yaa aslında hiç sade istediğim gibi değil küçük oğlumun beşiği bizim odada mobilyalar koy renk işte bu yaza oğlanı kendi odasına alıpmobilyaları da boyatıcam o zaman istediğim gibi olacak kısmetse...halılarım krem rengi parkeler koyu kahve perdeler krem mobilya da krem olursa diğer aksesuarlarla renklendirmek istiyorum işte..ferahlığı seviyorum odalarda hele de yatak odasında insanı dinlendirmeli bence...toz pembeyi duvar için düşündüm canım yatak örtüsü daha canlı bi pemce olacak aslında öyle şaşalı yatak örtülerinden değil de şu english home deki pembeli falan olan pike tarzında olanlardan düşünüyorum..bakalım kimse bu başlığı beğenmedi sanırım fikir verenler sayılı...canım ilk resme tekrar bakınca anladım şimdi çok güldüm kendime..senin odan sandım ama mağaza orası galiba..sade olunca hoşuma gitti..senin odan nasıl merak ettim şimdi..sadeliğini konuşturmuşsundur yine eminim..:)
çok teşekkürler kesinlikle her fikri değerlendiriyorum aslında doğru duvarda değilde aksesuarlarda renk olsa olabilir...lake ama mat şekülde yani üzerine cila olmayacak krem de olsa aynı şekilde resimlerde de varya beyaz onun gibi...ben de kesinlikle beyaza boyatmanızı öneririm ama lake demişsiniz o kısmını tam anlayamadım
çünkü bu tarz bi mobilyayı döndürmek için lake uygun olmaz diye düşünüyorum lake daha düz mobilyalara uygun gibi
hele ki böyle bir model için parlak parlak lake hoş olmaz sanırım
örtüler için de çok doğru düşünmüşsünüz ağır parlak yatak örtüleri ya da tek parlak renkler yerine soft renklerde çiçek desenli örtülerle istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz
duvarlarınızı da açık renk yapmanızı öneririm beyaza yakın tonlarda
eğer pembe gibi sabit bir renk kullanırsanız kendinizi kısıtlarsınız
ama duvarınızda beyazımsı bir renk kullanırsanız yatak ötünüzü pembe mavi ve yeşilin çok açık tonlarıyla ve küçük çiçek desenleriyle rahatlıkla kullanabilirsiniz
bunlar da benim fikirlerim umarım bir faydası olur..
beyazı ben de seviyorum ama bu tarz bi mobilyada beyaz mı kremmi bilemedim resimlere bakılırsa krem daha çok uyar gibi ama gönlümde beyazdan yana...kesinlikle beyaz. herşeye çok yakışıyor..
ben warım burda merak etme:)) ben de aynı dertten muzdaribim canım.. bir sürü foto koyuyorum emek veriyorum, fikir ve öneri bekliyorum pek tık yok:))
bu aralar bende sardım eve doğrusu.. habire biryerleri değiştirme yenileme çabası içerisindeyim.
ben kesinlikle beyazlar derim.. zira kendim her çıktığımda beyaz yapışkanlı folyolardan alıyorum metrelerce, evde gözüme batan herşeyi kaplıyorum bu aralar.. :)) bugün de çalışmalarım devam etti, makyaj aynamın önünü kapladım ve tablonun siyah olan kenarlarını beyaza çevirdim.
çabam tüm eve beyazla ferah bir görünüm verebilmek. ve fazlalıkları ortalıktan yok edebilmek.. kaplama kağıdım bitti yarın çıkarsam yine almalıyım:)) daha yapacak çok yer var fikirler dolanıyor kafamda:))
eklediğin mobilya fotolarına bayıldım, nasıl boyatacaksın bu arada? sprey boyayla falan mı? kendiniz mi? marangoza falan mı? bilgilendirir misin?
ben de uygulamak isterim..
ben şimdilik küçük çalışıp sadece kaplıyorum:))
sağol canım ben her gördüğüme bi cevap yazmaya çalışıyorum mutlaka ama herkes aynı değil bakıp çıkıyolar heralde...kaplama fikri güzel az bütçeyle güzel şeyler çıkıyor ortaya ama benim takım kaplama olmayacak ben bi marangozda ya da ne denirse artık mobilya boyayan bi ustada boyatıcam bakalım komple takımı 300 liraya anlaştık gibi...ben beyazla krem arasında kaldım beyaz acaba daha modern tarzda mobilyalara mı uyar bbu takıma kremmi beyaz mı bilemedim danışmak istedim bakalım belki yarın cevap verenler artar
merak etme canım aynen bende sen gibi yazıyorum soruyorum cevap yok..iki kelime bi cevap yazmak zor geliyo sanırım..sonuçta fikir alışverişinde bulunuyoruz uğraşıyoruz bekliyoruz tık yok.. destek olalım birbirimize canım senin gibi nadir kişi var sitede.. çok teşekür ederim bütün sıkıntılarıma gücün yettiğince uzun uzun cevaplar yazıyorsun..benim gözümde seni değerli kılanda bu zaten..tanımıyoruz ama derdine ortak olup paylaşmaya az da olsa akıl vermeye çalışıyoruz..herkes cevap yazmasa da olur üzülme..değer veren bi kaç kişi yeter..
mobilyalara gelince bugün gündüzden beri aklıma takıldı beyaz renk eskitmeye nasıl olur diye..malum daha önce de konuşmuştuk benim yatak odası da saf siyah..anlayacağın toz almaktan bende bıktım 3 yıldır..benimde aklımda dolaşıyor boyatma işi ama şimdilik uğraşamam çünkü baya ağır bi iş getir götür falan..şimdilik dursun..ama resimlere bakılırsa gayet güzel duruyor canım yaa..fakat dikkatimi çeken şu oldu..krem olana dikkatli bakınca yine eskitme tarzının pekde yeniye dönüşmediği farkediliyor sanki..malum eskiden de kremler vardı..ama madem bu işe kalkışacaksın yapmışken tam manasıyla kalkış ve beyaza boyat canım..ben bugün boyatsam beyaz gibi bir alternatif dururken krem riskine girmem..çünkü ya dilediğim gibi olmazsa hep beyazmı yapsaydım diye keşke der dururum aklımda.. kaldı ki diğer olasılıklarla birlikte çok güzel bi kombin yapacağına inanıyorum..özellikle aksesuarlar çok önem taşıyor..pembe ye yönelmek istediğini söylemişsin ya mesela ilk aklıma gelen üçlü tablolar varya bilirsin tek resmi üç ayrı tabloya bölmüşler çok harika duruyor..pembe orkide çiçeğini bi düşün canım yaa çok hoş olur..fikrime değer verirsen azıcık ısrarla tavsiye ederim.. çünkü bende salonumu hani turkuazla kombin etmeye karar vermiştim hatırlarsan o yüzden bende aynı tablonun beyaz orkidesini alacağım inşallah..bu arada aklındaki aksesuarları internetten örneklerinin resimlerini eklersen buraya daha net yorum yaparız canım...şimdiden merak ediyorum bende..bitirince eklersen seviniriz..öptüm canım kolay gelsin... biraz geç saat olunca üşendim kalkacam resim koyacaktım benim takımın örneği var nette hatta aynısı..bende fikirlerini alacaktım ama sonra inşallah canım...baya boğuk bi hava var odamda ferahlatmak için önerilerini almak için canım..yine beklerim cevap eklediğimde...takip edersin değilmi?