hepinize aşk olsun kaç gündür bana cevap vermiyorsunuz... 19 mart'a ameliyat tarihi aldım tekrar yakup beyden.... çok heyecanlıyım... beni teskin edin :)))
hepinize aşk olsun kaç gündür bana cevap vermiyorsunuz... 19 mart'a ameliyat tarihi aldım tekrar yakup beyden.... çok heyecanlıyım... beni teskin edin :)))
:)) Ya ben gormemişim,yoksa sana destek olur gazlardım :))
Hadi hayırlı olsun canım benim,artık bir aksilik falan çıkmasın ve ameliyatını ol inşallah :13: Bak yaz geliyor,üçgen bikinileri düşün.... Derin V yaka t shırt leri düşünBenim fotolara bak yahu bunlardan âlâ gazmı olur Azıcık kalmış bak ameliyata,harika bomba gibi dolu dolu göğüslerin olacak işte ne güze.Ne kadar çok kadın var göğüslerinden memnun degil ama şartlar,çevre,aile den dolayı ameliyat olamıyor.Çok şükürki sanada nasip olmuş bak Hadi hayırlısı,çok mutlu ol..Hep güzel,mutlu haberlerle aramızda ol bebişim
kızlar merhabalar tekrar... bugün pazar... salı günü ameliyat olacağım, yarın yani pazartesi günü de tahliller için hastaneye gideceğim.. çok heyecanlıyım sadece 2 gün kaldı... ameliyat günüm yaklaştıkça stres ve kaygılar da artmaya başladı... kızlar çok ağrım sızım olur mu, olursa kaç gün sürer ?
bana dua edin lütfen...
çok teşekkür ederim kuzummmmmmmm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?