sinirden kopurdum adeta. Uzun zamandan sonra kizimin hastane isleri icin bir gece evlerinde kaldik yine gitti ayri odada kanepe acti buyuk bir hevesle eline yastik ortu falan aldi yatagini yapmaya basladi esim bizimle yatacagini soyleyince direnmeye basladi orda yer yok sigmazsiniz halbuki han gibi oda ve yeteri kadar yatak var odada. Esim sigariz dedikce daha cok israr etti kanepeyi actim zaten daha burda yat diye benim yanima geldi esimin adi ahmet olsun ahmet bu gece kanepede yatsin yerini yaptim diye tutturdu. Bizim odada yer var sigariz diyorum yok anlamiyor. Gece gece neyin mucadelesini verdik boyle hala saskinlik icerisindeyim. Yani gercekten kavga cikarmamak icin zor tuttum kendimi kizlar bu kadina ne demeli laftan anlamasini nasil saglayabilirim. Seytan diyor git arsiz arsiz kocama sarilmadan uyuyamiyorum de.
Ne tuhaf olay..neyseki amacına ulasamiyo dert etmeyin..

İlişkileri çok değişik onların oğlunun evlendiğini hiç kabullenemedi eşi de ölünce iyice oğluna sarmış arkadaşıma gece bı geldim yorgan hep üzerindeydi oğlum üstü açık yatıyormustu haberin var mı demiş. Tabi ki sabaha kadar uyumamışlar hiç arkadaşım farkedince kalkıp gidiyormustu ama her gece geliyormustu işte
Ne değişik insanlar var yarabbim ben o evde uyuyamazdim korkudan 😂 geldiğinde gelinin üstünde yorgan yerine oğlunu gördüğü olmamış mı hiç :KK53:

Keyfi olarak seni evde yalnız birakip annem salmiyo bu gece annemde uyucam diyen bir kocadan hayır gelmez. Gece saat kac olursa olsun eve gelir koca. Sen alttan aldıkça sustukça böyle olmuş. Kaç yaşında kadının eşim sen evde yalnız kalamazsin der gece saat kac olursa olsun işi bitince eve gelir. 4saat evde kalıp sabah gidecek olsa bile. Eğer kaynananin evinde ayrı yatiyorsaniz onun evi onun kuralları gitmeyeceksin evine.

X