- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
Hayırlı olsunBu nedir ya, yıkıldım gülmekten. :)))) Bir doğum kontrol yöntemi olarak ; KAYNANA, Yakında sinemalarda.
Kanka
Net bağlatmışın
Mağara çıkışı ilk gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunBu nedir ya, yıkıldım gülmekten. :)))) Bir doğum kontrol yöntemi olarak ; KAYNANA, Yakında sinemalarda.
Çok sağol teşekkür ederim güzel düşünceniz içinNe münasebet canım, libido diye bişi var.
Her gün sevişiyorlar diye neden anormal olsunlar.
Neyse ki çözmüşsünüz problemi T Turuncuyaprak
Neye güldün?Kız gece gece sesli güldüm.
Dikeni mi varmış? Nerden biliyon?Güle mi bensettiniz gerçekten
Dikkat edin de dikeni batmasın
Size sonuna kadar hak veriyordum ama son soylediginiz olmamis. Basit kacmis..Bugün eşim gitmedi biraz önce babası aradı, eşim de olayı anlattı. Kayinpederim annen yıllarca bu evliligin huzurunu kaçırdı sizinkini de kaçırmasın artık gelmene gerek yok oğlum, bir kaç güne kardeşin gelecek demiş. O kadar bakıp bakıp da sonunun böyle bitmesini istemezdik, herkese teşekkür ederim.
Bu arada kamu spotu olarak şunu da söylemek istiyorum. Herkes sevişmeyi sevmeyebilir önemli görmeyebilir ama sevişmek yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaçtır. Siz sevmiyorsunuz diye seven insanlara az sevişsen ölür müsün denmez. Oglunun gülü* kesilince sünnet düğünü yapan insanlar oğlu o gülü* kullanınca rahatsız olmasınlar
Ramazana gireli kocamla kanki modundayız ama mıçmıç öperiz severiz soğukluk tam olarak ne zaman başlıyor merak ettimBenim psikologum da gecen buna benzer bisey anlatti bana. Kaynanadi ne her gun yikaniosunuz deyip şofbeni kapatiomus sevismesinler diye. Eee dedim naptin? Regl gunlerimde gittik kaynanama ondan sonra diyo. Oyk dedim çözüme bak ya tabi içimden. Hazir sevismioken gitmisler yani da reglde de insan daha cok yikanir hey allam.
Ben takdir ettim konu sahibi seni keep on gülling yalni seyi merak ettim. Sık sevismeyince sogukluk olacagina neden inaniosun? Ya da bu yuzden mi sık sevisiosun acaba?
Kocası o halde diye taktı zaar. Ben yapamıyorum onlar da yapamasın diye tövbe tövbeeeyani gülüyorum kusura bakmayın ama şaka gibi konu cidden. Kocası bu haldeyken sizin yatak odanıza takması ne denir bilemedim.
Aynen yaa sonra millet niye kokuyor deniyor: (Benim psikologum da gecen buna benzer bisey anlatti bana. Kaynanadi ne her gun yikaniosunuz deyip şofbeni kapatiomus sevismesinler diye. Eee dedim naptin? Regl gunlerimde gittik kaynanama ondan sonra diyo. Oyk dedim çözüme bak ya tabi içimden. Hazir sevismioken gitmisler yani da reglde de insan daha cok yikanir hey allam.
Ben takdir ettim konu sahibi seni keep on gülling yalni seyi merak ettim. Sık sevismeyince sogukluk olacagina neden inaniosun? Ya da bu yuzden mi sık sevisiosun acaba?
yani insan bu kadar sık sevişmez en azındanBiz 1 aydır kalıyoruz. Bir gün sevişme 2 gün sevişme, adam hasta ama biz hicbir şeyini eksik etmiyoruz. Ne diye aramıza soğukluk girmesine izin verelim ki.
Seks'e ara verince araya soğukluk girdiği içinmi sürekli seks yapıyorsunuz?Biz 1 aydır kalıyoruz. Bir gün sevişme 2 gün sevişme, adam hasta ama biz hicbir şeyini eksik etmiyoruz. Ne diye aramıza soğukluk girmesine izin verelim ki.
kendi sevişemeyince oğluyla gelinide sevişsin istemiyor galiba. kapı dinleyebilir dikkatyani gülüyorum kusura bakmayın ama şaka gibi konu cidden. Kocası bu haldeyken sizin yatak odanıza takması ne denir bilemedim.
Babaya olayi anlatip evlerine gitmişlerKonu sahibi nasıl çözüm bulmuş ben kaçırdım
Aslinda ne kadar ayip boyle sacma konuyu anlatmak zorunda birakilmak..Babaya olayi anlatip evlerine gitmişler
Babaya olayi anlatip evlerine gitmişler
Ben sinirlendim evime geldim. Eşim de akşam gitmedi. 10 gibi eşimin babası aradı sorun mu var dedi. Eşim de olayı anlattı. Babası da kardeşini çağırmıştı 1 2 güne gelecekti, siz artık gelmeyin demiş.Konu sahibi nasıl çözüm bulmuş ben kaçırdım