- Konu Sahibi umutsuzvaakaa
Teyze çaresizmiş, sanırım çalışıyor bakıcı da işten ayrılmış
Hiç de çaresiz değilmiş. Çaresiz insan böyle mi davranır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyze çaresizmiş, sanırım çalışıyor bakıcı da işten ayrılmış
Ben öyle olmadığımı zaten biliyorum ama beni annemin ve diğer teyzelerimin gözünde düşürdü ortada bir yalan var ve hanginiz olduğunu bilmiyoruz diyorlarruh emici bir tip bu teyze
İnsanı delirtir .annen gitme demiş ,kadın kardeşini tanıyor ,sende iyilik meleği değilsin , bakıcı bulamadıysa sanane..
Bir dahakine banane dersin olur biter.
Dedikleri şeyler için niye kendini kanıtlıyorsun ki,evet aynen öyle de geç …
Gerçekten çok ilginç, hem çaresizim de milleti yardıma çağır hem de deccal gibi davranHiç de çaresiz değilmiş. Çaresiz insan böyle mi davranır.
Bu ithamla yaşamak zor beni yıpratıyor bu yüzden artık kimse bana inanmıycak belkide sorunlu olduğumu düşünecekler
Gerçekten çok ilginç, hem çaresizim de milleti yardıma çağır hem de deccal gibi davran
Gelde anlat işte ama bende aynısını söyledim.Eşi de terbiyesizin tekiymiş. Kimsenin odasına öyle pat diye girilmez. Ayıp.
Geçimsiz insan çok zor gerçekten ama konu sahibi kanıt falan bulmaya çalışmasın. Sonuçta teyze sadece tek kişiye böyle değildir, ailede herkes kimin nasıl olduğunu biliyordur diye düşünüyorumBazı insanlar kaostan beslenir. Problem çıkarmadan rahat edemez bu teyze gibiler.
Ya söyledim çorba mı istiyorsun dedim sevmediysen söyle bu dökülmez çok var dedim 1günlük çorba oldu dedi akşam geldiğindeE bilerek gitmişsiniz madem huyunu biliyorsunuz o çorba dedikçe köfte demeyin yeni çorba mi istiyorsun ne istiyorsun diye suyuna gidin. Bir çorbadan olay buralara nasıl geldi anlamadım.
Geçimsiz insan çok zor gerçekten ama konu sahibi kanıt falan bulmaya çalışmasın. Sonuçta teyze sadece tek kişiye böyle değildir, ailede herkes kimin nasıl olduğunu biliyordur diye düşünüyorum
Asla bakmam asla çok canım yandıBoşverin allasen. Atanmışsınız mis gibi tadını çıkarın neyini dert ediyorsunuz. Anlatsın dursun.
Bir daha da yüzüne bakmayın.
Kusura bakmayın gergin olduğum için nasıl yazacağımı şaşırdımGerçekten o kadar karışık anlatmışsın ki normalde okurum karışıkta olsa ama ilk defa bir konuyu okuyamadım.
Anladığım kadarıyla söyleyeyim uzak durun o aileden.
Bir daha gitmeyin, konuşmayın, muhattap olmayın, merhaba bile demem böyle teyzeye.
Kusura bakmayın çok gergin olduğum için artık kelimelerimi toparlayamıyorum zorlanıyorumOkumak ve anlamak zor olmuş biraz düzenleseniz keşke.
Anlayışınız ve güzel tavsiyeniz için çok teşekkür ederimSiz niye kendinizi birilerine kanitlamaya çalışıyorsunuz ki. Boşverin kim kime inanırsa inansın bu sizin yaşadığınız gerceği değiştirmez. Size tavır koyanlara siz de tavrınızı koyun ve devam edin hayatınıza. Böyle kadir kıymet bilmez akrabalar için kendinizi üzmeye değmez size yazık.
Yok estağfurullah ne demek ben sadece okuyamadığım için yardımcı olamadım.Kusura bakmayın gergin olduğum için nasıl yazacağımı şaşırdım
Bu beni çok mutlu etti ama küççükken sorunlu biri olduğum doğru yani 25yaşındayım sadece 3senedir daha durgun olmaya çalışıyorum o yüzden onların gözünde öyle olabilirim diye düşündüm ama sizlerin böyle düşünmesi bir nebzede olsa beni rahatattıAy hayır kimse böyle düşmeyecek.siz kafanızda kuruyorsunuz. Mesela ben hiç öyle düşünmedim.
Yüzüne bakmam daha bakmıyorum da zaten. Sadece artık daracık bir yere sıkıştım ve bunu üstümden atamıyorum bu yük beni zorladı çok zorlandımYok estağfurullah ne demek ben sadece okuyamadığım için yardımcı olamadım.
Anladığım kadarıyla çok kaprisli biri çekilecek çile değil ve yalancı.
Bence bir daha yüzüne bile bakmayın.
Terbiyesiz ya ben bulsaydım çocuklarımı emanet edeceğim birini böyle güvenebileceğim el üstünde tutardım.
Çok çirkin davranmış.
Konu annemin gözündeki itibarın ve değer verdiğim en sevdiğim teyzemin gözündeki itibarım olunca malesef çok kafa taltımYa atanmis koca insansiniz bunu bukadar kafaya takmaniz normal mi? Teyzemi bilen biliyor huysuz gecimsizin teki kimseye kendimi aciklamak zorunda degilim diceksiniz bir dahada konusmayacaksiniz bitti gitti bukadar