yaşı küçük erkekler 🤦🏼‍♀️

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
arkadaşlar selam yine ben bugün 2. konum oldu ama kk ya danışayım dediğim şeyler girmişken yazayım dedim :)

bu dönemde dönem dönem kendimden oldukça küçük 4-5 hatta 7 yaş kadar küçük erkeklerle konuşuyorum. pek yaşımı göstermiyorum beni yeni mezun sanıyorlar. (31im bu arada)

ama sorun şu ki bu bende biraz çekingenlik yapıyor sanki yaşımı bilse vazgeçerler diye düşünüp kendimi çekiyorum ve ilerletmiyorum açıkçası. ya da bikaç kez bu tarz bi geri dönüş hissettim o yüzden artık ben başından olmaz bu iş diye düşünüp flörtten öteye götürmüyorum yani yaşımı bile söylemiyorum.

acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. sizce bunu sorun etmeme ihtimalleri var mı?

genelde tipi çok düzgün yakışıklı havalı tiplerden hoşlanıyorum onlar da bi şeyden eksik bulsalar dönerler hemen bilirsiniz. reddedilmeyi de göze alamıyorum açıkçası ego yaparım diye korkuyorum çekiniyorum o yüzden çekinik duruyorum iyi mi yapıyorum sizce?

yani nerdeyse yaşımdan utanıyorum öyle diyeyim kariyerimde geri kaldım belki de beni eleştirmelerinden korkuyorum bu yaşta burdasın gibisinden bilmiyorum (diyen hemcinslerim oldu açıkçası hoşlandığım birinden duymayı kaldıramam ) bu yüzden istediğim konuma gelene kadar aşk meşk işlerini rafa kaldırdım ama hata mı yapıyorum bilmiyorum.

mesela geçen gün benim de dikkatimi çeken çok hoş bi çocuk (25 yaşında) gelip benle muhabbet açtı ilgilendiğini de belli etti ama resmen korkuyorum sonra sübyancı mıyım ben ya diye kendimi sorguluyorum kardeşin yaşında falan diyorum of bilmiyorum bişey söyleyin

yanlış düşünüyorsun çok küçük derseniz ona göre bi daha böyle düşünmeyeceğim açıkçası.

kendimi sapık gibi hissediyorum zaten eleştirirseniz de gömmeyin nolur

Kişiden kişiye değişir bu konu.
Erkekler geç olgunlaşır klişesini geçeceğim. Ama kendiniz bu kadar sorun ediyorsanız belki de yaşıtlarınızla tanışmalısınızdır.
Şahsen ben kardeşim olduğu için mi bilmiyorum 1 yaş küçük olmasını bile sorun etmiştim. Ama 25-30 çok uçuk bir fark değil. Biraz hayattaki beklentilerinize ve yaşam tarzınıza bağlı.
Siz sorun ederseniz karşı taraf da o enerjiyi alır.

Eğer araniza 6-7 yaştan fazlası giriyorsa kuşak farkı oluşuyor diğeri okula başladı mı olmaz o iş şimdi gelir olur derler de evlenenler olmaz yani erkeklerle hele hiç olmaz çünkü onlar -2 geriden de geliyorlar

Yaşınızı saklamanızı doğru bulmadım.Tabiki kendinizden küçük erkeklerle görüşebilirsiniz saygı duyarım ancak böyle yaparak karşınızdakini yanıltmış oluyorsunuz

yaşımı saklayacak kadar yakınlaşmıyorum zaten. dediğim gibi bikaç muhabbet ettikten sonra ben kaçıyorum zaten. hani uzun uzun yaşımı gizleyerek konuşuyorum gibi bi kandırma durumu yok. onların çok sormasına fırsat bırakmıyorum yakınlaşmıyorum yani açıkçası.

Ben de 28 yasindayim. Ama uni öğrencisinden farksiz tipim yuzum. Genelde ayni olayla ben de karşılaşıyorum. Ama hic umursamadım bugune kadar. Sayilarin benim hayatimda yeri yok. Kac milyar liraymis kac yaşındaymis vs vs. Aramizda sadece espri konusu oluyor bu yas olayi. Genelde ben oluyorum dalga geçen (27 yasindayken tatilde biriyle tanismistim benden 5 yas falan kucuk. Sonra güneş carpti beni cok pis yanik oldum. Cocuk beni hastanelere tasidi,her gun merhem aldi, guzel manzaralı yerlere giderken sakat gibi kucaginda tasidi falan,iki adim atsam 5 dk dinleniyorum...tatilin son gunlerinde artik yuzum kiriş kiriş inanilmaz cirkin-kaskati olmustu. Anestol kremlerle -sari cirkin hametanlarla kapliydim resmen . Çocuk da benle dalga gecmisti "seni pamuk prenses diye aldim yasli cadiya döndün" gibi bisiler demisti. Ben de keyifle "ne mutlu iste. Burada anladım ki yasim 72 de olsa benimle ilgilenecek citir erkekler bulabilecekmisim" diye cevap vermistim.
Bir kadin olarak bu durumdan mutlu olmaniz lazim bence
Ayrica bu devirde yas mi kaldi? Benim cok yakin bir erkek arkadasim daha yeni kendinden 5 yas buyuk kadinla evlendi. Baksan kadin daha genc duruyor^^

Bende senin durumundayım yaş yüzünden 3 kez terkedildim yaşını gostermiyorum geliyorlar yasiminsoyluyorm kabul ediyorlar başta sonra da ayrılmak için ilk sebepleri yaş oluyor.

evet belki de sorun etmeden net olmalıyım zaten o gözle bakmayacak olan yine bakmaz dediğiniz gibi kendim barışık değilim bu durumla. açıkçası hayat planımda hiç düşünmediğim bişey kendimden küçük biriyle ilişki yaşamak. ama bikaçtır bu tarz durumlar yaşayınca nasıl davranacağımı bilemedim. karşı taraftan ilgi görmesem zaten ben de kardeşim yaşında ya der geçerim geçiyorum ama ilgi olunca acaba yaşa takılıp en başından herkese ket koyarak yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. yoksa ben de 1 yaş küçükleri bile dediğim gibi kardeşim olarak görmeye programlıyım o yüzden sanırım ikilemdeyim.

aynen ben de öyle düşünüyorum. bu sefer ciddiyetsiz takılmalık ilişki yaşamak isterler diye düşünüyorum. ben de kimsenin ciddi bi ilişki yaşamak istemeyeceğini düşünüyorum. özellikle türk aileleri istemez iş ciddileşince bence.

bi arkadaşım megan markle da prensten büyük dedi ama bi kraliyet ailesi olmadıkça heralde sorun yapar ülkede ya :) herkesin oğluşu
padişah maşşallah prensten bile iyisini hak eder ehehe

Bende senin durumundayım yaş yüzünden 3 kez terkedildim yaşını gostermiyorum geliyorlar yasiminsoyluyorm kabul ediyorlar başta sonra da ayrılmak için ilk sebepleri yaş oluyor.

ya işte bunu yaşamamak için yıpranmamak için başından uzak duruyorum ben de ama halbuki gerçekten hoşlandığım kişiler oluyor bunlar. bir de yaşımı göstermediğimden kendi yaşıtlarım erkekler bile yanımda yaşlı geliyor bana artık gözüme ya amca gibi olmuşlar salmışlar çoğu yaşıtlarımdan ilgi gösterenler bakımsız geliyor gözüme beğenemiyorum. kendine iyi bakan birine denk gelirsem belki ohoo.

Şu kariyerini hallet sonra kendine uygun biri nasılsa çıkar ya büyük ya da küçük.. ama senin önce işini halletmen lazım. Çok da küçüğe bakma bence 2 yaş neyse de 5 6 yaş fazla bence. Erkekler geç olgunlaşır bilmem nesinden dolayı söylemiyorum bunu.

Ben sizde biraz özgüven eksikliği hissetim. Size değer verecek insan zaten yaşınızdan veya kariyerinzden bağımsız olarak değer vermeli.

evet haklısınız var biraz kötü şeyler yaşadım geçmişte eski sevgilimle aşmaya çalışıyorum. kariyer faslını hallettiğimde biraz sakinleşicem aslında kariyerden bağımsız bi özgüven olmalı haklısınız ama işte şu anki durumum böyle oldu biraz. bu süreçte çok dost sandığım insanı da kaybettim. insanların biraz yüzeysel olduğunu fark edince onların dilinden konuşmazsan bu hayatta işin zor diye düşünmeye başladım.

keşke herkes sizin gibi baksa insanlara

çok demi canım bana da öyle geliyor. ben pek yaşımda gibi hissetmiyorum çocuk ruhluyum olgunumdur ama ben de 25 hissediyorum bu geç kalmışlıktan belki sebep odur.

e şimdi ben böyle ilgi gösterenlere nası yaklaşacağım böyle yaklaşanlara havadan muhabbet edip bişey düşünmemeye devam edeyim o zaman..

Her yasın bir güzelliği vardir diyerekden başlıyorum :)
Bence yasınızı hiç saklamayın küçük gösteriyorsunuz (gösteriyoruz) beni de tanimayanlar ünive mi hazırlanıyor diyorlar hatta eşimle katıldiğımız bir düğünde bana kısmet çıkmıştı öyle diyeyim :))))))
Neden yazdim bunu küçük gösteriyoruz arada öyle 15-20 yaş farkı olmadığı müddetçe bence hiç sorun olmaz..erkekler genç sevgili yapip evleniyorlar biz kadınlar niye evlenmeyelim di mi ama :)
Mutlu olun ve negatif düşünceleri atın

ya öyle diyoruz ama erkek mentalitesi bizim gibi saf mı hani takılmalık bakmasınlar istiyorum bilirsiniz işte bazıları hemen huy değiştirir öyle çirkin durumlara düşerim diye korkuyorum travma oluyor insanda sonra.

küçük göstermek hoş birşey gerçekten. insan zaman kavramını umursamıyor ama işte geç kalabiliyor hayata nasılsa göstermiyorum diyip bu da yanlışmış biraz geç uyandım.

ama ben şeyde çok kötü hissetmiştim. bi gün yürüyüşe çıkmıştım böyle baya sivilceli basket oynayan ergenler belki 15 ancadırlar bana bakıp tanışmaya çalışmışlardı moralim bozulduydu o gün ya. çok kötü bi histi tövbe. nası koştum kaçtım bilmiyorum o gün.

Evet hayatta bazı talihsizlikler yaşanabiliyor. Sizin için hayırlı olmayan insanlardan kurtulduğunuzu düşünün bu süreçte. Umarım içinizdeki özgüveni canlandırabilirsiniz bir an önce.

O erkeklerin karakterlerine bağlı bazısı takılcam diye çıkar bazısi direk ciddi olarak genelde erkekler aşık olurlarsa tamam olurlar zaten yavas yavaş anlarsın ne istediğinizi düşünduğünü insallah güzel haberlerini okurum mutluyum diye

Evet hayatta bazı talihsizlikler yaşanabiliyor. Sizin için hayırlı olmayan insanlardan kurtulduğunuzu düşünün bu süreçte. Umarım içinizdeki özgüveni canlandırabilirsiniz bir an önce.

teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum. aslında bu mevzu bile sanırım kendi içimde o özgüveni canlandırma çabasından kaynaklı. dediğiniz gibi daha net olup kendim söyleyeceğim bundan sonra çekinmek yerine. hem bu çekinme hissinden kurtulurum hem de kimseye özür borcum yok yani. sağlık olsun gerisi hoş olsun :) teşekkürler güzel yorumunuz için

aslında mutluyum şuanda da

ilişki arayışında değilim aksine şu an uzak duruyorum bilhassa. ama dediğim gibi durumlar olunca bi acaba mı diyorum. dediğiniz gibi gidişata bırakmak en iyisi.

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…