canım yaa..ama o ağrıdan ziyade bence boğazından istememiştir çikolataları yoksa bilirim dayanamazlar yaa kendini düşünsene boğazın ağrırken hastayken en sevdiğin şeyi bile gözün görmez naapsın annesi hasta olmuş ooo...:125:
şişmdi nasıl peki ateşi var mı aman penisilinin vurulmasını ihmal etme yarı bırakırsan çok daha köötü oluyo sonrası canım bacaktan yazını atlamışım anesi tabi bacaktan vurdularsa acır o kısım hatta şişer de ve bacaktan yapılan igne ben sezaryen doğumdan sonra olmuştum çok daha fazla acıyooo...
canım tabiki ağlar yazık yaa seninde için yanar ağlarsın olur dr ların hepsi aynı şeyi söğlediğine göre yaptır bence üzülme şimdi o iğneler bitene kadar her oraya gittiğinde hatırlar çok ağlar ama bitince unutur bebek ya daha oğlun ....
gazel konuyla alakasız olacak ama forum da zevkle diye bi arkadaş resim koymuş salon perdeleri senin salona yakışır bence bir bak canım...
Ahhh canııım geçmiş olsun...içim sızladı..canım yandı..çocukların acı çekmesi canımdan can koparır...çok çok üzüldüm yavrunun durumuna
Doktora bi sorsanız yakmayan bir çeşidi yokmuymuş iğnenin..onlar mutlaka bilirler..belki etkisi daha azdır ama acısı da azdır.Kıyamam..daha 4 taneye nasıl
dayanır yavrucak...kesinlikle ısrar edin başka iğne yazsın.
.
selam kızlar biraz önce hastaneden geldik uyuttum oğlumu zar zor..ama allaha şükürler olsun düne nazaran bugün biraz daha az ağladı..yine bacağında sancı var anlıyoruz dokundurmuyor zaten.. ama dünkü kadar ağrısı olsa susmazdı değilmi. az ağlaması baya teselli etti beni..allahıma şükürler olsun..bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun sizin desteğinizle tesellli buldum be gittim hastaneye.. rabbim yardım etti şükürler olsun kimsenin evladının acısını hastalığını kötü gününü göstermesin rabbim.. bugün biraz daha iyiyim moralim yerinde.. kaldı 3 iğne.. azı gitti çoğu kaldısizler napıyorsunuz dün üzüntüyle hal hatır sormadım kusura bakmayın canlarım yaa..
gazel biliyomusun benim annem hemşire ve ben resmen dr.ların içinde büyüdüm .en çabuk iyileştiren etkisi en uzun süren antibiyotik penisilindir .eğer o dr.bu iğneyi yazmasa şu an burağın ateşi bile düşmemiş olurdu.Allah çaresiz dert vermesin.daha çok gençsin ilk bebeğin bu ruh haline girmen çok normal ama herşey yoluna gircek merak etme.bebekler birazda korktuğu için çok ağlar.benim arkadaşım var koca kadın dün fenalaşmış iğne yapacaklar diye hastaneyi ayağa kaldırmış resmen ki çok hanımkadındır.neyse Rabbim bebişine şifa sanada kuvvet versin canım.işte analarımız bizi böyle büyüttü .ne yapalım bizde böyle büyütücez .kıyamam ben ona benim için öp onu.
geçmiş olsun hepinize gazelcim mikrop eve girince herkesi gezmeden bırakmıyor maalesef .sen evle mevle uğraşma dinlen tamam mı kendinede bebişede iyi bak
geçmiş olsun canım kocan haklı bu ne yahu ne geçmiş olsunu daha geçmediki deseydiniz daha iyileşmeden basmasınlar bide onlarla uğraşma hay allaaam yaa delirtir bu insanlar valla...anlayış yok gelir kalkmak da bilmez bi de çay çorba beklerlerya...
ben de bu gün bahar yorgunluğu galiba kafaı tutamıorum yaa uyusam uyusam hep anaaam bebeler ne zaman büyyeceniz ben ne zaman bi rahat etcem yaa...
bilmezmiyim yaa aslında en iyi onlar anlamalı halinden ben şahsen hastaya yeni taşınana yeni doğum yapana hemen bastırmam dur yahu millet bi kendine gelsin bi misafir ağarlayacak kadar toparlansın dimi...haa birinci derece akraban başka ama dışardan biri bence zamanını bilmeli bu ne..
ha ille gelceksen gel bi 10 dakka bi meyve suyunu ya da kahveni iç tamam iyileşince gelirim de kalk zannediliyoki ev ssahibi kızar böylesine aksine memnun bile olur da yazık naapsın kalk git de denmezki işte..
yok kıs yok ben hiç sıkılmazdım da işte benim eskiden beri beğendiğim bu tarza cauntry dendiğini bile yeni öğrendiğim ve bizim zamanımızda english home ikea vs bırak bi bellona bi istikbal vardı ordan da alabilecek seçneğin öyle çok değildi yani hem maddi hem görsel açıdan ..ama eğer olsa ben de tüm evimi bu masal gibi dekorasyonla dekore ederdim sanki hakkaten asaldaymışsın gibi cici bici ...ama eşim ne derdi bilem tabi ben bi kadın olarak sevsam de şahsi fikrim onun pembeden hiç hoşlanmadığı yönünde