yaşı küçük erkekler 🤦🏼‍♀️

Erkekler çok çabuk yaşlanıp, saçları dökülebiliyor. Arada ki yaş farkı zamanla kapanıyor hatta kadın çok kilo da almazsa anlaşılmıyor büyük olduğu.3-4 yaş sorun olmaz bence.

haklısınız çok kişi yazınca düşündüm ben de doğru demişsiniz. özgüvenim eksik diye çok düşünmemiştim öncesinde ama temeli burdan gerçekten.

ya direkt sorun yaşamadım aslında sanki ilgisi bitmiş gibi geldi yaşımı anlayınca vs. belki de başka bir şeydendi ben ona yordum bilmiyorum alınganlık da olabilir ya da cidden yaştan uymadı diye düşündü ama bi sorun denecek mevzu yaşamadım. ben biraz hassasım sanırım böyle ilgi çekilmesine vs pek alışkın değilim yaşıma yorup hassaslaştım.

aslınnda haklısınız benim yakın bi arkadaşım da 3 yaş büyük bir kızla evlendi çok da aşık evlendi hatta mutlulukları daim olsun.

sanırım ben erkeklerin iç düşüncelerini red pill ci olarak görüyormuşum hani istisna erkek yoktur hepsi hep kendinden küçük kadınları ister vs gibi bi algım varmış.

ne güzel ben de kendime bakarım genlerden de sanırım ailem de öyledir yaşını belli etmez o açıdan şanslıyım biraz ki kendim de kendime bakıyorum yani umarım da uzun yıllar gençliğimi korurum o yüzden ben de bazen mesela küçük olduğunu tahmin editorum mesela ama bakıyorum benden yaşlı duruyor kırışıkları hali tavrı duruşu mesela.

dediğiniz gibi biraz kendi özüme dönüp kendimi beğenmem güvenmem lazım öyleydim ama demek ki bişeyleri kaybetmişim fark etmeden ilgilenicem bunla çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

erkek kısmına alışkınız da kadın versiyonunu çok görmedim etrafımda belki de ondan sanırım bana tuhaf geliyordu. biraz açık görüşlü olmak lazım dediğiniz gibi.

Erkekler çok çabuk yaşlanıp, saçları dökülebiliyor. Arada ki yaş farkı zamanla kapanıyor hatta kadın çok kilo da almazsa anlaşılmıyor büyük olduğu.3-4 yaş sorun olmaz bence.

aynen ben de buna katılıyorum. yaşıtlarımla yan yana dursak bazıları büyük abim dayım gibi kalır yanımda. sanırım sigara alkol kötü beslenme derken çökmüş çoğu.

aynen nası bişeyse kadınlarda kilo yaşlandırıyor çok ilginç

Benim sınırım en fazla 2-3 yaş daha fazlası olmuyor gibi geliyor.Tabi büyük konuşmamak lazım bu yaş meselesi kişiseldir.Siz rahatsanız sorun yok demektir.

Aklınıza en son yaşınız gelsin !!!
Yaş nedir ki, devletin tuttuğu bir istatistik :)
eşimden 4 yaş büyüyüm,
16 ve 1 yaşında iki çocuğum var
ilkini 27, diğerini 42 yaşında doğurdum

Gördüğünüz gibi, kaideler dışıyız ve çok mutluyuz

erkek kısmına alışkınız da kadın versiyonunu çok görmedim etrafımda belki de ondan sanırım bana tuhaf geliyordu. biraz açık görüşlü olmak lazım dediğiniz gibi.
Ben kadının büyük olduğu evliliklerde gördüm. Inanın yadırganacak bir durum yok. Ikisi de gayet normal.

Bu yaşta burdasın diyen hemcinslerinin agzına sı*malıydın bence onlara ne ya kim size böyle bir şey diyebilir kariyer anlamında geri kalmakta ne oluyor mıllet 40 yaşında da okuyor şu cahil kafadan çıkılmalı artık. Anı yaşayın bence enerjini emmişler resmen güzelseniz bir de hemcinsleriniz sizi kıskanır daha da üstünüze gelirler erkekler de yaşı sorun etmez aksine çogunun anne babası arasında yaş farkı oluyor bile umurlarında olmuyorlar içlerinin aktıgı kızın yaşı.

tipi çok düzgün yakışıklı havalı tiplerden hoşlanıyorum onlar da bi şeyden eksik bulsalar dönerler hemen bilirsiniz
31 yaşında bir kadın bunu düşünüp dertlenmez zaten. Kendinizi olduğunuzdan daha küçük hissettiğiniz belli oluyor gerçekten. Olgun kadınların öncelikleri çok daha farklı.
Bir iki yaş tolere edilebilir ama yedi yaş uçuk duruyor. Erkeklerin geneli de buna sıcak bakmıyor.

Günümüzde bizim yaş grubu kadınların çoğu -özellikle bekar olanlar- olduğundan genç gösteriyor zaten. Size özgü bir problem değil. Hangi platformda nasıl tanışıyorsunuz bilmiyorum ama yaşınızı bir şekilde baştan belli ederseniz belki karşılaşabileceğiniz hayal kırıklıklarının da önüne geçersiniz.

yaşınızı insanlara önceden söylerseniz "öğrendikten sonra mı oldu" paronayasından da kurtulmuş olursunuz Bir de lütfen yaşınızla ve kendinizle barışın.. Ben gurur duyuyorum mesela yaşımı söylerken, söylediğimde insanların yüzündeki şaşkınlığı görmekten de çok hoşlanıyorum Yaşından genç göstermek herkese nasip olan bir genetik değil mutlu olmalısınız. Ha eğer bu durumu takmaktan da vazgeçemiyorsanız kendinizden küçük insanlarla hiç muhattap olmazsınız olur biter zor bişey değil

Ay hayatım aynı yaştayız ..eskiden ben yani yirmili yaşlarımın başındayken olgunerkek seviyordum. Ama 30’u gördüm günden beri olgunlardan tiksiniyorum.genç taş gibi delikanlılar varken ne yapayım olgunu!! Vallahi bizim erkekler zaten 40tan sonra çöküyor..!! Kıç göbek salmış gidiyorlar . son bi kaç senedir çıktığım çocuklar en fazla benimle yaşıt.. benden 3,4,5 yaş küçük olanlar da oldu.. bi de kaslı ,sporcu , hareketli , yatakta bomba taş gibi seviyorum..doğru yapıyorsun boşversene..

Ben de nişanlımdan 4 yaş büyüğüm. Yazılanları okurken hep şunu düşündüm. Evet önemli olan iyi anlaşmak, yaş sadece bir sayı ama bir ortamda yaş muhabbeti açıldığında ne yaparım acaba? Siz nasıl aştınız bunu? Benim bu anlamda nişanımla aramda hiç sorun yok ama insanları çok dert ediyorum. Ortamlarda yaş konusu açılınca ne cevap veririm bilmiyorum.

hayırlı olsun nişanınız. Birlikteliğiniz bir ömür boyu sürsün inşallah
Yaş konusu olduğumuz ortamlarda pek açılmıyor,ama normalde de kiloma,sporuma, kişisel bakımıma dikkat ettiğim için yaş farkı var gibi durmuyor.
Soranlara da daha önce dediğim gibi cevap veriyorum, yaş bir istatistiktir :)
insanları dert etmeyin, yoksa onlar da size dert açar.
Daha evli değilsiniz, göreceksiniz ki siz iyi olunca,dışarıdakiler umurunuzda olmuyor.
Uzun süredir evli olan birinden ufak bir nasihat... Evlilik 2 kişiliktir, sakın araya başkalarını almayın

arkadaşlar selam dediğiniz gibi gocunmadan yaşımı söyledim hatta önüme gelene söylüyorum artık alakalı bişey olunca. herkes çok şaşırıyor 1 2 yaş var sandık diyorlar falan. bana da moral oldu

böyle bana ilgisi olan bir çocuğa da söyledim çok şaşırdı falan ama ilgisinde bi değişme olmadı ilginç bi şekilde. ama zaten arkadaş modu olduğumuz için beni rahatsız etmiyor artık. benle konuşurken heyecanlanıyor falan göz bebekleri büyüyor çok masum geldi bana. samimi ve yakışıklı da üstelik ama açıkçası zaten bi ilişki düşünmüyorum şu ara ufak flörtler bana da iyi geldi. ha belki muhabbet ettikçe fikrim değişir bilemem ama şu an bu modda gitmek istiyorum en azından.

yazanlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…