yasemen26 meme estetiği

Hayirlisi olsun canim... rabbim pismanlik vermesin..
Bende meme altindan yaptirdim cok da memnunum ve hicde öyle asiri bir iz yok yani beni hic rahatsiz etmiyor.

canımmmm hayırlısı olsun güzel haberlerini beklyrz stres yapma :) güzel memişlerle dön

canım ameliyat bugündü değilmi Allah yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider haberlerini beklyrz buara yoğunum nete çok takılamıyorum şimdiden geçmiş olsun...

yakup bey ameliyat tarihimi erteledi... çok üzgünüm....

yeni tarihi de henüz belirlemedik. herşeyde bir hayır vardır.

kızlar son olarak doktorum ameliyat tarihimi ertelemişti işi çıktığı için fakat bir tarih belirlemedik tekrar. şimdi tekrar ayarlayamıyorum kendimi... bana cesaret verin lütfen. gazlayın beni yoksa benden bişey olmaz (((((

hepinize aşk olsun kaç gündür bana cevap vermiyorsunuz... 19 mart'a ameliyat tarihi aldım tekrar yakup beyden.... çok heyecanlıyım... beni teskin edin :)))

hepinize aşk olsun kaç gündür bana cevap vermiyorsunuz... 19 mart'a ameliyat tarihi aldım tekrar yakup beyden.... çok heyecanlıyım... beni teskin edin :)))

:)) Ya ben gormemişim,yoksa sana destek olur gazlardım :))

Hadi hayırlı olsun canım benim,artık bir aksilik falan çıkmasın ve ameliyatını ol inşallah :13: Bak yaz geliyor,üçgen bikinileri düşün.... Derin V yaka t shırt leri düşün Benim fotolara bak yahu bunlardan âlâ gazmı olur Azıcık kalmış bak ameliyata,harika bomba gibi dolu dolu göğüslerin olacak işte ne güze.Ne kadar çok kadın var göğüslerinden memnun degil ama şartlar,çevre,aile den dolayı ameliyat olamıyor.Çok şükürki sanada nasip olmuş bak Hadi hayırlısı,çok mutlu ol..Hep güzel,mutlu haberlerle aramızda ol bebişim

canım hayırlı mutlu haberlerle dönersin inşallah aramıza, herşey istediğinden daha güzel olur inşallah canım benim

canımmmm benimmm çok teşekkürler. zaten resimlerinizden ilham alıp da ameliyat olmaya karar verdim.. hayırlı haberlerle görüşmek üzere :))))

Canım Göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçiyor günler seninde sayılı günler kalmış cicişlerine kavuşmaya . Canını sıkma hiçbirşeye gayet mutlu mutlu olduda bitti de .Bak benim bile ameliyat olalı 18 gün oldu .Şuan gayet iyiym.Sağlıcakla kal :):)

kızlar merhabalar tekrar... bugün pazar... salı günü ameliyat olacağım, yarın yani pazartesi günü de tahliller için hastaneye gideceğim.. çok heyecanlıyım sadece 2 gün kaldı... ameliyat günüm yaklaştıkça stres ve kaygılar da artmaya başladı... kızlar çok ağrım sızım olur mu, olursa kaç gün sürer ?

bana dua edin lütfen...

Hadi hayırlısı olsun canım..Bunlar tatlı heyecanlar,valla ne yalan söyliyim aynı heyecanı yaşamak icin,o güne tekrar geri dönemeyi tekrar aynı hisleri yaşamayı isterdim ..
Agrı sızı birşey degil..Agrı kesicilerle kontrol edilen ağrılar bunlar.Sen doktorunun tavsiye edeceği şekilde hareket et,kendine dikkat et bir süre o kadar

Allah yardımcın olsun,Herşey gönlüne göre olsun

henüz olmadım canım. salı günü yani yarın olucam.. ameliyattan çıkabilirsem bahsedicem memnun kalıp kalmadığımdan :)

canim bugun seni cok endiseli gordum oyleki heyecaninin onune gecmis bence hic endiselenme heyecanini doya doya yasa o kadar guzel bir duyguki cektigim o agrilar inan o kadar onemsiz kaliyorki hicte katlanilamayacak boyutta olmuyor.ameliyat oncesi hazirliklarimi hatirliyorumda kac ay oncesinden alisverise ciktim ameliyat sonrasi giyecegim herseyi ozenle secip aldim bavulumu heyecanla adeta tatile gidermiscesine hazirladim.sende tadini cikart lutfen eminimki sonucta cokta memnun kalacagin guzel sonuclar cikacak dualarim seninle yarin isten cikinca yanina ugramaya calisacagim sevgiler

gülbeyazcığım... bugün sayende o kadar rahatladım ve endişelerimden arındım ki anlatamam.. sen çok ama çok tatlı bir insansın.. iyi ki varsın.. çok teşekkürler............ muckkss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…