- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
hımm anladım aslında hoş da olmuş ama yine kokoş duruyo işte ben süslü olsun istemiyorum yaa hatta sehpama falan da bu yemek masalarında oluyoya uçları sivri üçgen gibi hani adını hatırlayamadım onlardan istiyorum yastıklarla aynı renkte...neydi adı şu zıkkımın yaa ..off ben bu fiskosu boyayayım olmazsa kreme ortası da komple değil de tam orta kısmı cam oraya da bi desen mesen bişey yapsam da öyle boş mu dursa amaan en iyisi kaldırayım ben onu ordan..
runner canım sanırım onu diyorsun.. ama fiskosa olmaz ki canım yaa..bu fiskoslar böyle.ama yemek masasına ve orta sehpaya çok yakışıyor..kız geçen gördüm tekzende deriden yapmışlar 40 lira yazıyo etiketinde..of dedim bu ne.. alt tarafı ufacık ince bişey.almadım kaldı..zaten şuan pek lazım değil bana masam zaten antrede duruyo salonda yer yok gördün işte..ilerde taşınırsam düşünürüm bakalım..ama sen alabilirsin.yakışır masana ve orta sehpaya.benim fiskosta olmadı zaten öyle şimdilik örttüm duruyo öyle işte..evim dar biliyorsun kaldırsam nereye koycam şimdilik dursun bakalım dedim.. senin yerin varsa kaldır bencede canım karsambalıktan başka bi işe yaramıyor..