• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık

Hatta bana sert bı cevap verin istedim birazda ilk yorumlari ondan öyle yaptım esasında.Cunku böyle böyle alışır ve başlarsınız beni kırmadan mesela o sizin düşünceniz pasif davrandığımi düşünmüyorum sadece fazla kibarim bakın size bile kibarca yazıyorum gibi bir yorum başlangıç olurdu .Yani memnun değilseniz gördüğünüz tavırlardan böyle gidin insanlara işe yarayacak olan bu .Davranış olarak bunu kirabilirsiniz .O komşuya ne ses edin ne üzerine düşün tam bit geri çekme yapın merakından o düşer pesinize.Ben olsam kesinlikle sormam noldu diye böyle kafasına göre pat samimiyeti kesen bı tiple orası ayrı.Siz dert ettiğiniz için ve genelde bu tarz davtanislara maruz kaldığınız belirttiğiniz için yazdım iyi forumlar dilerim

Size kimsenin çocuğunu dövün yada azarlayin demedim fakat kendi kızınızın iktirilmesinede ne var bunda diye müsade etmeyin ben etmem çünkü Bakınız konudaki komşu kesmiş sizle görüşmeyi bir nevi mesafe koymuş belkide bunu siz yapmalıydiniz.Simdide en sağlıklı tavır üzerine dismeyip kendini geri çekmektir bence .Ayrıca yazdiklarimda amaç sizi kirmak değil esasında insan tartışma büyümesin diye her zaman susmamali çünkü bu bazen işe yarasa gerekli bile olsa çoğu zaman sürdürüldüğünü pasif bir görünüm verir kişiye.Daha girgin olun insanlara gösterdiğiniz anlayış size de gösterilsin talep edin bunu
Anladım söylemek istediklerinizi teşekkür ederim

Çok naifsiniz , insanlar naif birini görünce eziyor neden bilmiyorum. Ek olarak kendinize sosyal alan açın komşuya vs dert etmezsiniz. Kitap okuyun , yürüyün bebeğinizi alıp kafeye gidin , oyun alanları var bazı kafelerde . İngilizce öğrenin ne bileyim biraz hobi edinin alan açın kendinize.
Kitap okuma klübüm var mesela benim bir kitap seçiyoruz ayda bir toplanıp üzerine sohbet ediyoruz çay kahve içiyoruz vs güzel geçiyor
Yaa ne kadar güzel bu dedikleriniz çok da keyifli bunlara yönelsem daha iyi olacak gerçekten insan arada gidebileceği ya da çağırabileceği bir arkadaş arıyor işte ama ona uymadım heralde teşekkür ederim çok incesiniz 🌸

Hatta bana sert bı cevap verin istedim birazda ilk yorumlari ondan öyle yaptım esasında.Cunku böyle böyle alışır ve başlarsınız beni kırmadan mesela o sizin düşünceniz pasif davrandığımi düşünmüyorum sadece fazla kibarim bakın size bile kibarca yazıyorum gibi bir yorum başlangıç olurdu .Yani memnun değilseniz gördüğünüz tavırlardan böyle gidin insanlara işe yarayacak olan bu .Davranış olarak bunu kirabilirsiniz .O komşuya ne ses edin ne üzerine düşün tam bit geri çekme yapın merakından o düşer pesinize.Ben olsam kesinlikle sormam noldu diye böyle kafasına göre pat samimiyeti kesen bı tiple orası ayrı.Siz dert ettiğiniz için ve genelde bu tarz davtanislara maruz kaldığınız belirttiğiniz için yazdım iyi forumlar dilerim
Bende başta sert yorum yapınca biraz üzülmüştüm niyetinizi bilmeden 🙈 ben kolay kolay kimseyi kırmamaya çalışırım hem hakka girer diye hem de kendime yapılsa üzülüp üzülmeyeceğimi düşünür ona göre karar veririrm tabi ki hayatta her zaman böyle olmuyor illa ki kırdığım insanlar vardır ama normalde çok konuşkan güler yüzlü bir insan olduğumu düşünüyorum hatta eşimi rahatsız bile eder güler yüzlü oluşum çabuk samimiyet kurarım tabi
ki herkesle değil ama ben gülümsemenin bile sadaka olduğuna inanıyorum hani bir hikaye var ya bilmiyorum biliyor musunuz adamın biri köprüye kadar geliyor ve atlıyor arkasında tek bir not bırakıyor eğer bir kişi gülümseseydi buraya gelene kadar vazgeçecektim diye bende bunu hep düşünürüm ve kimseyi kırmamaya özen gösteririm bu yüzden teşekkür ederim size de vakit ayırıp yazdığınız için 🌸

Yaa ne kadar güzel bu dedikleriniz çok da keyifli bunlara yönelsem daha iyi olacak gerçekten insan arada gidebileceği ya da çağırabileceği bir arkadaş arıyor işte ama ona uymadım heralde teşekkür ederim çok incesiniz 🌸
Kesinlikle iyi gelir. Eşinizin arkadaş eşleri ile buluşmalar oluyorsa ona katılabilirsiniz. En azından bir tanışır kafanız uyanlarla buluşursunuz arada. Gönlünüzce olsun🌸

Gülümsemek hak edene karşılığını güzel verene sadakadır yüzü ekşi olana değil kendinizi düşünün heder etmeyin önce kendi kul hakkimiz ibret alana derler Almadan vermek bizim işimiz değil biz ona alistirirsak insanları bizde bişey kalmaz

Gülümsemek hak edene karşılığını güzel verene sadakadır yüzü ekşi olana değil kendinizi düşünün heder etmeyin önce kendi kul hakkimiz ibret alana derler Almadan vermek bizim işimiz değil biz ona alistirirsak insanları bizde bişey kalmaz
Haklısınız insan kendi kul hakkına da girmemeli biraz aile biraz da insanın kendi karakteri ile alakalı sanırım çok isterdim ama böyle olmaktansa mesafeli soğuk biri olmayı daha çok isterdim

Back