- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
-
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
Bende sizin gibiyim, ne kadar özlesemde yapamam başka yerde. Benim birde sesimi kontrol edememe gibi bir sorunum var. İki gün sevişmeyince araya neden soğukluk girsin bende onu anlamadım.Allahım korusun niye soğukluk olsun.
Haftasonu ya da bazı akşamlar işimiz var deyip çıkıp evinize gidip gelebilirsiniz.
Ben yapamazdım biliyorum.
Annemde kaldık biz de. Hem de 2 aylık evliydik.
Biraz fevri ve abes olmuş hasta adama olanların anlatılması. tamam size hak veriyorum ama olayı kayınpedere anlatacak kadar abartmışsınız yani. Kayınvalidenin patavatsızlığı deyip çok da üstünde durmamalıydınız. Sonuçta nikahlisiniz, herkes bilmiyor mu sizin sevistiginizi?Ben sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.
Anlatıp gitmedik yani, babası özellikle aradığı için eşim de annemle sorun yaşadık demek zorunda kaldi
Eksik yazmışım. Bu arada ben niye o kadar sık yapıyorsunuz diyenlerden değilim. Olabilir herkes bünyesine isteğine gire yapar. Kimseyi ilgilendirmez. Sadece takıldıgım tepkinizin abartı olması. O kadar baktınız kim bilir kaç gün kalmıştı, hepsi çöp oldu şimdi.Ben sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.
Anlatıp gitmedik yani, babası özellikle aradığı için eşim de annemle sorun yaşadık demek zorunda kaldi
Isterse düşünmesin karı koca onlar. Az yapın gibi yorumlar var konu sahibinin kayınvalidesi gibi. Kime ne ki?Arkadaş bi öncekinde boşanma düşünüyordu
Belki o yüzden.
Zaten ses nasil kontrol edilir anlayamiyorum ben. Allah kv ile surekli yasayanlara yardim etsinBende sizin gibiyim, ne kadar özlesemde yapamam başka yerde. Benim birde sesimi kontrol edememe gibi bir sorunum var. İki gün sevişmeyince araya neden soğukluk girsin bende onu anlamadım.
Amin amin. Cidden çok zor işler. Ama öyle çıt ses çıkarmadan yapanlarda varmış :) kendileri sussa yatakları gıcırdar oysaki.Zaten ses nasil kontrol edilir anlayamiyorum ben. Allah kv ile surekli yasayanlara yardim etsin
Ben yapamam oyle, sevismem daha iyi:))Amin amin. Cidden çok zor işler. Ama öyle çıt ses çıkarmadan yapanlarda varmış :) kendileri sussa yatakları gıcırdar oysaki.
:) kesinlikle.Ben yapamam oyle, sevismem daha iyi:))
Adam hastaydı ya .Keşke boyle yapmasaydınız.Evinizde kucuk kacamaklar yapardınız.Anne baba bunu alıcam şunu alıcam dıyerek.Ben sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.
Pessss!Ben sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.
Adamcağız kendi rahatsız olmuş. Gitme sebebiniz Anlatılınca yaşadığı şoktan hanımına pas atmış. Kendi sıyrılmış, sizden kurtulmuş ama kendisi de göndermemiş olmuş. Hasta olmasa uyanık derdim.Ben sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.
nasıl ayıp yaBen sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.