- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
hımm anladım aslında hoş da olmuş ama yine kokoş duruyo işte ben süslü olsun istemiyorum yaa hatta sehpama falan da bu yemek masalarında oluyoya uçları sivri üçgen gibi hani adını hatırlayamadım onlardan istiyorum yastıklarla aynı renkte...neydi adı şu zıkkımın yaa ..off ben bu fiskosu boyayayım olmazsa kreme ortası da komple değil de tam orta kısmı cam oraya da bi desen mesen bişey yapsam da öyle boş mu dursa amaan en iyisi kaldırayım ben onu ordan..
hah işte runner yaa...canım zaten masayla sehpaya diyorum hatta bu sana gösterdiğim gibi kahveli pembeli kumaş vardıya o ratz bişeyden olsa masam ve sehpam diyorum onun içindeli kremden de tek renk kalın kumaşla fiskosa yere kadar bi örtü mü olsa...şimdilik ertelenmiş bi fikir bakalım daha koltuklara ne renk kırlent dikse onu düşünüyorum ...runner canım sanırım onu diyorsun.. ama fiskosa olmaz ki canım yaa..bu fiskoslar böyle.ama yemek masasına ve orta sehpaya çok yakışıyor..kız geçen gördüm tekzende deriden yapmışlar 40 lira yazıyo etiketinde..of dedim bu ne.. alt tarafı ufacık ince bişey.almadım kaldı..zaten şuan pek lazım değil bana masam zaten antrede duruyo salonda yer yok gördün işte..ilerde taşınırsam düşünürüm bakalım..ama sen alabilirsin.yakışır masana ve orta sehpaya.benim fiskosta olmadı zaten öyle şimdilik örttüm duruyo öyle işte..evim dar biliyorsun kaldırsam nereye koycam şimdilik dursun bakalım dedim.. senin yerin varsa kaldır bencede canım karsambalıktan başka bi işe yaramıyor..
hah işte runner yaa...canım zaten masayla sehpaya diyorum hatta bu sana gösterdiğim gibi kahveli pembeli kumaş vardıya o ratz bişeyden olsa masam ve sehpam diyorum onun içindeli kremden de tek renk kalın kumaşla fiskosa yere kadar bi örtü mü olsa...şimdilik ertelenmiş bi fikir bakalım daha koltuklara ne renk kırlent dikse onu düşünüyorum ...
canım senin için senin salonuna uyabilecek bi kaç masa örtüsü buldum..soft renkleri sevdiğin için bunları ekliyorum..
merhabalar ben yine günlük mektubumu yazıp çıkıyım bugün çok iim var .mesaj düzenleme butonu yok maalesef silemiyorum o yüzden.neyse artık napıyım.rukiyecim sen salona yeşilin tatlı bir tonunu ekle bence .kırmızı daha koyu kahvelere gider gazelin dediği gibi.çiçek böcek olayını ben pek sevmiyorum.bu arada oğluşun odasına yatak örtüsü alınacak salona halı alınacak .o pembeleri napcam bilmiyorum.ondan sonracıma salon acil değil ama yatak odam bu evden taşınırsam kesin ya değişecek ya tamir olacak.içine askı raf filan ekletmek bide en önemlisi beyaza boyatmak istiyorum.burda ilk üye olduğum zamanlar evlere bakar geçerdim yorum yapmazdım ama şimdi hepsine yapıyorum.dünden beri çok yorum gelmedi .siz ayrı tabii sağolun.eşim ve oğlum soruyolar yorum gelirse bizede oku diye.boyatma konusunda herkes hemfikir olunca (hatta esrada demiş)eşimde sıcak bakmaya başladı.aaah aahh çok şeyler yapmak istiyorum ama bütçe kısıtlı bakalım artık yavaş yavaş .sizde beğenmediğiniz yönler varsa topiğimde söyleyin kızlar yaa .ben kaçar sevgiler hepinize...bu arada gazelcim fiskosun örtüsü böyle satensiz eksik kalmış gibi ama sen bilirsin .fiskosları yatak odanızda yer varsa oraya yakışıyor bence .
işte bunları diyorum canımcım tek bir tane bi sehbaya bi masaya bakalım amaan maymun iştahlıyım ben sanırım biraz ee bi de terazi burcunun dengesizliği ve kararsızlığı eklenince sonuç :RUKİYEcanım senin için senin salonuna uyabilecek bi kaç masa örtüsü buldum..soft renkleri sevdiğin için bunları ekliyorum..
doğru doğru ben de zaten benim salon için değil ama o koltukda güzel duruş diyorum canım yoksa dediğin gibi benimkinde sırıtır hoş olmaz hatta etraftan herkes altın rengi olsun diyo da ben pek sıcak bakmıyorum...ama o sana bahçe koltuklarım için gösterdiğim krem üzerine kahveli pembeli olur gibi sankivalla rukiyecim tekrardan baktım salonuna iyice.. en aklıma yatan renk şöyle hafif tatlı tonlarda pembe veya yeşil diyorum ben.. yeşilin soft tonları veya pembenin... şimdi kırmızıyı beğenmişsin ama senin koltuklar açık kahve..kırmızı biraz daha acı kahve tonlarına gider gibi geldi bana..ama senin zevkin nedir bilemem tabi.. hele hele sütlü kahve veya koyu krem üzerine şöyle çiçekli bi pembe tonu çok hoş olur... sade tek renk olmaz bence..krem veya sütlü kahve üzerine pembe çiçekli.. berjerlerine de şöyle dikebilrsen ortasından bastırılmış yuvarlak yastıklar varya ondan yapabilirsin..aynı kumaştan..yada ince dikdörtgen benimki gibi.. ben pembe çiçekli de takılı kaldım çok şık durur bence..
canım dün ben uyku sersemi görmemişim senim mesajları özelden yeni gördüm inan ama gerek klamamış sanırım..selam geztapocum hoşegeldin beş gittin :) iyiki böyle mektup bari yazıyorsunda yüzünü görüyoruz yoksa hiç göremeyecez seni.. sen oğluşuna de ki bak ablaların senin yatak örtüne fikir verecekler sen bana müsade et az dolaşayım şu kadınlar kulubünde de :) belki izin verir o zaman.. geztapocum o fiskosu şimdilik öylesine örtüverdim.. sateni vardı aslında ama bordo renginde olunca uymadı malum turkuaz yapınca odayı sırıttı ondan kaldırdım.. şimdilik öyle örtüverdim kalkacak zaten....yoksa örtüsüz fiskos hoş olmaz zaten...ama rukiyenin dediği gibi saten olanı sevmiyorum kalın yere kadar inen bi örtü alıcam bakalım şimdilik dursun öyle... gerçi ben fiskosun hiç bi halini sevmiyorum ya neyse :) bu arada geztapocum diğer soruların için senin topiğe cevap yazayım ki herkes okusun birbirimizden kıyas yapar fikir alışverişi yaparsın...yine girdikçe mektubunu yazmadan çıkma canım :) hadi öptüm..
valla bence gayet temiz düzenli bir evin var ve en az 15 yıllık eşyalar desek mesela ona ragmen çok iyiler bizimkiler daha yeni olmasına rağmen demode bulanlar oluyo önemli olan sen içinde mutlumusun huzurlusun o önemli ki öyle olduğun bence belli..merhabalar ben yine günlük mektubumu yazıp çıkıyım bugün çok iim var .mesaj düzenleme butonu yok maalesef silemiyorum o yüzden.neyse artık napıyım.rukiyecim sen salona yeşilin tatlı bir tonunu ekle bence .kırmızı daha koyu kahvelere gider gazelin dediği gibi.çiçek böcek olayını ben pek sevmiyorum.bu arada oğluşun odasına yatak örtüsü alınacak salona halı alınacak .o pembeleri napcam bilmiyorum.ondan sonracıma salon acil değil ama yatak odam bu evden taşınırsam kesin ya değişecek ya tamir olacak.içine askı raf filan ekletmek bide en önemlisi beyaza boyatmak istiyorum.burda ilk üye olduğum zamanlar evlere bakar geçerdim yorum yapmazdım ama şimdi hepsine yapıyorum.dünden beri çok yorum gelmedi .siz ayrı tabii sağolun.eşim ve oğlum soruyolar yorum gelirse bizede oku diye.boyatma konusunda herkes hemfikir olunca (hatta esrada demiş)eşimde sıcak bakmaya başladı.aaah aahh çok şeyler yapmak istiyorum ama bütçe kısıtlı bakalım artık yavaş yavaş .sizde beğenmediğiniz yönler varsa topiğimde söyleyin kızlar yaa .ben kaçar sevgiler hepinize...bu arada gazelcim fiskosun örtüsü böyle satensiz eksik kalmış gibi ama sen bilirsin .fiskosları yatak odanızda yer varsa oraya yakışıyor bence .
sağol canım hoşbuldum valla doğru gdiyon kışın bakıyorum bilgisayara falan yazın ooo yoruluyoruz açık havada ev aklıma bile gelmiyo erkenden bahçedeyim...domates biber o meyve bu üzüm derken hepsi bebek gibi insan her hallerine kıyamıyo..ben de aynı bak mesela benimkiler yemek bekliyo ben onuda bunu da yazayım derken burda buluyoru kendimirukiyee naber canım?hoşgeldiinnnn...yazın gelmezsin sık sık diye aklıma geldi bugün ...o kadar güzel bahçem olsa napcam pc başında?gece yatınca bile aklıma siz geliyosunuz merak ediyorum sizede oluyomu?
selam bitanelerim ben geldim.. rukiyem burdaymış öpüldün canım..napıyosun.. valla dünöyle bi takıldı sayfa geçmedi bende kurallarla ilgili bişiy sandım ama düzeldi şimdi canım.. ne var ne yok..geztapo girmiş çıkmış görmedim..bu arada fazey nerelerde haberin varmı canım ya girmez oldu hasta falanmı acaba..
selam bitanelerim ben geldim.. rukiyem burdaymış öpüldün canım..napıyosun.. valla dünöyle bi takıldı sayfa geçmedi bende kurallarla ilgili bişiy sandım ama düzeldi şimdi canım.. ne var ne yok..geztapo girmiş çıkmış görmedim..bu arada fazey nerelerde haberin varmı canım ya girmez oldu hasta falanmı acaba..