Dediğiniz gibi, gidiş o yönde. İlk ay depresif takıldım sonra toparlandım valla keyfim de yerinde gerçekten keyiflerdeyim. Yürüyüşlerime gidiyorum, dalış yapıyorum, trekking grubuyla dağlara çıkıyorum, istediğimi yiyip içiyorum, istediğim saatte yatıyorum istediğim saatte kalkıyorum. Eşimin de keyfi yerinde anlattığına göre. O da çevre edinmiş, takıldığı bir kafede satranç arkadaşı bulmuş. Ablasıyla tenis kulübüne gidiyor, orada da görümcemin arkadaşları ile takılıyor. Annesini babasını lokale götürüyor. Burada bu istediklerini yapamadı. Biz bu ilçeye taşınalı 2,5 yıl oldu ama yine ailesi yüzünden ve bazı işler yüzünden bir türlü yerleşik düzene geçemedik, neye el attıysak hep yarım kaldı, eşim açıköğretimden ikinci üniversiteye başlamıştı mesela o yarım kaldı, bazı kurslara ve hobilere başlamaya çalışmıştık onlar yarım kaldı, arkadaş çevresi edinmeye çalışıyorduk olmadı... Şimdi eşim bu istediklerini orada yapmaya fırsat buldu. ben de bekar hayatımı özlemiştim ona döndüm. Şimdi eşimin hayatındaki tek eksik yeni bir eş /sevgili bulması kaldı... Valla yazık oldu yani sevgimiz vardı, hayallerimiz vardı... Şu an eminim ki eşim dönse burada mutsuz olur. Ay kusuruma bakmayın içimi döktüm biraz... Yeni konu açmaya çekiniyordum da bu konu yine aktifleşince... böyle oldu.