Yatak odası takımımı boyatmak istiyorum.....

rukiye kıız arada bböyle mektup yaz bize merak ediyos yaff:KK1:biz de hiç bi değişiklik yok yaz rehavetine çabuk girdim ben.elim kolum kalkmıyo bi iş yaptığım yok burda bir derdim var topiklerine bile girer oldum .takılıyoz işte ..valla ne güzel uğraşacak bişeyler var sende.efeyi hayal ettim şimdi çok tatlı geldi öp benim için canım görüşmek üzere inşallah

oyyy oy yerim ben o efenin dillerini rukiye yaa :) tatlım benim çok hoşuma gider o yaştaki bebelerin konuşmaya çalışma şekilleri... maşallah barekallah... erken başlamış canım evet nazar olmasın...burak da üç beş kelime söylüyor ama efe kadar değil...malum biz kuş uçmaz kervan geçmez biyerde yaşadığımızdan millet emekli yaşlı istiyar çoluk çocuk yok burada hiç...yalnız başına büyüyor kuzucum... o yüzden pek konuşamıyor daha... haliyle yiğitin çok faydası vardır efeciğe... arı meselesine hiç girmeseydiniz bacım yaa üzüldüm valla onun bakımı çok ozr...kayınpederimde var bayaa var hemde...inan ömrü arılarla geçiyor...dedemde de var 40 falan var kovan... allahım görsen arı arı bıktık mevzusuda bitmiyor anam bi görsen...bir çıta bal yiyecez diye çekilecek dert değil valla bacım...kolay gelsin ne diyim almışsınız artık...senin eşinde benimki gibi eser akıllı sanırım..bizimkide öyle aklına bi gelsin veya biri bişey soksun aklına tamam artık dünya yıkılsa yapacak onu :) eşler hep böyle heralde.. yağmur burda da fena canım iki haftayı geçti güneşi göremedik valla eve kapanıp kaldık... birde bizim burada yol çalışması var tam evin önüne büro açtılar mütahitler bi görsen 30 40 işçi var hep bizim evin önündeler inan çıkamıyorum dışarıya.. yağmurda baya engel oldu güneş çıksa diye gözüm havada valla... haziran başında memlekete gidicez canım nasip olursa...onun dışında da pek bi hareket yok bizde tatlım... epeydir görüşemiyoruz iyi oldu böyle yaz arada mektup..:) en azından birbirimizden haber alırız...sağolsun geztapocum yalnız bırakmıyor beni denk geliyoruz bazen burada...:) geztapocum valla haklısın sıkıldıkça bende bir derdim var bölümüne bakar oldum :) strese sokmaktan başka işe yaramıyor be orasıda :) neyse olmazsa orayada açarız bi topik canım... :) rukiye fazey sizinde haberiniz olsun bakın :KK1: evleri hallettik boyalar badanalar eşyalar yastıklar :) çözdük hepsini... hay allahım gece gece çenem düştü....neyse canlarım hepinizi öpüyorum çok çok.... görüşmek dileğiyle esen kalın :KK1:

kesinlikle beyaz olmalı benim bütün mobilyalarım beyaz lake çerçeveleri siyah keşke onlarda beyaz olsa diyorum şimdi sakın daha koyu bi renge boyatma bu halde tozu belli eden daha koyu renkte daha çok belli eder

kızlar bundan 9-10 yıl önce eskitme mobilyalar vardı açık renk mobilyalar falan pek yoktu benim de öyle yatak odam eskitme tozlarından yıldım resmen ve komodinleri ve şifonyride bayaa bi çizildi şimdi bu yaza inşallah boyatmayı düşünüyorum boyacım ya daha koyu bir renge ya lakeye yani bembeyaza ya da krem rengine boyanabileceğini söyledi daha koyuyu aman aman asssla istemem ama beyaz mı krem mi bu tar mobilyalara daha iyi gider kararsız kaldım ..benim mobilyalarım
eskitme-yatak-odasi-takimi.jpg

bu tarz bundan bi tık daha açık renk ama şekli hemen hemen aynı gibi az çok fikir vermesi açısından resimler ekliyorum

beyaz olursa böyle:
yatak+odas%25C4%25B1.png

krem olursa da böyle gözükecek:
images

kirmizi-country-yatak-odasi.jpg

bu tarz ama pembeli falan da olabilir bi yatak örtüsü:
Beyaz+Yatak+Odas%25C4%25B1.2.JPG

DSC00396.JPG

gizli+teras+%252813%2529.jpg

gizli+teras+%252815%2529.JPG

IMG_7280+%2528Kopyala%2529.JPG

Marks-Spencer-yatak-odas%C4%B1.jpg

ingiliz-country-nevresim-takimi.jpg

country-yatak-ortuleri.jpg

LAURA-ASHLEY-YATAK-ORTUSU-TAKIMI-ENGLISH-COUNTRY__24767245_0.jpg

beyaz.jpg

pembeyatakodasi.jpg

shabby_chic_white_bedroom.jpg

3348926997_dbc736ee12.jpg

Wilshire%2B5-Piece%2BAntique%2BWhite%2BBedroom%2BSet.jpg

bedroombed.jpg

parkelerim koyu kahve rengi ben duvarları da ya çoook uçuk bir pembe ya da kesekağıdı boyamak istiyorum ve böyle minik pembeli kremli yatak örtüsü ya da pike ve üzeine yine çiçekli yastıklar kırlentler koymak istiyorum ferah ve sade olsun istiyorum çok dinlendirici geliyo bana bu cauntr tarza yakın bişey olacak sanırım...

canım merhaba
bende mobilyalarımı boyatmak istiyorum beyaz lake
sen boyattın mı acaba yatak odanı nekadara mal oldu
benimkiler eskitme değil ama

herkes nerde bugün kimse yok muuuu???huuuu hanımlar fikir verecek kimse yokmu?
beyaz her zaman cok guzel harıka super....
Bence hıc dusunme dırek boyat derım o ıslemelı yerlerı de daha modern bı kumas ya da kaplamayla kaplatabılırsınız. Ya da oralarını pembeye boyatabılırsınız. Cok guzel olur. eskıtmeden ıyıdır. İç karartıcıııııı . Boyatırsanız resımlerını atar msıınızz:KK6:

benim boyacım barış usta çok sanatkar biri bu güne kadar boyatmış oldugum mobilyalardan çok memnunum

napıyım canım yaa turkuazla kafayı bozdum bu aralar..herşey gözüme öyle görünüyo vallahi..:) eşimde bıktı inan geçen cumartesi tekzen'de dolaşıyoduk turkuaz olacak aman turkuaz olsun vay bunun rengi turkuaza uyarmı falan .... adamcağıza bıkkınlık geldi resmen... o narların turkuazını bulamadım kırmızısı vardı..yok bu olmaz dedim turkuaz olacak.. nar kırmızı olur o neymiş mavi narmı olur diyo..:) gülermisin ağlarmısın.. şu salonun dekorunu bi bitirsem ohh diyecem artık..bide bu kadar planlayıp ayarlayıp kafamda,, gidemedim yaa ondan böyle oldu :: bitirince rahata ererim inşallah...beyaz orkideyi çok seviyorum ama :) bende o beyaz orkideyi alıp turkuaza boyamazsam neyim :) ibreti aleme gösterecem burada.. ilk sana gönderecem..:p

işte size turkuz narlar, http://clubboon.com/item/index/cd/856921

Eklentiler

• $turkuaznar.jpg
    $turkuaznar.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Acaba antalyada oturup mobilyalarını boyatan ve memnun kalan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

X