- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Cok haklisinizCocuk yapmadiginiz surece okulu evliykende goturebilirsiniz. Cocuklu olup okuyanlarda biliyorum ama cok az.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok haklisinizCocuk yapmadiginiz surece okulu evliykende goturebilirsiniz. Cocuklu olup okuyanlarda biliyorum ama cok az.
Aynen öyle cok dogruÖncelikle neyi yapmak istediğinize karar verin. Evlilik mi yoksa okumak mı?
Zaten okumayı seçerseniz yaşı bir sorun olarak görmezsiniz.
İnsan hayallerini gerçekleştirmek için bazı şeylerden vazgeçebilmeli.
Aynen ya :)Üniversitedeyken de tanışıp birileriyle evlenebilirsin bi yere ya da bişeye geç kalmıyorsun bence ayrıca cevren genişler ihtimallerin artar
Tabi ki kaderimizde ne var bilemeyiz fakat , artik insanlarin ömrü uzadı ben 65 yasinda biri öldüğünde tuh ya gençmis ya diyorum. Peki ya siz daha yolun başında neden pes ediyorsunuz? Mutlu olacaginiz kendiniz mesleki anlamda tatmin edeceğiniz en az 30 40 yılınızı vereceğiniz iş hayatınız için küçücük 7 yılı büyütuyorsunuz? İnanın hiç bir şey için geç degil. Bu durum evlenmenize de mani degil emin olun. Unutmayın en değerli sizsiniz...Iyi aksamlar hanimlar..
Kafam allak bullak, böyle kendimi sahara cölünün ortasinda kalmis nereye gidecegini bilemeyen ve bir adim atinca da acaba dogru yöne mi gidiyorum diye endise duyuyor gibi hissediyorum.. ben bu yaz 25 oldum. Yurt disinda dogdum büyüdüm ailemle yurt disinda yasiyoruz. Annemle babamin dil sorunlari fln derken benim egitim hayatimla pek ilgilenemediler okulda da sessiz sakin biri oldugum icin ögretmenler pek üzerime düsmemisti. Meslek edindim hic sevmedigim bir meslegi okudum isletmeyi. Sonra kendimi tanima evresine girdim derken sunu okuyayim bunu mu okusam diye diye seneler gecti ve ben yavas yavas karar verdim ne okuyacagima. Seneye 2019 eylülde Üniversiteye baslamak istiyorum. Türk bir ögretim görevlisi gördüm Üniversitenin ögrencilerin bilgi verdigi günde ve beni o gün o kisi cok motive etti.. ben de onun gibi olmak istiyorum dedim kendime ve arastirmayi bilgi edinmeyi seven bir insanim.. Sanirim üniversite okumak bana cok sey kazandiracak.. düsündügüm bölümler: sosyoloji, orta dogu ile ilgili bir bölüm var o islami bilimler olrk geciyor adi bölümün (osmanli veya modern türk tarihide var icinde), etimoloji veya tarih.. fakat ben Üniversiteye baslarsam 27 ile baslayabilcem ve diyelim her sey iyi gitti 30 da mezub olcam bide bunun masteri var (( Önümde söyle bakarak bi 7 sene var.. ben aile de kurmak istiyorum mesela ama 30 dan sonra biraz gec kalmis gibi hissediyorum. Zaten hayata gec kalmisim gibi hissediyorum Allahtan hayatimda kimse yok ve yasimi hic göstertmiyorun. En fazla 20 gösteriyormusum ben.. bu evet güzel bir sey bu yolda ama biri yasimi sorunca ve ben dogruyu söyleyince önce milletin saskinliginin gecmesini bekliyorum :/
Benim gittigim yol yol mu bayanlar valla destek olan motive olan olmayinca kendimi cok yorgun ve kötü hissediyorum.. bir de önümde o kadar yillarin oldugunu düsününce hayallerim kursagimda kaliyor bir baltaya sap olamamak korkutuyor beni
Estağfirullah Örnek alınacak kadar bir şeyim yok ama motivasyon konusunda şunu diyebilirim; kendi kendimi bile motive ederim zor zamanlarda.Ya gercekten cok duygulandim gözlerim doldu bunlar ne güzel ve motive edici sözler böyle!! Cok tesekkürler!! Ve size masallah ne güzel de hayallerinizin pesinden gidiyorsunuz!! Örnek aldigim kisilee listesine ekledim bile sizi Umarim her sey gönlünüzce olur.. :)
Başka şehre gidemiyorum maalesef tayin aldıramıyorum iş yerinde personel az dolayısıyla gitme imkanım yok o yüzden içinde bulunduğum durumda ne yapabilirimi düşünüyorumHmm baska sehire tasinma imkaniniz var mi peki? Sosyolojide cok güzel bölüm.. ve bir alternatif bulmaniz cok hos. Zaten ne güzel hemen masterini yapip o brans da devam edebilirsiniz.. yolunuz acik olsun