Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

ya da bu resimdeki halının rengi.yemek odasını boyatmasam koltuk ve sandalyeleri bu renk yapsam nasıl olur sizce?

böyle boyatırım ahşap kısımlarını da nasıl olur?ya da bu koltuklarla hiç uğraşmasam mı?bilmiyorum yaa.

bunlar seninkilere hos olur canim bence ama iste bi fiyat almak sart astari yuzunden pahali gelebilir o zaman da degmez ugrasmaya ...

Rukiyecim o yastıklar çok tatlıymış ya. Ama ben ilk resimdeki ortadaki pembe çiçekliyi beğendim hemde senin tarzın english home tarzı..o büyük çiçeklileri beğenmedim canım ya birde senin salona pek uyacağını sanmıyorum çünkü daha retro tarzı salonlara uyar gibi geliyor bana göre tabi yinede senin fikrin canım. Ama ilk resimdeki pembe çiçekli çok güzel ve senin tarzına göre..

Eki Görüntüle 368968 ya da bu resimdeki halının rengi.yemek odasını boyatmasam koltuk ve sandalyeleri bu renk yapsam nasıl olur sizce?

Canım eğer koltukları yeşil kararı verdiysen eskitmelerle yeşil pek sıkıcı olucak bence..ben boyatman konusunda ısrarcıyım. Yeşil koltuklarla beraber beyaz veya krem yemek odası harika olur ferah ferah oh. Bence boyat canım onbeş sene geçmiş sıkılmışsındır değişiklik olur hem hesaplı hem pratik bir yöntem boyatmak canım..bu arada o yeşili sade kullanma canım kırlentlerle renk kat. Örneğin kahve krem kırlentler gib.

eğer boyatma kararı verirsem yeni koltuk alamam birini seçmem lazım 2 yıl önce sitelerde bir firma bin lira demişti eşimde yatak odası ve salon için ikibin liraya halledebilirsek olur diyor.bilmiyorum şu yaz bir gelse artık günler su gibi geçse...

selam herkese kızlar.. bugün buraya farklı bi sebep için girdim ve yardım bekliyorum nolur.. çaresiz kaldım çok moralim bozuk.. 19 aylık oğlum var biliyorsunuz.. dün hafiften öksürüyordu ama gezip oynadığı için fazla ciddiye alıp evham yapmadım nede olsa soğuk havalar üşütüyoruz hepimiz.. dün öyle geçti.. ama gece çok kötüleşti.. saat 04,00 sıralarında baya ateşi yükseldi.. hastaneye götürelim dedik ama malum arabamız yok..sabahı bekleyelim dedik kendimiz düşüremezsek bi çare bulup götürecektik.. sabaha kadar düşürdük eşimle ateşini.. ıslak bez ve ılık suyla kompres yaptık..hafif hafif düşmeye başladı... sabah erkenden gittik doktora.. özel hastaneye her zamanki doktorumuza gittik ama şanssızlık doktorumuz izinliymiş..diğer çocuk doktoru varmış cumartesi olunca öğleye kadar allaha şükür yetiştik.. muayene etti..geçen kış bronşit geçirdi bebeğim ve hep korkuyordum tekrarlarsa diye hep dikkat ediyordum hasta etmemek için.. allaha şükür biraz hırıltı var ciğerlerde ama bronşit değil şuan dedi..boğazı baya kötü görünüyor dedi.. ve en korktuğum iğne olan penisilin iğnesini yazdı 5 tane.. birini gitmeden vurdurun dedi..aşağı inip vurdurduk.. önce test yaptılar kolundan alerjisi varmı diye.. 15 dakka bekledik alerjik bişey çıkmadı..ve bacağından yaptıla iğneyi..ve o andan itibaren tam iki buçuk saat boyunca ağladı sancılı bi iğneymiş ve baya da riskliymiş.duyardım önceden ama başa gelmeden bilinmiyor.. iki buçuk saat bacağı sancıdı anladığımız kadarıyla eliyle tutuyo hala..yürürken yavaş adım atıyor..o kadar gocunmuş ki yavrum bezini bile değiştiremiyorum babasıyla zorla tutmaya çalışıyoruz korkuyo sanırım tekrar iğne olacak sanıyor..kolunu tutuyor eliyle kazağını kesinlikle sıvatmıyo baktırmıyo bile çok korkmuş.. hıçkıra hıçkıra ağlıyor.. sabah 7 de uyanmasına rağmen halen uyumadı.. bacağı uyuşuk belli fazla yürümemeye çalışıyor..sürekli ağlıyor sancıyor sanırım..mızıklama ağlaması değil acı çekerek ağlıyor..acaba diyorum kalan dört taneyi yaptırmasakmı.. iğne dokundu mu acaba..doktora telefon ettik bişey olmaz dedi ben çok kişye penisilin verdim o kadar korkmayın dedi.. ama oğlum çok acı çekiyor biliyorum.. napsam kızlar bi fikir verin nolur.. dün geceden beri çok zor saatler geçirdim.. bilenler ve kullananlar varsa lütfen..

canım çok geçmiş olsun açıkcası hiç bilmiyorum penisilin olayını ağrıyan yerini pamuk ve kolonya ile masaj yap derler aşı olupta şişme ve ateşli olunca ama aynı şey değil bu ben senin yerinde olsam tereddütüm varsa başka dr gösteririm ama sen bilirsin ....

biz daha efeye aşı harıcınde hıç ığne vurdurmadık onun ıcın bılemedım şımdı ama aıle heımınız yok mu bı ara baaım o ne de belkı vurdurmdan ıyıleşmez eğer ıltıhap olduysa falan boğazı allah korusn bobreklerıne ıner ben kuçukken öok ığne yemişim bebeklıkten berı penısılın de dahıl hatta bayaaa bı hastanede falan yatmıstım gata da ıdrar yolu enfeksıyonundan kokma ama bu penısılın de alm tehlıkelı bı ığne zıkkım bence sen bı başka doktor daha gütur ya ale hekımıne a da ne bılyım en azından bı acıle falan gıt ıcın ahat etsın geç kalmamak da çok önemlı bu yanlış ıgne vrulan ısanları göruyoruz allah korusun korkutmak ıstemem senı canım benım ama yürüyemıyo fan dedınya o bakımdan dıyorum..geçmiş olsun tekrar burakcığa kıyamam yaa ..

canım gazeeellll!!!bi sakin ol önce çok geçmiş olsun .o iğnelerden doğduğumdan beri abartmıyorum milyonlarca yemiş biri olarak söylüyorumki eğer çocuğun alerjisi olsaydı anında reaksiyon verirdi bu bir .ikincisi o iğneler kas içinde çabuk yayılmayan iğineler bu yüzden hafif şişlik ve yayılana kadar müthiş ağrı yapar bu iki üçüncüsüde burağın boğazı baya baya iltihaplı demekki penisilin vermek zorunda kaldı dr.eğer antibiyotiği kesersen bronşiti tekrarlar daha çok zorlanırsın.yani korkma bide bacağa yapılan iğne daha geç yayılır.pamuğa kolonyayı bolca dök iğne yerinin üzerine koy sakın masaj yapma sadece üzerine koy .başarabilirsen tabii.bizi haberdar et canım tekrar geçmiş olsun.

aşı için derler ya pamuk koy kolonyayla msj yap bende diyorumki penisilinde olurmu ..

Son düzenleme:

slm canlarım üçünüzde ilgilenmişsiniz teşekkür ederim.. canım özel hastanede kendi doktorumuz var hep ona gidiyorduk.. bugün o yokmuş izinliymiş şans işte.. diğer çocuk doktoruna girdik o verdi penisilini 5 tane.. aşağı inin acil serviste vurdurun dedi..vurdurduk ve 15 dakka bekleyin dedi hemşire bekledik tamam gidebilirsiniz dedi çıktık hastaneden.. o saatten itibaren 2 buçuk saat hıçkıra hıçkıra ağladı.. hala da dokundurmuyo bakmamıza bile izin vermiyo baya ağrı ve sancı yapmış herhalde.. kolonya ile pamuk koyacam ama dokundurmuyo yırtınıyo resmen.. napcam bilemedim elim kolum bağlı bekledik eşimle.. kendi çocuk doktorumuzu aradık malum doğduğundan beri burağın her halini adım adım biliyor.. oda dedi eğer hekim arkadaşım verdiyse penisilini doğrudur yaptırın iğneleri dedi.. onada güvenebilirsiniz dedi.. detaylı anlattım böyle böyle oldu diye ama olabilir dedi..neyse kapattık onu..arkasından eşim aile hekimimizi aradı bakalım ne diyecek diye çok güveniriz onada bilinçli bi bayan doktor.. o da dedi ben vurdurun derim dedi tavsiye ederim illaki verildiğine göre yapılması lazım dedi.. mecburen el mahkum sabah sekizde gidecez yine hastaneye...sağlık ocaklarında falan yaptırmayın hastaneye getirin demişti doktor götürecz artık 4 tane var daha..alahım inşallah bişey olmaz..şuan sakinleşti biraz uyuttum zorla.. sizler bilgi verirsiniz diye açtım bilgisayarı çok sağolun canlarım allah kimsenin bebeğine evladına hastalık dert vermesin..insan kendi hasta olsa o kadar üzülmüyo ama gözümün önünde yavrum bulgur gibi göz yaşı döktükçe içim parçalandı.. daha ilk iğnede bu kadar ürktü acı çekti dört tane daha var napıcaz biz yaa.. elini bile dokundurmuyor kazağını çıkaracam gecelik giydirmek için aniden korku kapladı gözlerini hissediyorum resmen kucağıma bile gelmiyo... birde sedyeye yatırmak için zorladık haliyle sanki korkuyo artık benden ve babasından.. rabbim yardımcı olsun dua edin nolur kızlar.. baya zor günlerim şu ara...desteğinize teşekkür ederim tekrar..gurbetteyiz malum kimsemiz yok burada..annem falan yanımda olsa en azından varlığı destek verir.. o orada ağladı bugün ben burada..

aaa neden bende masaj yaılır biliyordum geztapo ...

canım çok sağolun hepiniz..masaj yapmayı geçtim elimi bile dokundurmuyor.. iğneden sonra bant yapıştırdı hemşire kanamasın diye inanın o bantı zorl asökebildim yırtınıyo resmen tekrar iğne vuracam falan sanıyor herahlde yavrum..

alerjisi olmadığı konusunda şüphem kalmadı zaten canım da bu kadar sancı ve ağrı 2 saat hıçkırarak ağlaması normal değil bence diye düşünüyorum.. önceden de iğne olmuştu oğlum vurulurken hafif ağlardı kaldırınca susardı kandırırdık falan susardı.. ama bu sefer değil kandırmak yıktı hastaneyi eve gelirken dolmuşu yıktı resmen.. herkes şaşkın bakıyo bize.. noldu falan soruyorlar..şeker çikolata falan veriyo herkes yok.. normalde asla dayanamaz hele hele çikolataya ama bugün hepsinin ellerine vurdu itekledi falan..kıyamam yavrum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…