Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

40 yaşındayım şunu anladım eğer çocukların yoksa kimseyi çekme bugün küfür eden yarında eder hatta belki dünde etmiştir ama üstünü ortmussunuzdur.ayrica ben kendi çocuklarima zor bakıyorum onlar benim canım kanım her türlü kaprisleri bile isteye seve seve çekiyorum ama elin şımarık çocuğunu hiç çekemem yarin buyuyun size kan bağı yok düşman olur bütün emeginizi red eder .Annesi uyarsa sorun olmaz ama siz o kadar emeğe bir ricada bulunsaniz size bana zorbalık yapıyor kızıyor der çünkü siz öz annesi değilsiniz hiç ugrsmayin caniniza yazik

9 yıldır bitmeyen bir mahkeme için sizi kullanarak video çekmek istiyor buna müsade etmediniz diye de size küfür ediyor... olayları enine boyuna tekrar düşünmenizi tavsiye ederim..
+100000
Diğer kadının gözüne sokmak için karısını kullanıyor.
Üstüne kadın istemiyorum deyince basıyor küfrü
Bana ilişkileri şu zamana kadar her şey adamın istediği gibi gittiği için iyi gibi geldi.
En ufak istemediği bir şey olunca da gerçek kimliği ortaya çıkmış.
Bu arada cidden çocuksuz kadınlar çocuklu adamlarla evlenmemeli
Al sana daha evliliğin ilk aylarında 100 tane sorun

Üzüldüm yaşadıklarınıza ama hep diyorum bir kadın çocuğu da varken kolay kolay boşanmaz

illaki cocuklu boşanmış erkeklerde bi sıkıntı oluyor , eski eşini de böyle kolayca harcıyordur emin olun,

bence yol yakınken cocuk da yokken ayrılmanız daha iyi,

Şartları olgunlaştırıp tabi böyle küçük mesele için gururunuzu 2 paralık eden biriyle ömür geçmez.

Eşimin en büyük hayali benden çocuğu olmasiydi. Şu 2 güne kadar. Biz o zamanlar başka şeyler peşinde oluruz der hep velayet konusu açılınca. Çünku bizden olacak çocuklar onun istediği gibi olur diye düşünüyor. Daha ilmi falan.

Yap yap ilk göz ağrısı çocuğuna verdiği 5500tl nafakayı yarıya indirmek için ‘1 hafta değil 15 günde bir göreyim’ diye avukatıyla plan yapan baba seninle olan çocuğunu kesin başüstünde taşır (!)

O kadın cazgır ben değilim benimki öyle olmaz’ diyorsun ama yap da gör ne olduğunu böyle erkekler kadına göre şekil değiştirmezler ilk çocuğa verdiği ilgi ve nafakanın yarısını bile zor alırsın.

Böyle bi üye var isim değiştirdiği için bulamadım 2 kere evlenmiş boşanmış 1 cocuklu erkekle evlendi o çocuğun nafakasını kıskandığı için kendi de cocuk yaptı herkes yapma etme demiş yine de yapmış ilk cocuk kadar bile kıymeti yok çocuğunun. Tek başlarına hayat sürüyorlar ekonomik olarak kötü durumdalar ki kendisi atanmış öğretmen güvenme mesleğine cocuklu erkeğe cocuk yapma cocuğunu düşün

Bence hemen o evden ayrılın. O adamdan hamile kalırsanız çok daha zor bir hayat sizi bekliyor.sizi zamanla iyice sindirecekler. İlmi yönden çocuk yetiştirecekmiş. Yani çocuk yetiştirme kararını kendisi vermiş.Siz ev de çocuk bakıcısı olacaksınız. Çok zor günleri görmeden az bir zorlukla ayrılın. Bir ömür böyle geçmez.Adam etrafa para verip kendi çocuğunun nafakasını düşürme derdinde. Bir üyenin dediği gibi Kızılcık Şerbeti dizisi .

O kadar sey yazdim, sadece buna mi takildiniz?
Ayrı yatiyordum. Gece kendisi yanıma geldi o yüzden konu uzadıkça uzadı. Buradaki mantıkta konuştum Allah razı olsun herkesin yaptığı yorumdan. Sabah 7de Evden çıkıp gittim çok kötü bir şekilde döndürdü. Normal bir saatte git dedi.
Sinir ve öfkeyi üzüntüyü ağlamayı bırakıp. Aslanlar gibi güçlü bir kadın olarak çıkıp gideceğim.

Bence hemen o evden ayrılın. O adamdan hamile kalırsanız çok daha zor bir hayat sizi bekliyor.sizi zamanla iyice sindirecekler. İlmi yönden çocuk yetiştirecekmiş. Yani çocuk yetiştirme kararını kendisi vermiş.Siz ev de çocuk bakıcısı olacaksınız. Çok zor günleri görmeden az bir zorlukla ayrılın. Bir ömür böyle geçmez.Adam etrafa para verip kendi çocuğunun nafakasını düşürme derdinde. Bir üyenin dediği gibi Kızılcık Şerbeti dizisi .

İnşallah ayrılacağım arkadaşım. Ben biliyorum ki buraya böyle bir konu açtıysam seneye de çok farklı bir konu açmam evli kalırsam. Burada çok konu takip ediyorum hep arkadaşlar haklı çıktılar. Kendimi bu duruma düşürmek istemiyor başta yapmak istiyorum yapacağımı.

40 yaşındayım şunu anladım eğer çocukların yoksa kimseyi çekme bugün küfür eden yarında eder hatta belki dünde etmiştir ama üstünü ortmussunuzdur.ayrica ben kendi çocuklarima zor bakıyorum onlar benim canım kanım her türlü kaprisleri bile isteye seve seve çekiyorum ama elin şımarık çocuğunu hiç çekemem yarin buyuyun size kan bağı yok düşman olur bütün emeginizi red eder .Annesi uyarsa sorun olmaz ama siz o kadar emeğe bir ricada bulunsaniz size bana zorbalık yapıyor kızıyor der çünkü siz öz annesi değilsiniz hiç ugrsmayin caniniza yazik

O kadar doğru ki. Ben elimden geleni yaptım su 7 ay içinde. Ama eş nankorlesti bu konuda. Yapıp ettiğim güzellikleri görmez hep o bin tane içinde bir tane yapmadığıma dikkat kesilir.

Diyelim bitirsem nasıl bitirebilirim? Tamamiyle kendini haklı gören biri var. Ben ne yaptım dedirtmek çok isterdim. Sanki sihirli bir değnek değmiş gibi sevgim bitti. Ölüp biterek evlendigim melek adamı bu kadar cirkinleşmiş görünce. Giderken nasıl ve nereye gitmeliyim. Kendi tarafıma söylemek istemiyorum. Ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.
Ilk önce is bul kendi Parani Kazan.

Daha neyin mahkemesi ki bu, 9 sene olmus diyosun

+100000
Bana ilişkileri şu zamana kadar her şey adamın istediği gibi gittiği için iyi gibi geldi.
Evet ben nasıl bir sevgiye tutulduysam 30 yaşımda 12 yaşında çocuğu olan kişiyle evlendim. Sandım ki gerçekten dediği gibi sorunsuz olur.
En ufak şeyde istemediğimi belirtince o muhteşem sevginin bir balon olduğunu gormek...
Beni o kadar sevdi ki hayatımda ilk defa ben de dedim ya ne merhametli ne sefkatli adamlar varmıs.

+100000
Evet ben nasıl bir sevgiye tutulduysam 30 yaşımda 12 yaşında çocuğu olan kişiyle evlendim. Sandım ki gerçekten dediği gibi sorunsuz olur.
En ufak şeyde istemediğimi belirtince o muhteşem sevginin bir balon olduğunu gormek...
Beni o kadar sevdi ki hayatımda ilk defa ben de dedim ya ne merhametli ne sefkatli adamlar varmıs.

Merhaba güzel KK Kadınları

O kadar üzgün o kadar üzgünüm ki. Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum.
2.evliligim. 1.sinde vajinismustum karı koca ilişkisi yaşamadık ve bitti geçti. Neden bu detayı verdim onu hiç bir zaman eş olarak göremedim. Boşanma üzüntüsü de yaşamadım. Kötüydü. Ayrılmak bahar gibi gelmişti.
Neyse sizi sıkmadan asıl konuya gireyim.
7 aydır ikinci eşimle evliyim. Çok mutluydum çok severek evlendim.
Ama tabi ki ara ara saçma sorunlarımız çıktı her defasında günü geçmeden sarılmaya bağlanan.

Ama 2 gündür geri dönüşü olmayan hisler içindeyim. Şöyle ki eşimin ilk evliliginden 12 yasinda kızı var bizimle yaşamıyor 15 günde bir geliyor. Avmye gittik birlikte ve eşimin 2 tane de yegeniyle. Çocukların benle arası iyi. Neyse tüm gün arkadaş gibi kızıyla evlenirim oynarım vs. Allah rızası için iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Kimseyi gucendirmeyeyim. Hep iyi olayım kafasında yaşamaya çalışan biri . Koşu yarışı yapalım dedi çocuk. AVM içinde koştuk falan. Sonra bayılma numarası yaptı beni ziplamali çocuk oyun yerine getirtmek icin. O sıra baş örtüm kaydı vs. Hirkami çıkarttı üstümden. Tipim mipim kaydı anlayacağınız. Sonra oradan dönüşte yine koşu yarışı yapmak istedi. Yaptım eşim de videoya almak istedi bizi. Ben de yok çekme dedim. Tipim kayikken sevmiyorum öyle pek. Ama sadece güzellikle çekme dedim 1 kere hepsi bu.
Bu çocuklarin yanında senin cinsine sıçayım diye küfür etti bağırdı. Ben de ona tekken ne diyorsun dedim çocukların yanında ne bağırması ne küfrü. Sonra mutluluk haram dedi kızdı .

Eve geldik. Ben tekrar ne yaptın sen dedim. Bu başladı olmuyorsa zorlamayacagiz. Bitti gitti. Seninle işim yok. Bu son konuşmamız. Bundan sonra benim için de kızım için de bedel ödeme 1 tane bile bir sey yapma dedi.

Ben de sırt çantamı taktım. Kayinvalidemler üst katta yasiyor. Kayınpederimi aradım baba gelir misin şahit ol oğlun beni neden bıraktı. Gör. Ben gidiyorum ben sizden razıyım dedim. Siz de benden razı olun arkamdan gitti demeyin dedim.

Sonra sarıldı bana kızım kal vs ağladı sen gidecek bir şey yapmadın. O gidecek sen değil dedi. Çok konuştu uğraştı ben de tamam madem o gitsin dedim. Eşim de bitti demekle bitmez sen hem gidiyorsun dedi. Bitti demek işte senin yaptığın hareketler. Yine kalacaktın tabi dedi. Sonra içerde öptü yanağımdan sarıl dedi sarilmadim .

Sonra çocuk burada kalıyor mahkeme süreçlerinde kullanmasinlar diye hiç bir şey olmamış gibi çocukların yanına çıktım yukarı onları hadi yatın demek için. Babası bana emanet etmişti yatır gel evde uyu dedi.

Çocuklara söyledim kendi evime inerken tam
Üstüne bir de bosanali 9 sene olmuş onlar. Bana eski eşinin ismiyle seslendi kayınvalidem... Ve bu 2.yapışı bunu.

Gerçekten ben ne yapayım şimdi ? Nankörlestirmiş miyim eş kişisini? Kendi ailem açık görüşlü ve açık insanlar eşimin ailesi tam zıt. Bu sebeple ailemi zar zor rıza etmistim.. ben demiştim derlerse? Babam yok annem başka bir kisiyle evli ve annem ilgisiz daha çok kocasıyla olmak istiyor. Yani dönünce baba evine dönme olayım yok kendi evimi tutup işime gitme secenegim var. Mesleğim var. Su an çalışmıyorum ama.

Zaman mı verilmeli ?? Yoksa gitmeli mi?
nedense boşanmış ve kızı olan erkekler başka kadınlara çok kötü davranıyor,tabi genelleme yapmak istemem ama çok şahit olmuşluğum var,nedeni ne bende çok merak ediyorum,kuzeniminde ikinci evliliği adamın önceki evliliğinden iki tane kızı var,hem onlarla ilgilen diyor hemde uyarınca yada kötü bir olaya müdahale edince sanane benim kızlarımdan onların anneleri var fln saçmalıyor işte,fobi oldu bendede sanırım anneleri çok dolduruyor kızları yada eski eşlerini bilemedim şimdi ama elin şımarık kızınıda adamında bırakın gitsin bu ne böyle işiniz gücünüz yok milletimi eğlendireceksiniz,yarın öbür gün sizinde çocuğunuz olur burnunuzdan getirirler baba kız.

X