geçmiş olsun fazeycim sürpriz yumurtana Allah şifa versin
Eki Görüntüle 368972 böyle boyatırım ahşap kısımlarını da nasıl olur?ya da bu koltuklarla hiç uğraşmasam mı?bilmiyorum yaa.
amin canım sağol..
FAzeycim geçmiş olsun bebişe. Bizmde azı diş çıkacağı zaman aynı oluyo.allah şifa versin canım..
bunlar seninkilere hos olur canim bence ama iste bi fiyat almak sart astari yuzunden pahali gelebilir o zaman da degmez ugrasmaya ...
Eki Görüntüle 368968 ya da bu resimdeki halının rengi.yemek odasını boyatmasam koltuk ve sandalyeleri bu renk yapsam nasıl olur sizce?
biz daha efeye aşı harıcınde hıç ığne vurdurmadık onun ıcın bılemedım şımdı ama aıle heımınız yok mu bı ara baaım o ne de belkı vurdurmdan ıyıleşmez eğer ıltıhap olduysa falan boğazı allah korusn bobreklerıne ıner ben kuçukken öok ığne yemişim bebeklıkten berı penısılın de dahıl hatta bayaaa bı hastanede falan yatmıstım gata da ıdrar yolu enfeksıyonundan kokma ama bu penısılın de alm tehlıkelı bı ığne zıkkım bence sen bı başka doktor daha gütur ya ale hekımıne a da ne bılyım en azından bı acıle falan gıt ıcın ahat etsın geç kalmamak da çok önemlı bu yanlış ıgne vrulan ısanları göruyoruz allah korusun korkutmak ıstemem senı canım benım ama yürüyemıyo fan dedınya o bakımdan dıyorum..geçmiş olsun tekrar burakcığa kıyamam yaa ..
aaa neden bende masaj yaılır biliyordum geztapo ...
canım gazeeellll!!!bi sakin ol önce çok geçmiş olsun .o iğnelerden doğduğumdan beri abartmıyorum milyonlarca yemiş biri olarak söylüyorumki eğer çocuğun alerjisi olsaydı anında reaksiyon verirdi bu bir .ikincisi o iğneler kas içinde çabuk yayılmayan iğineler bu yüzden hafif şişlik ve yayılana kadar müthiş ağrı yapar bu iki üçüncüsüde burağın boğazı baya baya iltihaplı demekki penisilin vermek zorunda kaldı dr.eğer antibiyotiği kesersen bronşiti tekrarlar daha çok zorlanırsın.yani korkma bide bacağa yapılan iğne daha geç yayılır.pamuğa kolonyayı bolca dök iğne yerinin üzerine koy sakın masaj yapma sadece üzerine koy .başarabilirsen tabii.bizi haberdar et canım tekrar geçmiş olsun.