- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
merhabalar ben geldiiiiimmm!!!bugün çok mutluyum istediğim gibi bir süpürge buldum .bulana kadar sabahın köründen öğlene kadar alışveriş merkezinde gezdim ama çok memnunum.haa tabi daha yeni süpürgemle süpüremedim fırsat olmadı.sabah ilk iş deniycem.bu aralar hep süpürgeyle ilgili sitelere bakıyodum o yüzden yoktum.bi de ben hep eksplorer dan giriyodum fitil oldum yaa sayfa donuyor kk da istediğim konuyu okuyamıyorum iki saat açılmıyor dün gece kafayı yiycektim.bugün ilk iş mozilla yı yükledim ve rahatladım .bende pc.de virüs var sandım korktumdu.burak iyi olmuştur artık gazelcim .öksürük vücudun savunma mekanizması olsun daha iyi mikrobu atıyor böylece.ben bu hayatta hakedene hakettiği kadar değer verilmesi gerektiğini gerçek dostun insana yük olan değil zor gününde yükünü alan olduğunu acı tecrübelerle öğrendim ve maalesef bencil oldum artık .gazelcim rukiyecim daha çok gençsiniz en iyi koca bile bir yapar iki yapar üçüncüde komşuların için hazırlanıp yoruluyosun sonra bizi ihmal ediyosun der.bizim eskiden hem gidişimiz hemde gelenimiz öyle çok olurduki.benden size nacizane bir arkadaş tavsiyesi insanlara çok verici olmayın verdikçe fazlasını isterler çünkü...gazelcim rukiyecim haddimi aştıysam hakkınızı helal edin.gelelim yeni evlere o çiçekli evi bende gördüm .biliyosunuz tarzım değil.ama açık renk evleri seviyorum ben de.bu arada boyatma işinden oy birliğiyle vazgeçtim .çünkü yatak odamın dolabı bize artık yetmiyor ve büyük bir dolap istiyorum ben artık .salon yatak odasına göre daha iyi durumda kur sök olayı olmadığı için.gittiğiyere kadar ..gitmediği yerde ucuz mucuz neyapalım gücümüzün yettiği yerden yenisini alırız diyoruz.ondan sonracıma evimiz belli olmadığı için şu an elim kolum bağlı.ağzımın suları aka aka mobilya sitelerinde geziyorum .bugünlük mektubuma son verirken selam eder gözlerinizden öperim
gazelcim olur neden olmasın sonuçta kahve tonu düşünmüş almış anneciğin canım benim canını sıkma.dikilip asılınca güzel olur .birde senin tüllerin ne renk ve kumaşının türü ne ?üzerine üşenmezsen pul payet işleyebilirsin bence çok hoş olur .ama sen dur şu kumaşları bir gör ona göre yaparsın.benim burda bir arkadaşım salonunua iki tane ip perde aldı şu pazarlarda satılanlardan .inan varya salonu saray gibi oldu .ben olsam uğraşmazdım.pek sevmiyorum ince işleri galiba.bu arada gözün açılmaya başladı galiba..?Allahım sağlık versinhttp://img402.imageshack.us/img402/3466/88314042.jpg
merhaba hanımlar nasılsınız ben oldukca yoğun bir hafta sonu ve başı yaşadım hft sonu kv gelecek diye temizliğe kalktım allahım birde deli gibi başlamışken hepsi tmz olsun diye cam kapı halı derken koca avi 3 günde anca bitirdim dünde komşular geldi hoşgeldine 15 kişi 5 tanede çck inanın 5 çck 15 kişiye bedeldi oldukca hareketli geçirdik neyse alnımızın akıyla atlattık siz neler yaptınız gazelim oğlun iyiymiş sevidim inan dikiş işinden hiç anlamam yardım edemiycem canım geztapo sağlık gidince anca öğreniyoruz değilmi deyersiz insanlara deyer vermemeyi keşke sağlık gitmeden öğrenmiş olsaydık neyse bunada şükür rky canım naçizane benim fikrim senin salon armut rengi pembe olmaz turkuaz daha yakışır yaa....bakın bir mektupta hepinize yazdım aferin bana dimii...
yok hayatım ne gitmesi kv artık benim yanımhep onun için giremiyorum ya neyse ne hamaratı yaa inan çok yorgunum oturuyorum şu an akşama yemek yapacığım kalkmak istemiyorum neyse ya sen o kadar hasta iken komşularını niye kabul ettin hiç dinlenmediğin için daaha ağırlaştı hastalığın çok geçmiş olsun canım sakın yarana dokunmaki iyleşsin ama yeri kötü imiş biraz zorlanırsın oğluna çok sevindim o iyileştikten sonra sen daha çabuk iğleşirsin inşlh siz gençsiniz canım temizlik size iki gün dayanmaz nedirki sağlık olsun yeter dimi ... açıkcası gazel nasıl olacak perde işin annen ne güzel almış sağolsun ama tülün desenli kalın perde desenli göz yormazmı sence...
ooo naber ne var ne yok kızlar benim nette sıkıntı var yaa donup donup kalıyo yarım yamalak okuyorum bazen yazılarınızı şimdi de geriye dönmeye korkuyorum yine takılır diye valla delircem nooluyo bu bilgisayara yahu..gazelcim geçmiş olsun canımcım baharda grip olunmadan atlatılmıyo ne yazıki benimkiler de ayakta atlatıyo şimdilik okuldan kapıyolar işte..baktım nette dolaşaıyorum ben de fazeycim gibi temilik yaptım falan misafir geldi derken ee artık havalar ısınıyo bahçem bakım istiyo artık eskisi gibi giremem aa akşamları okumaya çalışıtrım inşallah..gazelcim ben değiştirmedimki canım konu başlığunı sanırım yönetici değiştirmiş ben de anlamadım...ama yeni başlık açabilirsin istersen ...
fazeycim pembe konusunda ben de takıldım yaa ama askıya aldım bakalım yaz bi gelsin tv sehpasını oturma odasına alayım o zaman salon daha bi ferahlar kafamda netleştiririm o zaman sanırım ama eşim turkuazdan ya da krem renginden yana..bi de tutturdu oturma odasına şöyle rahat bi köşe alalım diye malum ben de köşe sevmiyorum naapcaz bakalım ama gerçi misafir için değil kendimiz için olacak o oda daha çok da dağınık eşim ve çocuklar için..işte böyle bende bi numara yok yani ...
ahh adetler nediyim haklısın yazık oki hiç kullanmadıysan doğru dürüst elinden geliyorsa haklısın bende yok işte ablama müracat ediyorum neyse bekliycem resimleri inşlh görürüz silmeden.......valla fazeyim bende bilemedim canım yaa..şöyle anlatayım.. o tülleri evlenirken kayınvalidem yaptırdı..bizim adetimiz böyledir.. iki odanın perdesini kız tarafı yapar, diğer iki odayı oğlan tarafı yapar..biz yatak odası ile mutfağı yaptırdık annemle, kayınvalidemler de oturma odası ve salonu yaptırdı.. ama o sıralar ben tabi hep fon perde istiyorum haliyle ama kayınvalidem de kızım baya sıkıştık dedi düğün yapıcaz bi yandan borçlar desen öyle..ucundan kıyısından biraz bazı şeyleri alamayacaz dedi..ne diyeyim bende olur dedim..evlenince alırız dedi eşimde..o zaman öyle oldu sadece tül ve güneşlik yapıldı.. zaten yaptırdığımız yer tanıdıklarıydı ve taksitle yaparlar fiyatta da yardımcı olurlar diye başka yere gitmedik.çok az tercihim vardı ve içlerinde en güzeli buydu bende aldım mecburen..zaten 3 sena olucak evleneli o zamanlar onlar modaydı fazeyim ya nolcak işte..şimdi de eşime masraf çıkartıp yeni tül alıp perdeyi ona göre dikmek istemiyorum..birde işin israf tarafı var ve ben asla israfcı değilimdir elimdekini değerlendirmek ve elimde olanı sırf zevk için değiştirmek gibi bir yapım yok..birde yazık değilmi yeni alsam onları napcam öyle boşa gidecek bekleye bekleye..birine versem zaten kıyamam daha yeniler yani..birde biz pek salonu kullanmıyoruz evimiz sobalı olduğu için salon soğuk diye misafirlerimi falan hep oturma odamda ağırladığımdan dolayı salon yepyeni daha bütün eşyalar.. o yüzden böyle oldu yani fazeycim..bende fon perdeyi çok seviyorum içimde uhte kaldı gitti..görüyorum herkeste var şimdi insan imreniyor haliyle..birde kendi emeğimle bişeyler üretmek evime bişeyler katmak hoşuma gidiyor..hem hobi hem eşya amaçlı bi perde dikmek istiyorum.. artık annem almış sağolsun, dikicez bakalım..olsa da olmasa da napıyım olduğu kadar artık..ne demişler benim adım hıdır elimden gelen budur :) bakalım dikince sizede resmini gösteririm..hem belki güzel olur ya bakarsın şık bişey çıkar ortaya :) bakalım artık..
kızlar selam hayırdır hiç kimse uğramaz oldu nedense koptukmu birbirimizden yahunerelerdesiniz bacılarım..iki gündür ses yok kimsede..
merhaba,
bizde yatak odası takımımızı boyatmak istiyoruz ama çok astronomik rakamlar isteniyor.Bu durumda boyatmak mantıklı olmuyor.Acaba sizin ustanızın irtibat telefonunu vermeniz mümkünmü?
teşekkürler
merhaba,
bizde yatak odası takımımızı boyatmak istiyoruz ama çok astronomik rakamlar isteniyor.Bu durumda boyatmak mantıklı olmuyor.Acaba sizin ustanızın irtibat telefonunu vermeniz mümkünmü?
teşekkürler