- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Yaşınızı saklamanızı doğru bulmadım.Tabiki kendinizden küçük erkeklerle görüşebilirsiniz saygı duyarım ancak böyle yaparak karşınızdakini yanıltmış oluyorsunuz
Kişiden kişiye değişir bu konu.
Erkekler geç olgunlaşır klişesini geçeceğim. Ama kendiniz bu kadar sorun ediyorsanız belki de yaşıtlarınızla tanışmalısınızdır.
Şahsen ben kardeşim olduğu için mi bilmiyorum 1 yaş küçük olmasını bile sorun etmiştim. Ama 25-30 çok uçuk bir fark değil. Biraz hayattaki beklentilerinize ve yaşam tarzınıza bağlı.
Siz sorun ederseniz karşı taraf da o enerjiyi alır.
Eğer araniza 6-7 yaştan fazlası giriyorsa kuşak farkı oluşuyor diğeri okula başladı mı olmaz o iş şimdi gelir olur derler de evlenenler olmaz yani erkeklerle hele hiç olmaz çünkü onlar -2 geriden de geliyorlar
Bende senin durumundayım yaş yüzünden 3 kez terkedildim yaşını gostermiyorum geliyorlar yasiminsoyluyorm kabul ediyorlar başta sonra da ayrılmak için ilk sebepleri yaş oluyor.
Ben sizde biraz özgüven eksikliği hissetim. Size değer verecek insan zaten yaşınızdan veya kariyerinzden bağımsız olarak değer vermeli.
Şu kariyerini hallet sonra kendine uygun biri nasılsa çıkar ya büyük ya da küçük.. ama senin önce işini halletmen lazım. Çok da küçüğe bakma bence 2 yaş neyse de 5 6 yaş fazla bence. Erkekler geç olgunlaşır bilmem nesinden dolayı söylemiyorum bunu.
Her yasın bir güzelliği vardir diyerekden başlıyorum :)
Bence yasınızı hiç saklamayın küçük gösteriyorsunuz (gösteriyoruz) beni de tanimayanlar ünive mi hazırlanıyor diyorlar hatta eşimle katıldiğımız bir düğünde bana kısmet çıkmıştı öyle diyeyim :))))))
Neden yazdim bunu küçük gösteriyoruz arada öyle 15-20 yaş farkı olmadığı müddetçe bence hiç sorun olmaz..erkekler genç sevgili yapip evleniyorlar biz kadınlar niye evlenmeyelim di mi ama :)
Mutlu olun ve negatif düşünceleri atın
Evet hayatta bazı talihsizlikler yaşanabiliyor. Sizin için hayırlı olmayan insanlardan kurtulduğunuzu düşünün bu süreçte. Umarım içinizdeki özgüveni canlandırabilirsiniz bir an önce.evet haklısınız var biraz kötü şeyler yaşadım geçmişte eski sevgilimle aşmaya çalışıyorum. kariyer faslını hallettiğimde biraz sakinleşicem aslında kariyerden bağımsız bi özgüven olmalı haklısınız ama işte şu anki durumum böyle oldu biraz. bu süreçte çok dost sandığım insanı da kaybettim. insanların biraz yüzeysel olduğunu fark edince onların dilinden konuşmazsan bu hayatta işin zor diye düşünmeye başladım.
keşke herkes sizin gibi baksa insanlara
ya öyle diyoruz ama erkek mentalitesi bizim gibi saf mı hani takılmalık bakmasınlar istiyorum bilirsiniz işte bazıları hemen huy değiştirir öyle çirkin durumlara düşerim diye korkuyorum travma oluyor insanda sonra.
küçük göstermek hoş birşey gerçekten. insan zaman kavramını umursamıyor ama işte geç kalabiliyor hayata nasılsa göstermiyorum diyip bu da yanlışmış biraz geç uyandım.
ama ben şeyde çok kötü hissetmiştim. bi gün yürüyüşe çıkmıştım böyle baya sivilceli basket oynayan ergenler belki 15 ancadırlar bana bakıp tanışmaya çalışmışlardı moralim bozulduydu o gün ya. çok kötü bi histi tövbe. nası koştum kaçtım bilmiyorum o gün.
Evet hayatta bazı talihsizlikler yaşanabiliyor. Sizin için hayırlı olmayan insanlardan kurtulduğunuzu düşünün bu süreçte. Umarım içinizdeki özgüveni canlandırabilirsiniz bir an önce.
O erkeklerin karakterlerine bağlı bazısı takılcam diye çıkar bazısi direk ciddi olarak genelde erkekler aşık olurlarsa tamam olurlar zaten yavas yavaş anlarsın ne istediğinizi düşünduğünü insallah güzel haberlerini okurum mutluyum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?