- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
- Konu Sahibi esmergizmo
Erkekler çok çabuk yaşlanıp, saçları dökülebiliyor. Arada ki yaş farkı zamanla kapanıyor hatta kadın çok kilo da almazsa anlaşılmıyor büyük olduğu.3-4 yaş sorun olmaz bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tek sorun sizin özgüven eksikliğiniz ve bu durumu gizlemeniz. Siz yaşınızı sorun etmezseniz karşı taraf zaten etmez. Eşimden 4 yaş büyüğüm. Sevgililerimin de hemen hepsi benden küçüktü, 7 yaş küçük olan da vardı, en yakın arkadaşımın da eşi kendisinden 5 yaş küçük, biz bu konularda neden sorun yaşamadık da siz yaşadınız mesela? Bunu bence bir sorgulayın, sorun sizden kaynaklanıyor bence, yoksa yaş, olgunluk ve görünüm uyuyorsa bir sorun teşkil etmez.
İyi de sen bu kadar erkeği nerede buluyorsun? Öyle rastgele ekleşiyor musunuz yani
Benim umudum sıfırdı, kendimden yaşça küçük birini de düşünmüyordum, Allah karşıma çıkarttı, inşallah darısı başınıza E esmergizmo
bence konunuz yaş farkı değil, sizin özgüven eksikliğiniz var.
yaşı küçük olunca takılmak ister gibi bir postunuz vardı. takılmak yada ciddi ilişki istemek bence yaşla çok alakalı değil. yani sizden 5 yaş büyük bir adam da hala evlilik modunda kendini hissetmeyerek sadece takılmak isteyebilir.
öncelikle önyargılı olmayın derim.
31 yaşındaymışsınız, gayet genç bir yaş. bana göre 31 kadın ve 27 erkek olsa hiç de sorun olmaz.
çoğu arkadaşım kendilerinden 4-5 yaş büyük kadınlarla evlendiler. çocukları da oldu, aileleri de gayet iyi karşıladı, ilişkileri de güzel gidiyor. ve emin olun çoğu arkadaşım kadınlardan daha yaşlı duruyor şu an.
benim erkek arkadaşım da benden 3 yaş küçük, tanıştığımızda ben 32 o 29du, 30 bile değildi yani sizin bakışınızla. şimdi 35 ve 32yiz ve kimse benim büyük olduğuma inanmıyor. yaşımı bilmeyen arkadaşları beni ondan 4-5 yaş küçük sanıyor.
kendinize güvenin önce. eğer siz sorun olacak diyip çekilirseniz karşınızdaki bu negatif enerjiyi alıp gider zaten. ama kendinize güvenir, her halinizle kendinizi beğenirseniz o zaman kimse önemsemez.
Anlaştıktan sonra önemli değil ki
Benim kendinden 10 yas büyük Kadınla evlenen tanıdığım da var , kendinden 17 yas küçük Kadınla evlenen tanıdığım da var.
Yas Sayısal bir değer sadece.
Önemli olan anlaşmak.
Erkekler çok çabuk yaşlanıp, saçları dökülebiliyor. Arada ki yaş farkı zamanla kapanıyor hatta kadın çok kilo da almazsa anlaşılmıyor büyük olduğu.3-4 yaş sorun olmaz bence.
arkadaşlar selam yine ben bugün 2. konum oldu ama kk ya danışayım dediğim şeyler girmişken yazayım dedim :)
bu dönemde dönem dönem kendimden oldukça küçük 4-5 hatta 7 yaş kadar küçük erkeklerle konuşuyorum. pek yaşımı göstermiyorum beni yeni mezun sanıyorlar. (31im bu arada)
ama sorun şu ki bu bende biraz çekingenlik yapıyor sanki yaşımı bilse vazgeçerler diye düşünüp kendimi çekiyorum ve ilerletmiyorum açıkçası. ya da bikaç kez bu tarz bi geri dönüş hissettim o yüzden artık ben başından olmaz bu iş diye düşünüp flörtten öteye götürmüyorum yani yaşımı bile söylemiyorum.
acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. sizce bunu sorun etmeme ihtimalleri var mı?
genelde tipi çok düzgün yakışıklı havalı tiplerden hoşlanıyorum onlar da bi şeyden eksik bulsalar dönerler hemen bilirsiniz. reddedilmeyi de göze alamıyorum açıkçası ego yaparım diye korkuyorum çekiniyorum o yüzden çekinik duruyorum iyi mi yapıyorum sizce?
yani nerdeyse yaşımdan utanıyorum öyle diyeyimkariyerimde geri kaldım belki de beni eleştirmelerinden korkuyorum bu yaşta burdasın gibisinden bilmiyorum (diyen hemcinslerim oldu açıkçası hoşlandığım birinden duymayı kaldıramam ) bu yüzden istediğim konuma gelene kadar aşk meşk işlerini rafa kaldırdım ama hata mı yapıyorum bilmiyorum.
mesela geçen gün benim de dikkatimi çeken çok hoş bi çocuk (25 yaşında) gelip benle muhabbet açtı ilgilendiğini de belli etti ama resmen korkuyorum sonra sübyancı mıyım ben ya diye kendimi sorguluyorum kardeşin yaşında falan diyorum of bilmiyorum bişey söyleyin
yanlış düşünüyorsun çok küçük derseniz ona göre bi daha böyle düşünmeyeceğim açıkçası.
kendimi sapık gibi hissediyorum zaten eleştirirseniz de gömmeyin nolur![]()
Ben kadının büyük olduğu evliliklerde gördüm. Inanın yadırganacak bir durum yok. Ikisi de gayet normal.erkek kısmına alışkınız da kadın versiyonunu çok görmedim etrafımda belki de ondan sanırım bana tuhaf geliyordu. biraz açık görüşlü olmak lazım dediğiniz gibi.
31 yaşında bir kadın bunu düşünüp dertlenmez zaten. Kendinizi olduğunuzdan daha küçük hissettiğiniz belli oluyor gerçekten. Olgun kadınların öncelikleri çok daha farklı.tipi çok düzgün yakışıklı havalı tiplerden hoşlanıyorum onlar da bi şeyden eksik bulsalar dönerler hemen bilirsiniz
yaşınızı insanlara önceden söylerseniz "öğrendikten sonra mı oldu" paronayasından da kurtulmuş olursunuzhaklısınız çok kişi yazınca düşündüm ben de doğru demişsiniz. özgüvenim eksik diye çok düşünmemiştim öncesinde ama temeli burdan gerçekten.
ya direkt sorun yaşamadım aslında sanki ilgisi bitmiş gibi geldi yaşımı anlayınca vs. belki de başka bir şeydendi ben ona yordum bilmiyorum alınganlık da olabilir ya da cidden yaştan uymadı diye düşündü ama bi sorun denecek mevzu yaşamadım. ben biraz hassasım sanırım böyle ilgi çekilmesine vs pek alışkın değilim yaşıma yorup hassaslaştım.
Ay hayatım aynı yaştayız ..eskiden ben yani yirmili yaşlarımın başındayken olgunerkek seviyordum. Ama 30’u gördüm günden beri olgunlardan tiksiniyorum.genç taş gibi delikanlılar varken ne yapayım olgunu!! Vallahi bizim erkekler zaten 40tan sonra çöküyor..!! Kıç göbek salmış gidiyorlar . son bi kaç senedir çıktığım çocuklar en fazla benimle yaşıt.. benden 3,4,5 yaş küçük olanlar da oldu.. bi de kaslı ,sporcu , hareketli , yatakta bomba taş gibi seviyorum..doğru yapıyorsun boşversene..arkadaşlar selam yine ben bugün 2. konum oldu ama kk ya danışayım dediğim şeyler girmişken yazayım dedim :)
bu dönemde dönem dönem kendimden oldukça küçük 4-5 hatta 7 yaş kadar küçük erkeklerle konuşuyorum. pek yaşımı göstermiyorum beni yeni mezun sanıyorlar. (31im bu arada)
ama sorun şu ki bu bende biraz çekingenlik yapıyor sanki yaşımı bilse vazgeçerler diye düşünüp kendimi çekiyorum ve ilerletmiyorum açıkçası. ya da bikaç kez bu tarz bi geri dönüş hissettim o yüzden artık ben başından olmaz bu iş diye düşünüp flörtten öteye götürmüyorum yani yaşımı bile söylemiyorum.
acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. sizce bunu sorun etmeme ihtimalleri var mı?
genelde tipi çok düzgün yakışıklı havalı tiplerden hoşlanıyorum onlar da bi şeyden eksik bulsalar dönerler hemen bilirsiniz. reddedilmeyi de göze alamıyorum açıkçası ego yaparım diye korkuyorum çekiniyorum o yüzden çekinik duruyorum iyi mi yapıyorum sizce?
yani nerdeyse yaşımdan utanıyorum öyle diyeyimkariyerimde geri kaldım belki de beni eleştirmelerinden korkuyorum bu yaşta burdasın gibisinden bilmiyorum (diyen hemcinslerim oldu açıkçası hoşlandığım birinden duymayı kaldıramam ) bu yüzden istediğim konuma gelene kadar aşk meşk işlerini rafa kaldırdım ama hata mı yapıyorum bilmiyorum.
mesela geçen gün benim de dikkatimi çeken çok hoş bi çocuk (25 yaşında) gelip benle muhabbet açtı ilgilendiğini de belli etti ama resmen korkuyorum sonra sübyancı mıyım ben ya diye kendimi sorguluyorum kardeşin yaşında falan diyorum of bilmiyorum bişey söyleyin
yanlış düşünüyorsun çok küçük derseniz ona göre bi daha böyle düşünmeyeceğim açıkçası.
kendimi sapık gibi hissediyorum zaten eleştirirseniz de gömmeyin nolur![]()
Aklınıza en son yaşınız gelsin !!!
Yaş nedir ki, devletin tuttuğu bir istatistik :)
eşimden 4 yaş büyüyüm,
16 ve 1 yaşında iki çocuğum var
ilkini 27, diğerini 42 yaşında doğurdum
Gördüğünüz gibi, kaideler dışıyız ve çok mutluyuz![]()