- Konu Sahibi esmergizmo
-
6-7 yaş fazla bence.
"Erkekler geç olgunlaşır" diye düşündüğüm için değil. Her iki cins için de maksimum fark +-5 olabilir diye düşünüyorum.
Tabii istisnalar olabilir ya da daha olgun yaşlarda daha fazlası tolere edilebilir.
Ama siz daha 31 yaşındasınız, 7 yaş küçüğünüz 24. Bence fazla bir fark.
Ben de sevgilimden 3 yaş büyüğüm, çok ciddi sorunlar yaşamadık. Ama şimdi 30 yaşındaki halimle onun 23 yaşındaki halini düşünüyorum; diyebileceğim tek şey o yaşta çocuk olduğu ve
Şimdi burada biz ne kadar önemli olan anlaşabilmen, sen anlasiyorsan iyi vakit geçiriyorsan demek ki yaş sorun olmamış vs de desek erkekler için öyle değilse bir anlamı yok. Ki bence erkekler yaşı çok umursuyor. Bir de gerçekten erkekler çabuk çöküyor saç dökülmesi, fazla kilo gibi sebeplerden sanırım o yüzden daha küçüklerden hoşlanmaniz normal ama ciddi bir ilişkinin olması da zor. Sebebi de işte dediğim gibi erkekler kendilerinden büyük kadını pek istemiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Ben de 27 yaşındayım benim yaşımda ve biraz büyük erkekler yaşlı duruyor. Bir de kadınlar çabuk çöker diyorlar ama hiç öyle değil. Bilmiyorum ya benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama küçük erkekle de olmaz yani. Allah sonumuzu hayır etsin.evet bana da böyle geliyor. küçükken çok yaşı büyüklerden bile talep görürdüm anlamıştım o zamanlarda bu erkeklerde yaş takıntısı var diye. hepsi öyledir gibi geliyor. istisna vardır da belki hayatımın aşkını kaçırıyorumdur hissi geldi bi. acaba yanlış mı yapıyorum devir değişti mi diye. bilmiyorum. devir değişse de ülke erkekleri geriye gidiyor utanmasalar harem kuracaklar.
evet aynen dediğin gibi çok çökmüşler ya. yani tamam bazı şeyler genetik. ama onlar da kendilerine hiç bakmıyor ya. bakanlar da aşırı istisna kazanova gibi işte en mükemmel kadını istiyor.
türk kadınları olarak işimiz zor.
Ben de 27 yaşındayım benim yaşımda ve biraz büyük erkekler yaşlı duruyor. Bir de kadınlar çabuk çöker diyorlar ama hiç öyle değil. Bilmiyorum ya benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama küçük erkekle de olmaz yani. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bizim oralarda kadının yaşı büyük olursa erkek tez zengin olur derler
Benim dayımda aynı 5 evi vardı adamınehehe mantıklıymış kadın aklıyla onu güzel yönlendirir çünkü :) benim yengem de amcamdan 5 yaş büyüktü aslında ama eski nesilde erkekler böyle takıntılı değildi.
Benim dayımda aynı 5 evi vardı adamın
Kesinlikle doğruişte yanındaki kadının lafını dinleyen adam zaten akıllı adamdır hem mutlu olur hem zengin olur. çünkü kadınlar erkekler gibi dur şunu aşağı çekeyim de benden başkasına bakamasın diye psikolojiyle oynamaz aksine iyi olsun diye didinir.
bi adam kadını seçerken hayatını seçiyor aslında.
Bu senin bilecegin iş sapiklik filan degil ama ben kendi adima kucuk erkek tercih etmezdim.
Yasini saklaman dogru degil, nereye kadar saklayacaksin zaten bilen bilsin, sorun etmeyenle devam edersin bu kadar dert yok
Aynen ya kim uydurmuş bu kadınlar çabuk çöker lafını. Hayatta en sinir olduğum laflardan biri. Tam tersi. bence yaşınızı göstermiyorsanız 5-6 yaş hiç bir şey değil. Bence sadece o yaşlarda erkeklerin ciddi düşünme oranı daha azdır, bunun sizin yaşınızla alakası yok yani. Aynı yaşta da olsanız bu böyle. Eşim de yaşını göstermez Allahtan. İlk tanıştığımda benden küçük sanmıştım. İki yaş büyük çıktı. Yaşıtlarımızın amca gibi görünmelerinden sebep o amca moduna geçmemiş olunca küçük sanmışım. Hiç dert etmeyin bence konu sahibi. 5-6 yaş hiç yaştır. 7 yaş az yaştır.Ben de 27 yaşındayım benim yaşımda ve biraz büyük erkekler yaşlı duruyor. Bir de kadınlar çabuk çöker diyorlar ama hiç öyle değil. Bilmiyorum ya benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama küçük erkekle de olmaz yani. Allah sonumuzu hayır etsin.
Aynen o zaten sen böyle davranınca elektriği alırçok demi canım bana da öyle geliyor. ben pek yaşımda gibi hissetmiyorum çocuk ruhluyum olgunumdur ama ben de 25 hissediyorum bu geç kalmışlıktan belki sebep odur.
e şimdi ben böyle ilgi gösterenlere nası yaklaşacağım böyle yaklaşanlara havadan muhabbet edip bişey düşünmemeye devam edeyim o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?