• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşı küçük erkekler 🤦🏼‍♀️

6-7 yaş fazla bence.
"Erkekler geç olgunlaşır" diye düşündüğüm için değil. Her iki cins için de maksimum fark +-5 olabilir diye düşünüyorum.
Tabii istisnalar olabilir ya da daha olgun yaşlarda daha fazlası tolere edilebilir.

Ama siz daha 31 yaşındasınız, 7 yaş küçüğünüz 24. Bence fazla bir fark.
Ben de sevgilimden 3 yaş büyüğüm, çok ciddi sorunlar yaşamadık. Ama şimdi 30 yaşındaki halimle onun 23 yaşındaki halini düşünüyorum; diyebileceğim tek şey o yaşta çocuk olduğu ve :bicak:

Şimdi burada biz ne kadar önemli olan anlaşabilmen, sen anlasiyorsan iyi vakit geçiriyorsan demek ki yaş sorun olmamış vs de desek erkekler için öyle değilse bir anlamı yok. Ki bence erkekler yaşı çok umursuyor. Bir de gerçekten erkekler çabuk çöküyor saç dökülmesi, fazla kilo gibi sebeplerden sanırım o yüzden daha küçüklerden hoşlanmaniz normal ama ciddi bir ilişkinin olması da zor. Sebebi de işte dediğim gibi erkekler kendilerinden büyük kadını pek istemiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.

6-7 yaş fazla bence.
"Erkekler geç olgunlaşır" diye düşündüğüm için değil. Her iki cins için de maksimum fark +-5 olabilir diye düşünüyorum.
Tabii istisnalar olabilir ya da daha olgun yaşlarda daha fazlası tolere edilebilir.

Ama siz daha 31 yaşındasınız, 7 yaş küçüğünüz 24. Bence fazla bir fark.
Ben de sevgilimden 3 yaş büyüğüm, çok ciddi sorunlar yaşamadık. Ama şimdi 30 yaşındaki halimle onun 23 yaşındaki halini düşünüyorum; diyebileceğim tek şey o yaşta çocuk olduğu ve :bicak:

ya sanırım ben de biraz çocuk ruhluyum ondan aa bu çocuk diyorum ama ben de öyle hissediyorum hayata geç kalmışlığın bi yan etkisi belki de bilemedim.

şu an çalışıyor vs olsam belki ben de aa çocuk der geçerdim. işte o yüzden önce bi istediğim işi halledip sonra bu işleri düşüneyim diye planladım kendimi. erkeklere bakış açım değişir herhalde kendime bakış açım değişince.

biraz da sanırım benden büyük erkekler aşırı çakal geliyorlar ve sıkıldım artık sinsi böyle kadınları sırf sömürmek için yaklaşan erkeklerden. daha saf ilişki yaşama içgüdüsündeyim. planların olmadığı vs.

Şimdi burada biz ne kadar önemli olan anlaşabilmen, sen anlasiyorsan iyi vakit geçiriyorsan demek ki yaş sorun olmamış vs de desek erkekler için öyle değilse bir anlamı yok. Ki bence erkekler yaşı çok umursuyor. Bir de gerçekten erkekler çabuk çöküyor saç dökülmesi, fazla kilo gibi sebeplerden sanırım o yüzden daha küçüklerden hoşlanmaniz normal ama ciddi bir ilişkinin olması da zor. Sebebi de işte dediğim gibi erkekler kendilerinden büyük kadını pek istemiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.

evet bana da böyle geliyor. küçükken çok yaşı büyüklerden bile talep görürdüm anlamıştım o zamanlarda bu erkeklerde yaş takıntısı var diye. hepsi öyledir gibi geliyor. istisna vardır da belki hayatımın aşkını kaçırıyorumdur hissi geldi bi. acaba yanlış mı yapıyorum devir değişti mi diye. bilmiyorum. devir değişse de ülke erkekleri geriye gidiyor utanmasalar harem kuracaklar.

evet aynen dediğin gibi çok çökmüşler ya. yani tamam bazı şeyler genetik. ama onlar da kendilerine hiç bakmıyor ya. bakanlar da aşırı istisna kazanova gibi işte en mükemmel kadını istiyor.

türk kadınları olarak işimiz zor.

evet bana da böyle geliyor. küçükken çok yaşı büyüklerden bile talep görürdüm anlamıştım o zamanlarda bu erkeklerde yaş takıntısı var diye. hepsi öyledir gibi geliyor. istisna vardır da belki hayatımın aşkını kaçırıyorumdur hissi geldi bi. acaba yanlış mı yapıyorum devir değişti mi diye. bilmiyorum. devir değişse de ülke erkekleri geriye gidiyor utanmasalar harem kuracaklar.

evet aynen dediğin gibi çok çökmüşler ya. yani tamam bazı şeyler genetik. ama onlar da kendilerine hiç bakmıyor ya. bakanlar da aşırı istisna kazanova gibi işte en mükemmel kadını istiyor.

türk kadınları olarak işimiz zor.
Ben de 27 yaşındayım benim yaşımda ve biraz büyük erkekler yaşlı duruyor. Bir de kadınlar çabuk çöker diyorlar ama hiç öyle değil. Bilmiyorum ya benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama küçük erkekle de olmaz yani. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ben de 27 yaşındayım benim yaşımda ve biraz büyük erkekler yaşlı duruyor. Bir de kadınlar çabuk çöker diyorlar ama hiç öyle değil. Bilmiyorum ya benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama küçük erkekle de olmaz yani. Allah sonumuzu hayır etsin.

aynen ya o eskidenmiş bence. kadınları sömürmüş erkekler annelerimiz iş çocuk temizlik yemek derken çökmüşler.

kendine bakan hemcinslerimi görüyorum gayet küçük gösteriyorlar. kadınlar hiç de çabuk çökmüyor bence hele şimdiki nesil çok bilinçli ve bakımlı.

Bizim oralarda kadının yaşı büyük olursa erkek tez zengin olur derler

ehehe mantıklıymış kadın aklıyla onu güzel yönlendirir çünkü :) benim yengem de amcamdan 5 yaş büyüktü aslında ama eski nesilde erkekler böyle takıntılı değildi.

Benim dayımda aynı 5 evi vardı adamın 🤣🤣

işte yanındaki kadının lafını dinleyen adam zaten akıllı adamdır hem mutlu olur hem zengin olur. çünkü kadınlar erkekler gibi dur şunu aşağı çekeyim de benden başkasına bakamasın diye psikolojiyle oynamaz aksine iyi olsun diye didinir.

bi adam kadını seçerken hayatını seçiyor aslında.

Bu senin bilecegin iş sapiklik filan degil ama ben kendi adima kucuk erkek tercih etmezdim.
Yasini saklaman dogru degil, nereye kadar saklayacaksin zaten bilen bilsin, sorun etmeyenle devam edersin bu kadar dert yok

işte yanındaki kadının lafını dinleyen adam zaten akıllı adamdır hem mutlu olur hem zengin olur. çünkü kadınlar erkekler gibi dur şunu aşağı çekeyim de benden başkasına bakamasın diye psikolojiyle oynamaz aksine iyi olsun diye didinir.

bi adam kadını seçerken hayatını seçiyor aslında.
Kesinlikle doğru

Bu senin bilecegin iş sapiklik filan degil ama ben kendi adima kucuk erkek tercih etmezdim.
Yasini saklaman dogru degil, nereye kadar saklayacaksin zaten bilen bilsin, sorun etmeyenle devam edersin bu kadar dert yok

yani zaten ilerlemeyi düşünmediğim için o kişilerle söylemiyorum yaşımı yoksa saklayıp kandırma durumu yok. özellikle sorulmadı ama anlaşılmasın diye mezuniyetimi falan geçiştiriyorum o tip şeyler.

ben de teorikte tercih etmezdim ama şaşkınım bana acaba mı dedirten kişiler oldu pratikte.

ama evet artık yaşımdan çekinmeyi bırakmam lazım neysem oyumdur aslında bana yakışmıyor. bazı kızlar çok şaşırıp tepki verdi o yüzden çekindim sanırım. ama artık umursamayacağım.

Ben 30, sevgilin 25 yaşında ve 21 aydır birlikteyiz, hiçbir şekilde sorun olmadı. Benim sevgilimle evlenmeme 3 sene var, ilişkiye başlarken yeni üniversiteye başlamıştı kendisi, bunu bildiğimden biraz başlamak istememiştim. Yanlış anlaşılmasın ben de 24 yaşında tekrar üniversite okumuştum. Sevgilimde bölümünü zor diye bitirememiş ve tanıştığımzda ikinci kez sınavı kazanmıştı. Gelecekte sorun olur diye düşünmüştüm ancak ailesi beni ve yaşımı biliyor, evlenirken 33 yaşında olacağımı da biliyor ve sorun etmiyor. Üstelik farklı şehirlerdeyiz ama ailesi sürekli benimle tanışmak istiyor. Açıkçası ben de sevgilimden beni oyalayacak ve ortada bırakacak gibi bir hareket hiç görmedim. Şimdi ondan ayrılsam 33 yaşıma dek evleneceğimin garantisi mi var? Kariyerden bahsetmişsiniz, 28 yaşında ikinci üniversiteden mezun oldum, hala atanmış değilim. Ama birbirimize denk olduğumuzu düşünüyorum sonradan okul okuduğumuz için ikimizde. Anne babası doktor olmasına rağmen benim işime takılmıyor. Üstelik kiloluyum, bir kaç kilo da değil, 48-50 beden giyiniyorum. Ve bütün bunlara rağmen sevgilim tarafından seviliyorum ve ilgi görüyorum.

Bakın eğer insanlar mantık çerçevesinde ilişki yaşayacaksa birçok detaya takılırlar. Yok gözlerini kör edecek kadar aşık olmuşlarsa hiç bir şey gözlerine batmaz. Sevgilime kaç kez sordum neyimi seviyorsun diye, kadında en önem verdiği şey yüzünün gülmesi ve hoş sohbet olmasıymış, ben de öyle biriymişim. Sevgilime sorsanız ondan genç duruyormuşum, çok güzelmişim. Şimdi sizin karşınıza sizi çok beğenecek biri çıksa yaşınıza takılmaz, klişe bir cevap ama bu işler böyle. Reddedilmek istemiyorum demişsiniz, en baştan sizi yaşınız ve ya kariyeriniz için istemeyecek erkek zaten size biraz daha mantık çerçevesinde yaklaşıyordur, çok da aşk ilişkisi gelişmez aranızda.

Son düzenleme:
Sorrun etmiyorsaniz siz kim nederse desin esim bemden 7 yas kucuk ama ben dha ufak duruyorum bonun yaninda anneSi hiç istemedi beni ama simdi en sevdikleri gelinleriyim evlendim 2 tanede cocugum oldu esimde hic ufakakli disarda bi adam degil evinden isine isinden evine tam bi aile babasi oldu ki bekarken nerde aksam orda sabah ti hep sarhos gezerdi ustelik ben duldum o evlenmemisti hic bizamanda duymadim sen dulsun solesin bolesin diye halada deli gibi sever beni

Eşimden 4,5 yaş büyüğüm yaşımı hiç kompleks yapmadim ben de çıtır tiplerden hoslanirim bence hiç bi sorun yok 18 yaşından büyükse kime ne? Detaylari size özgüven olsun diye yazayim Tanıştığımız dönemde kariyerim düşüşteydi en baştan yaşımı biliyordu ,eşim 25 yaşındaydı ve cidden yakışıklı bir pilot kendisi.

Aynen ya kim uydurmuş bu kadınlar çabuk çöker lafını. Hayatta en sinir olduğum laflardan biri. Tam tersi. bence yaşınızı göstermiyorsanız 5-6 yaş hiç bir şey değil. Bence sadece o yaşlarda erkeklerin ciddi düşünme oranı daha azdır, bunun sizin yaşınızla alakası yok yani. Aynı yaşta da olsanız bu böyle. Eşim de yaşını göstermez Allahtan. İlk tanıştığımda benden küçük sanmıştım. İki yaş büyük çıktı. Yaşıtlarımızın amca gibi görünmelerinden sebep o amca moduna geçmemiş olunca küçük sanmışım. Hiç dert etmeyin bence konu sahibi. 5-6 yaş hiç yaştır. 7 yaş az yaştır.

5 yaştan küçük olmadığı sürece bence problem yok. Daha da küçük olabilir ama ileride sorun yaşama olasılığınız çok artar. Yaşınızı saklamanızı doğru bulmadım.

çok demi canım bana da öyle geliyor. ben pek yaşımda gibi hissetmiyorum çocuk ruhluyum olgunumdur ama ben de 25 hissediyorum bu geç kalmışlıktan belki sebep odur.

e şimdi ben böyle ilgi gösterenlere nası yaklaşacağım böyle yaklaşanlara havadan muhabbet edip bişey düşünmemeye devam edeyim o zaman..
Aynen o zaten sen böyle davranınca elektriği alır ☺️

Sorunlarınız var belli ,değer veren birini bulun yok havalı yok yakışıklı değil kıstas, yaşınız var ama olgunlaşamamışsınız ,
Ayrıca ben 40 yaşındayım eşim 25 kimse sapık değil seven seviyor

Back