yaşı küçük erkekler 🤦🏼‍♀️

Benim eşim 4 yaş küçük. Ablamın eşi de 4 yaş küçük. Ancak ikisi de hem görüntü hem olgunluk olarak bayağı bir büyük görünüyorlar. Babam 70 yaşlarında. 7 yaşındaki oğlum ondan çok daha olgun. Akıl yaşta değil baştadır

haklısınız önceki ilişkimde güya bana çok aşık birinin sonradan sırf mantığı uğruna ( güzel akıllı durumu iyi kız) diye aşık rolü yaptığını fark ettim boynuzları yedim belki de bu yüzden bu hissiyattayım hani. dediğiniz çok aşık olunma hissiyatını yaşamadım belki de ondan sanki herşey düzgün olursa sevilirim psikolojisindeyim. o zaman da sinsi tipler buluyor belki de insanı. bu durumum belki gerçek seven birini bulmamı sağlar sizin gibi. sevindim adınıza ağzınızın tadı hiç bozulmasın sağolun biraz önyargılarımı azalttım.

ne güzel sevginiz daim olsun işte böyle erkekler bu devirde baya az sanırım belki de ondandır bu düşüncem. hep küçük olsun güzel olsun herşeyin en süperini istiyorlar gördüklerim hep mantık mantık modular.

ay ne güzel sevginiz daim olsun

işte dediğiniz gibi özgüven problemi oldu bende sanırım bu kariyer olayı. bir de bi dönemdir kilolu ve paspal geçirdim o da beni düşürdü sanırım şu an baya fitleştim kendime geldim ama işte o benim içimde kalmış sanırım düzeltmeye çalışıyorum.

ben eskiden dış görünüşe hiç bakmazdım kişiliği önemli derdim. ama sonra kişiliği iyi gösterenlerin bile aslında rol yapabildiğini görünce dedim neden beğenmediğim birileriyle mutsuz olmaya çalışayım ki her yakışıklı da kişiliksiz değildir diye düşünüp beğendiklerime de şans vermeyi düşünüyorum artık açıkçası.

bakalım hayırlısı

aynen ya bana da amca gibi geliyorlar. belki ben de teyze moduna geçmedim hala dinamik genç kafasında düşünüp hissedip giyiniyorum onun enerjisidir.

ya ciddi düşünen erkeklerin de bir kısmı ciddi biri olsun arkasından iş çeviririm şeklinde sinsi planları var. o yüzden birini sevip uyuşursak evlilik olmasını isterim en başından ciddi gelen biri bana samimiyetsiz plancı geliyor.

5 yaştan küçük olmadığı sürece bence problem yok. Daha da küçük olabilir ama ileride sorun yaşama olasılığınız çok artar. Yaşınızı saklamanızı doğru bulmadım.

bi ilişki durumu yakınlaşma vs olmadığı için söylemiyorum tam anlaşılmamış. yani muhabbetten ötesi yok zaten ben kaçıyorum nasılsa olmaz istemez diye. kandırma durumu yok zaten öyle bir şey aşırı saçma olurdu.

yok özel bi kıstasım değil. hani birinden etkilenince bakıyorum yakışıklı popüler biri çıkıyor. tekil görüyorum muhabbet ediyoruz biraz araştırınca zaten havalı bi tip olduğunu anlıyorum öyle yani. hatta hayatta hep kişilik daha önemli demişimdir ama sağolsun son seçimlerim beni pişman etti kişilikli sandıklarım ş....sizin âlâsı çıkınca artık yakışıklılara olan önyargımı kırdım.

siz jenerasyon farkı yaşamadınız mı mesela nasıl uyum sağlıyorsunuz zorluk oluyor mu

Size subyanci diyebilmek icin partnerinizin 15 yasinda olmasi lazim. Bahsettiginiz farkliliklarda sorun yok

valla benim babam da aynısı yaş 65 ama bazen ergen gibi oluyor. kimi erkekler hiç olgunlaşmıyor bence. hani yaşla olgunlaşır denenler toplum baskısından bi kalıba giriyorlar ama içten bi olgunlaşma olmuyor bence.

bakalım ben de akışına bırakma kararı aldım. dediğiniz gibi biri ile uyuşursak düşünürüz en başından kasmanın alemi yok yaşımı da saklamayacağım hemen söyleyeceğim artık bunun beni negatif hissettirmesi toplumun baskısının bir sonucu buna izin vermeyeceğim.

Bizde sorun olmadı ortak ilgi alanlarımız ve işimiz var

Yaşadıklarımdan ve gözlemlediklerimden şu yorumu çıkardım ben bazı insanlar kendilerine en iyisini layık görüyor temiz süt emmiş, güzel insanlarla birlikte oluyor, beraber olduğu kişi bir dediğini iki etmiyor. Dışarıdan diyosun ki ne kadar güzel bir çift, içini duyunca inanamıyorsun bir taraf severken diğer taraf hevesi kötü davranmaya başlıyor. Hep diyoruz ya ne güzel ne akıllı kadınlar ne kadınlarla aldatılıyor. Demekki eşleri gönülden sevmemiş. Böyle kendini beğenmiş ve şekilci insanlardan uzak durmak lazım. Ne kadar mükemmel olursanız olun bir şekilde gözlerine batıyorsunuz. Genelde herşeyin en iyisini arayan insanlar kendileri mutsuz oluyor, mutlu olmayı bilmeyince karşıdakini de üzüyor.

aynen dediğiniz gibi bi ilişki yaşadım ben aynen o tarifte bi kadınla aldatıldım kimse inanamadı. genelde de şekilci plancı insanlara denk gelmişim bu da biraz yaraladı beni. kısmet bu işler belki gönülden sevecek olanı da çıkar bir gün

bence konunuz yaş farkı değil, sizin özgüven eksikliğiniz var.
yaşı küçük olunca takılmak ister gibi bir postunuz vardı. takılmak yada ciddi ilişki istemek bence yaşla çok alakalı değil. yani sizden 5 yaş büyük bir adam da hala evlilik modunda kendini hissetmeyerek sadece takılmak isteyebilir.
öncelikle önyargılı olmayın derim.
31 yaşındaymışsınız, gayet genç bir yaş. bana göre 31 kadın ve 27 erkek olsa hiç de sorun olmaz.
çoğu arkadaşım kendilerinden 4-5 yaş büyük kadınlarla evlendiler. çocukları da oldu, aileleri de gayet iyi karşıladı, ilişkileri de güzel gidiyor. ve emin olun çoğu arkadaşım kadınlardan daha yaşlı duruyor şu an.

benim erkek arkadaşım da benden 3 yaş küçük, tanıştığımızda ben 32 o 29du, 30 bile değildi yani sizin bakışınızla. şimdi 35 ve 32yiz ve kimse benim büyük olduğuma inanmıyor. yaşımı bilmeyen arkadaşları beni ondan 4-5 yaş küçük sanıyor.

kendinize güvenin önce. eğer siz sorun olacak diyip çekilirseniz karşınızdaki bu negatif enerjiyi alıp gider zaten. ama kendinize güvenir, her halinizle kendinizi beğenirseniz o zaman kimse önemsemez.

Anlaştıktan sonra önemli değil ki
Benim kendinden 10 yas büyük Kadınla evlenen tanıdığım da var , kendinden 17 yas küçük Kadınla evlenen tanıdığım da var.
Yas Sayısal bir değer sadece.
Önemli olan anlaşmak.

Bence tek sorun sizin özgüven eksikliğiniz ve bu durumu gizlemeniz. Siz yaşınızı sorun etmezseniz karşı taraf zaten etmez. Eşimden 4 yaş büyüğüm. Sevgililerimin de hemen hepsi benden küçüktü, 7 yaş küçük olan da vardı, en yakın arkadaşımın da eşi kendisinden 5 yaş küçük, biz bu konularda neden sorun yaşamadık da siz yaşadınız mesela? Bunu bence bir sorgulayın, sorun sizden kaynaklanıyor bence, yoksa yaş, olgunluk ve görünüm uyuyorsa bir sorun teşkil etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…