merhaba,
bizde yatak odası takımımızı boyatmak istiyoruz ama çok astronomik rakamlar isteniyor.Bu durumda boyatmak mantıklı olmuyor.Acaba sizin ustanızın irtibat telefonunu vermeniz mümkünmü?
teşekkürler
hımm kaplamaysa farklı ama benimki bu eskitme denen ahşap mobilyalardan canım onlar zımparalanıyoy o yüzden çıkmaz altından boya falan...dün duydum ki şimdilerde bu mobilyalar çok pahalıymış ama 2.el çok az kullanılmışları satılıyormuş milllet komple takımı kahverengi şeklinde 500 liraya alıp 1000 liraya boyatıp 1500 tl ye cauntry tarz mobilya diye satıyorlarmış...çok teşekkürler canım...biyerde buldum uyguna yapan ama kaplama olduğu için mobilyalarımız boyanır ama en ufak bir çarpmada eski boya çıkar ortaya dediler...bizde vazgeçtik...bakalım belki başka bir çare buluruz...
heeey nerelerdesiniz yahu nööörüyonuz?ben gelmiyom bakıyom da kimse uğramıyo nerelerdesiniz napıyonuz??
ben hep buralardayım sen nerelerdesin yok oldun gittin canım yaa..ses soluk yok kimsede nerelerde herkes..girip çıkıp bakıyorum kimse bişeyy yazmamışunutulduk koptuk valla..
teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın için...bakıp bakıp geçenler var çünkü yorum yazmaya eriniyorlar sanırım...
merhaba rukiyecim ne yaptın bir girişimde bulundunmu?bitince foto ekle meraktayım yaaa
valla gazelcim haziran itibariyle ev aramaya başlıycaz sanırım.o yüzden elim kolum kalkmıyor.bir iş yapmak istemiyorum.duvarlarım çok kirlendi ama hiç silesim yok.böyle belirsizlikde zor.onun dışında bu 4+4+4 olayı nedeniyle sanırım oğlum seneye ortaokullu olacak bi yandan bunu düşünüyorum .iyi mi olacak kötü mü olacak diye...Rukiye sanırım bahçeyle ilgileniyordur.malum hava düzeldi çocuklarda eve sığmıyor onların peşinde geziyodur.senin bilezik işi hallolmuş sevindim .işte böyle canım .
merhaba kızlar nasılsınız sizleri çok merak ettim ne var ne yok yazılanları okumadan yazıyorum baştan söyliyeyim benim hayatımda değişiklikler var akrabaların yakalşık 50 kişi kadar davetini verdik çok şükür onu atlattım kv gitti memleketine küçük kızımın konuşamama sorunu var dr kreş dedi ve ben kızımı kreşe verdim her sabah kızımla okuluna gidiyoruz yürüyerek 15 dk düşünün devamlı dua ediyorum biran önce konuşsa diye çok zor oluyor ağlayarak onu bırakmak dayanamıyorum ama mecburen eeee sizde ne var ne yok ...