Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

canım tabiki ağlar yazık yaa seninde için yanar ağlarsın olur dr ların hepsi aynı şeyi söğlediğine göre yaptır bence üzülme şimdi o iğneler bitene kadar her oraya gittiğinde hatırlar çok ağlar ama bitince unutur bebek ya daha oğlun ....

canım yaa..ama o ağrıdan ziyade bence boğazından istememiştir çikolataları yoksa bilirim dayanamazlar yaa kendini düşünsene boğazın ağrırken hastayken en sevdiğin şeyi bile gözün görmez naapsın annesi hasta olmuş ooo...:125:
şişmdi nasıl peki ateşi var mı aman penisilinin vurulmasını ihmal etme yarı bırakırsan çok daha köötü oluyo sonrası canım bacaktan yazını atlamışım anesi tabi bacaktan vurdularsa acır o kısım hatta şişer de ve bacaktan yapılan igne ben sezaryen doğumdan sonra olmuştum çok daha fazla acıyooo...

canım yaa..ama o ağrıdan ziyade bence boğazından istememiştir çikolataları yoksa bilirim dayanamazlar yaa kendini düşünsene boğazın ağrırken hastayken en sevdiğin şeyi bile gözün görmez naapsın annesi hasta olmuş ooo...:125:
şişmdi nasıl peki ateşi var mı aman penisilinin vurulmasını ihmal etme yarı bırakırsan çok daha köötü oluyo sonrası canım bacaktan yazını atlamışım anesi tabi bacaktan vurdularsa acır o kısım hatta şişer de ve bacaktan yapılan igne ben sezaryen doğumdan sonra olmuştum çok daha fazla acıyooo...

kas içersinde haliyle sıvı zor dağılır muhtemelen.. inan canım geçen kız bronşit olduğunda bu kadar zora düşmemiştik ama bu basit bronşit de değil ama inan dün geceden beri neler yaşadık eşimle...kucağıma gelmiyo bezini değiştirtmiyo yatırdığım anda aklına geliyo sanırım ağlıyo hemen.. gece bana sarılarak uyurdu normalde inan elimi bile değdirmiyo..uyuttum zar zor.. bende kalkıcam kızlar dün gece hiç uyumadık bu gece bari uyuyabilirsem bu üzüntüyle bilmiyorum.. tekrar teşekkür ederim canlarım allah razı olsun sizlerden beni yalnız bırakmayıp destek verdiğiniz için.. hepinize hayırlı geceler olsun rabbim evlatlarınızın acı günlerini göstermesin..amin..

gazel konuyla alakasız olacak ama forum da zevkle diye bi arkadaş resim koymuş salon perdeleri senin salona yakışır bence bir bak canım...

canım tabiki ağlar yazık yaa seninde için yanar ağlarsın olur dr ların hepsi aynı şeyi söğlediğine göre yaptır bence üzülme şimdi o iğneler bitene kadar her oraya gittiğinde hatırlar çok ağlar ama bitince unutur bebek ya daha oğlun ....

çok sağol canım yaa.. inanın azıcık da olsa rahatladım.. sabah hayırlısıyla vurdurup gelsek bugünkü gibi olmadan inşallah.. umarım unutur ya baya kinci bi çocuk kolayda unutmaz bilitim huyunu.. allah sabır versin hayırlısını versin hakkımızda..hayırlı gceler canlarım öptüm hepinizi..

Ahhh canııım geçmiş olsun...içim sızladı..canım yandı..çocukların acı çekmesi canımdan can koparır...çok çok üzüldüm yavrunun durumuna :KK43:

Doktora bi sorsanız yakmayan bir çeşidi yokmuymuş iğnenin..onlar mutlaka bilirler..belki etkisi daha azdır ama acısı da azdır.Kıyamam..daha 4 taneye nasıl

dayanır yavrucak...kesinlikle ısrar edin başka iğne yazsın.

.

gazel konuyla alakasız olacak ama forum da zevkle diye bi arkadaş resim koymuş salon perdeleri senin salona yakışır bence bir bak canım...

evet canım güzelmiş perdeler baktım şimdi.. ama baya uzun kesim onlar ben en fazla 75 cm istiyorum..bakalım sağlık sorunlarımız allahın izniyle biterse..şimdilik onları gözüm görmüyo canım..

Ahhh canııım geçmiş olsun...içim sızladı..canım yandı..çocukların acı çekmesi canımdan can koparır...çok çok üzüldüm yavrunun durumuna :KK43:

Doktora bi sorsanız yakmayan bir çeşidi yokmuymuş iğnenin..onlar mutlaka bilirler..belki etkisi daha azdır ama acısı da azdır.Kıyamam..daha 4 taneye nasıl

dayanır yavrucak...kesinlikle ısrar edin başka iğne yazsın.

.

sağol canım teşekkür ederim.. 3 doktor da vurdurun dedi el mahkum vurdurcaz artık..ama benim ufacık bebeğim nasıl dayanacak bilmiyorum.. o dayansa bile ben parça parça oluyorum elimle sedyeye yatırıp bacaklarından bastırırken..rabbim yardımcı olsun inşallah..dualarınıza ekleyin nolur kızlar..allah razı olsun hepinizden..

selam kızlar biraz önce hastaneden geldik uyuttum oğlumu zar zor..ama allaha şükürler olsun düne nazaran bugün biraz daha az ağladı..yine bacağında sancı var anlıyoruz dokundurmuyor zaten.. ama dünkü kadar ağrısı olsa susmazdı değilmi. az ağlaması baya teselli etti beni..allahıma şükürler olsun..bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun sizin desteğinizle tesellli buldum be gittim hastaneye.. rabbim yardım etti şükürler olsun kimsenin evladının acısını hastalığını kötü gününü göstermesin rabbim.. bugün biraz daha iyiyim moralim yerinde.. kaldı 3 iğne.. azı gitti çoğu kaldı :KK43: sizler napıyorsunuz dün üzüntüyle hal hatır sormadım kusura bakmayın canlarım yaa..

selam kızlar biraz önce hastaneden geldik uyuttum oğlumu zar zor..ama allaha şükürler olsun düne nazaran bugün biraz daha az ağladı..yine bacağında sancı var anlıyoruz dokundurmuyor zaten.. ama dünkü kadar ağrısı olsa susmazdı değilmi. az ağlaması baya teselli etti beni..allahıma şükürler olsun..bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun sizin desteğinizle tesellli buldum be gittim hastaneye.. rabbim yardım etti şükürler olsun kimsenin evladının acısını hastalığını kötü gününü göstermesin rabbim.. bugün biraz daha iyiyim moralim yerinde.. kaldı 3 iğne.. azı gitti çoğu kaldı :KK43: sizler napıyorsunuz dün üzüntüyle hal hatır sormadım kusura bakmayın canlarım yaa..

kızlar az önce uyandı oğlum keyfi gayet yerinde..çok mutluyum şükür rabbime.. iştahı açıldı oynuyor zıplıyor.. yaramzlıklara bile başladı bacaksız :) zaten normalde gezip oynuyordu neşesi yerindeydi ama hafif öksürüyordu..şimdi iğneleri bi bitirsek daha neşeli olacam..

gazel biliyomusun benim annem hemşire ve ben resmen dr.ların içinde büyüdüm .en çabuk iyileştiren etkisi en uzun süren antibiyotik penisilindir .eğer o dr.bu iğneyi yazmasa şu an burağın ateşi bile düşmemiş olurdu.Allah çaresiz dert vermesin.daha çok gençsin ilk bebeğin bu ruh haline girmen çok normal ama herşey yoluna gircek merak etme.bebekler birazda korktuğu için çok ağlar.benim arkadaşım var koca kadın dün fenalaşmış iğne yapacaklar diye hastaneyi ayağa kaldırmış resmen ki çok hanımkadındır.neyse Rabbim bebişine şifa sanada kuvvet versin canım.işte analarımız bizi böyle büyüttü .ne yapalım bizde böyle büyütücez .kıyamam ben ona benim için öp onu.:emir_bebek::nazar:

gazel biliyomusun benim annem hemşire ve ben resmen dr.ların içinde büyüdüm .en çabuk iyileştiren etkisi en uzun süren antibiyotik penisilindir .eğer o dr.bu iğneyi yazmasa şu an burağın ateşi bile düşmemiş olurdu.Allah çaresiz dert vermesin.daha çok gençsin ilk bebeğin bu ruh haline girmen çok normal ama herşey yoluna gircek merak etme.bebekler birazda korktuğu için çok ağlar.benim arkadaşım var koca kadın dün fenalaşmış iğne yapacaklar diye hastaneyi ayağa kaldırmış resmen ki çok hanımkadındır.neyse Rabbim bebişine şifa sanada kuvvet versin canım.işte analarımız bizi böyle büyüttü .ne yapalım bizde böyle büyütücez .kıyamam ben ona benim için öp onu.:emir_bebek::nazar:

sağol canım benim..desteğiniz bana teselli veriyoor çok teşekkürler ilginiz için..allaha şükür bugün 3, iğneyi vurdurup geldik..düne nazaran daha iyi geçti ağlamadı fazla zamanla alışıyorlar demekki acıya.. yavrucaklar... iki tane kaldı inşallah biter rahatlarız..bugün doktora çıktık iğneden sonra kontrol için, ciğerleri tertemiz hiç hırıltı kalmamış bu penisilin sayesinde işte sen başta istemedin ama bak ne kadar çabu atlattı dedi.. şuruplarada devam dedi iğneler bitince tekrar kontrol ederim dedi..içimiz rahat geldik bugün..şimdi uyuyor oğlum hiç hırıltısı yok sessizce uyuyor çok şükür.. penisiline baya laf ettim ama çok faydalı olduğunuda anladım... ama hak verin kızlar yavrum bacağını sürüye sürüye yürüyor uyuşuyo oturduğu yerden kalkmıyordu..o yüzden korktum ters etki mi yaptıki diye..tedirginliğim bu yüzdendi ama şimdi daha iyiyim.. bu arada grip oldum tekrar eşimden bulaştı söylemesi ayıp salya sümük geziyorum burakla uğraşmaktan kendime pek bakamadım vücut halsiz düştü sanırım ve ilk mikropla hastalandım..tam kış bitiyor bahar geliyor soğuklardan kurtulucaz derken ailece hastalandık sırayla...yinede şükür allaha dermansız dert vermesin allah..

geçmiş olsun hepinize gazelcim mikrop eve girince herkesi gezmeden bırakmıyor maalesef .sen evle mevle uğraşma dinlen tamam mı kendinede bebişede iyi bak

geçmiş olsun hepinize gazelcim mikrop eve girince herkesi gezmeden bırakmıyor maalesef .sen evle mevle uğraşma dinlen tamam mı kendinede bebişede iyi bak

evle falan uğraştığım yok valla geztapocum..inan heryer dandini dünden buyana.. eşimde kızdı zaten yat bi dinlen diye.. komşular geçmiş olsuna gelecez diye haber ettiler bugün..onlar gelecek diye sağı solu bi süpüreyim dedim fırçayı yedim eşimden :) hastalıktan ölüyorsun hala temizlik düşünüyorsun diye.. bıraktım artık yatıyorum sabahtan beri..daha yeni sıkıldım yata yata bi bakayım dedim burada kim var kim yok..

geçmiş olsun canım kocan haklı bu ne yahu ne geçmiş olsunu daha geçmediki deseydiniz daha iyileşmeden basmasınlar bide onlarla uğraşma hay allaaam yaa delirtir bu insanlar valla...anlayış yok gelir kalkmak da bilmez bi de çay çorba beklerlerya...:KK4:
ben de bu gün bahar yorgunluğu galiba kafaı tutamıorum yaa uyusam uyusam hep anaaam bebeler ne zaman büyyeceniz ben ne zaman bi rahat etcem yaa...:KK52:

geçmiş olsun canım kocan haklı bu ne yahu ne geçmiş olsunu daha geçmediki deseydiniz daha iyileşmeden basmasınlar bide onlarla uğraşma hay allaaam yaa delirtir bu insanlar valla...anlayış yok gelir kalkmak da bilmez bi de çay çorba beklerlerya...:KK4:
ben de bu gün bahar yorgunluğu galiba kafaı tutamıorum yaa uyusam uyusam hep anaaam bebeler ne zaman büyyeceniz ben ne zaman bi rahat etcem yaa...:KK52:

valla rukiyecim düşüncelerime tercuman oldun resmen biliyomusun..inan diyecektim az önce ama bu kızda kıymet bilmez hoşgeldine gelen hakkında ne düşünüyor ne kadar ayıp diyenler olur diye ses etmedim valla :) ay rukiye inan buyurun gelin dedim ama valla keşke demeseydim..beş dakka geçmiş olsun demeye geldik dediler ama elişilerini bile alıp gelmişler uzun uzun oturdular..eee o kadar oturana bomboş ta olmuyo mecburen bişeyler hazırladım çay demledim kahvaltı tarzı yediler artık napıyım bacım geberiyorum zaten pasta börekle uğraşacak dermanım yokki. tamam asla evime gelen misafire ikramı horgörmem severim yedirip içirmeyi ama bacım hasta ziyareti kısa olur diye biliriz neyse zar zor hazırladım artık.. inan akşam yemeğini bile eşim hazırladı sağolsun yapmış bişeyler makarna falan.. allah razı olsun.. azıcık toparlandım yemeğide yiyince ilaç falan içtim halsizliğim kalmadı pek ama burnum tıkalı salya sümük... hakkımızda hayırlısı şükür halimize..

bilmezmiyim yaa aslında en iyi onlar anlamalı halinden ben şahsen hastaya yeni taşınana yeni doğum yapana hemen bastırmam dur yahu millet bi kendine gelsin bi misafir ağarlayacak kadar toparlansın dimi...haa birinci derece akraban başka ama dışardan biri bence zamanını bilmeli bu ne..
ha ille gelceksen gel bi 10 dakka bi meyve suyunu ya da kahveni iç tamam iyileşince gelirim de kalk zannediliyoki ev ssahibi kızar böylesine aksine memnun bile olur da yazık naapsın kalk git de denmezki işte..

bilmezmiyim yaa aslında en iyi onlar anlamalı halinden ben şahsen hastaya yeni taşınana yeni doğum yapana hemen bastırmam dur yahu millet bi kendine gelsin bi misafir ağarlayacak kadar toparlansın dimi...haa birinci derece akraban başka ama dışardan biri bence zamanını bilmeli bu ne..
ha ille gelceksen gel bi 10 dakka bi meyve suyunu ya da kahveni iç tamam iyileşince gelirim de kalk zannediliyoki ev ssahibi kızar böylesine aksine memnun bile olur da yazık naapsın kalk git de denmezki işte..

aynen katılıyorum canım.. neyse dedikodularını yapmıyım şimdi.. :) bu arada o dediğin yeni eklenen eve bende baktım çok şık yorumda yapmıştım zaten..tam senin tarzın evet görünce hemen aklıma geldn zaten.. ama evin hemen hemen her yerinde kullanmış bu tarzı hep böylede sıkar beni canım yaa..belki bi oda olabilir mesela yatak odası..ama heryer öyle olunca ne biliyim sıkılırım ben hep aynı tarzdan ama zevk meselesi tabi..

yok kıs yok ben hiç sıkılmazdım da işte benim eskiden beri beğendiğim bu tarza cauntry dendiğini bile yeni öğrendiğim ve bizim zamanımızda english home ikea vs bırak bi bellona bi istikbal vardı ordan da alabilecek seçneğin öyle çok değildi yani hem maddi hem görsel açıdan ..ama eğer olsa ben de tüm evimi bu masal gibi dekorasyonla dekore ederdim sanki hakkaten asaldaymışsın gibi cici bici ...ama eşim ne derdi bilem tabi ben bi kadın olarak sevsam de şahsi fikrim onun pembeden hiç hoşlanmadığı yönünde:KK9::KK9::KK9:

yok kıs yok ben hiç sıkılmazdım da işte benim eskiden beri beğendiğim bu tarza cauntry dendiğini bile yeni öğrendiğim ve bizim zamanımızda english home ikea vs bırak bi bellona bi istikbal vardı ordan da alabilecek seçneğin öyle çok değildi yani hem maddi hem görsel açıdan ..ama eğer olsa ben de tüm evimi bu masal gibi dekorasyonla dekore ederdim sanki hakkaten asaldaymışsın gibi cici bici ...ama eşim ne derdi bilem tabi ben bi kadın olarak sevsam de şahsi fikrim onun pembeden hiç hoşlanmadığı yönünde:KK9::KK9::KK9:

Tam tersine benim eşimde öyle çiçekli desenli şeyleri çok sever..:) mesela en son salonuma halı alacakken ben hep geometrik desenlilere bakıyorum eşim gidiyor çiçekli sarmaşıklı desenlere bakıyor :) bizimde tam tersi işte.. hatta sırf eşim beğendi diye evlenirken oturma odamın halısını tamamen çiçek desenli aldım.. sormuştum o zamanlar ne bu çiçek böcek merakı diye.. öyle ölü gibi bi ev sevmiyorum bahar gibi çiçek gibi bi evim olsun isterim demişti..halada öyle der.. :) sadeliği de çok sever.. ve eminim bu english home tarzını göstersem çok beğenir.. bende seviyorum ama bu ratzı ama heryerde değil..bir odada belki ama heryer olsa sıkılırıdm.. yinede minimalist diyorum ben illaki :) vazgeçilmezimdir.. bu arada canım aksesuarlarımızı paylaşalımmı diye bi topik açmıştın ya sen, işte oraya salonumdaki bikaç aksesuarı koydum bakmadın sanırım.. bi bak bakalım sen ne diyeceksin.. bu arada bu topik hızını kaybetti sanki değilmi giren çıkan yok kızlardan..nerelerdeler geztapo fazey falan.. :) ha bugün noldu biliyomusun hasta halimle yine misafir ağırladım eşimin arkadaşı geldi hanımıyla.. erken vakitte geldiler akşam üzeri gittiler.. eşime dedim ben sağlamken gelmezler ben hasta oldum evim dolup boşaldı resmen.. allah gelenimizi gidenimizi eksik etmesin tabi şükür ama inan hasta hasta da hiç çekilmiyor misafir hele de yemekli falan.. valla dün akşam eşim hazırlamıştı yemeği o derece halsizdim bugün zar zor kalktım mecburen.. sabah hastaneye gidip geldik dördüncü iğne için inan varya düşüp bayılacaktım hastanede, zaten halsizim birde ilaç kokusu mahfetti beni.. iştahım olmayınca bişeyde yemeden çıkmıştım sabah.. hepsi üst üste geldi ama şükür evime dönebildim sağ salim.. oğlum daha iyi günden güne düzeliyor ama öksürüğü baya arttı o da normalmiş balgam sökücü şurup vermişti doktor o yüzden öksürür öksürsün daha iyi dedi.. onun dışında gezip eğleniyor oynuyor..havada güzel bu aralar babası gezdirdi akşam üzeri..ben paso yatıyorum ama şu bi kaç saattir ayaklandım gibi.. kalktığım gibi açtım burayı sizi merak ettim ama kimse girmemiş :KK43: neyse baya uzattım mektup gibi oldu benden kısa kısa inciler dinlediniz hanımlar, bir dahaki proğramımızda görüşmek üzere esen kalın :):KK9:

X