Dini içerikli yorumlar yazmayın lütfen çünkü yasak.
Katip sadece eş anne babası değil bazen insanın kendi annesi bile kan kusturabiliyor, bizim buraya ilk taşındığımız sene 70 yaş üstü yalnız yaşayan bir teyze taşındı apartmana, hepimizde vardır ya yaşlı ve yalnız insan görünce merhamet ve vicdan duygularımız kabarır, yaşlıya hürmet yardım kodlanmış çünkü bize, eh bizde anne babalardan ayrı bir yerde yaşamaya başlamışız anne gibi sahiplendi eşim, detaya girmeyeyim yapılanlar söylenmez çünkü.
Neyse çocukları varmış sürekli çocuklarından dert yanıyor ağlıyor, aman bizde bir üzülüyoruz içimiz cız ediyor amaaaa işin aslı öyle değilmiş yaşayarak deneyimledik, kadın bildiğiniz iftiracı çıktı, iftira atmadığı biz dahil kimse kalmadı, çevrede yaşayan ne kadar insan varsa milleti birbirine düşürdü, bir de sanırım ya yaşlılıktan veya psikolojik bir rahatsızlığı vardı halüsinasyonlar görüyordu, halüsinasyonlarının korkutuculuğunun boyutunu anlayın diye örnek vereyim bize veremediği zararı çocuğuma verecek diye ödüm patladı o yüzden kızın okula gidiş geliş saatlerinde yola çıkıyordum servisten inince refakat etmek için, işler zıvanadan çıkınca kötülediği şeytan dediği kızına birileri haber vermiş kadıncağız geldi aldı götürdü, sonradan öğrendik ki kızına torunlarına da iftiralar atmış, kan kusturmuş, onları da öldürmeye kalkmış kızı da evden kovmuş, buradan götürünce hastaneye yatırmışlar diye duymuştum, böyle anneye bakmak da sabır ve cesaret işi, insan kendi annesine katlanamıyorken eşin annesi babasına hele de bir şekilde zulümleri olduysa katlanmak ve bakmak zorunda değil, yaşlı deyip her yaşlıya da üzülmemek bakmayana da vicdan yaptırmamak lazım, yaşlı var pamuk gibi yaşlı var hem dili zehirli hem sapık, köpeğe hallenen yaşlılar da var ve birilerimizin babası veya kayınpederi onlar.